Srijeda , 10.8.2022. | 15:56

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 25.7.2019. u 17:46
Prikaza: 1522
Autor: Likaplus

Pobuna u Srbu je pobuna protiv svake Hrvatske

D. Lapac : Pobuna u Srbu je pobuna protiv svake Hrvatske

Prosvjed je u Srbu u 11,00 sati u subotu 27.7.2019. protiv laži velikosrpske politike

Uoči još jednoga sramotnog poniženja hrvatskog naroda, uz još sramotniju prešutnu potporu državne vlasti tom činu poniženja, mi iz DESNO pozivamo hrvatski narod na politički, institucionalni i svaki izvaninstitucionalni ustanak za konačno ostvarenje svoje slobode i potvrdu svojeg povijesnog ponosa.

Ne postoji nikakav humani niti civilizacijski razlog ili cilj koji može opravdati službenu proslavu bilo kakvoga pokolja i zvjerstva, a nezamisliva je i dugogodišnja potpora koju hrvatska država, zagrljena s političkim srpstvom, daje toj barbarskoj proslavi pokolja hrvatskog puka u Srbu te time pokazuje izrazitu bešćutnost prema svom hrvatskom narodu. 

Svaki dječak i djevojčica već znaju da su oko tisuću četnika u tim strašnim danima tek uspostavljene i još neformirane hrvatske države izvršili, uz talijansku pomoć, do tada nezapamćena zvjerstva nad nekoliko tisuća Hrvata; kao što svaka Hrvatica i Hrvat danas zna da je zločinački jugoslavenski komunistički režim taj pokolj proglasio danom borbe protiv fašizma, koristeći nasilje režima s istaknutim zločincima iz Srba, kao oružje proizvodnje zaborava i pokornosti hrvatskog naroda.

 

Zločin u Srbu uslijedio je kao logičan nastavak ostvarivanja genocidnog Moljevićevog programa

homogene Srbije, a propagandna priprema bila mu je do tada neviđena krivotvorina Srpske Pravoslavne Crkve, tzv. Valerijanov memorandum, koji je već u prvoj verziji od 24. lipnja 1941. godine optužio Hrvate za ubijanje više od 100.000 Srba, u drugoj do 8. kolovoza 180.000, a u trećoj do mjeseca rujna iste godine čak i do 300.000 Srba pobijenih u NDH. Memorandum, pošto je predan njemačkim vojnim vlastima u Beogradu, kao kleveta protiv Hrvata raširen je po čitavom svijetu. Nakon toga uslijedio je pokolj u Srbu i drugi organizirani pokolji hrvatskog puka na područjima NDH sa snažnom koncentracijom srpskog življa i pod talijanskim vojnim utjecajem, ili na njegovim rubovima.

 

Sve se to danas zna, zna se godinama, a o tome svemu, usprkos otvorenih blokada državnih i javnih institucija koje štite zločinačke krivotvorine, objavljeni su neoborivi dokazi i dokumenti.

Srpski politički ustanak protiv svake hrvatske slobode, kojim se izravno krše temeljna ustavna načela i sve univerzalne civilizacijske norme, obilježava se godinama, uz pojedinačne prosvjede pojedinih intelektualaca, dijela pravaških stranaka, a umjesto snažne reakcije i progona te četničke bratije s prostora slobodne Hrvatske, sve je prisutnija ravnodušnost i pomirljivost s tim.

 

Upravo zbog toga isti zločinački duh slobodno divlja državnim institucijama, svakim danom sve bezobraznije podižući ljestvicu svojih zahtjeva pod egidom borbe zamanjinska prava, a državne institucije sve dramatičnije gube i zadnje mrvice vjerodostojnosti hrvatskog naroda.

 

Budući da je Srb srpsko simboličko mjesto otvorenog neprijateljstva prema hrvatskoj slobodi, što je povijest potvrdila kako 1941., zatim 1971., tako i 1991.godine, smatramo sramotnim pravorijek Ustavnog suda, koji je godinama prije, upravo štiteći ustavne vrijednosti, morao zahtijevati od državnih institucija iskorjenjivanje velikosrpskih težnji prema Hrvatskoj u bilo kojem obliku, a nasuprot tome, upravo taj Ustavni sud postao je brlog zaštite zločinačkog srpstva. Stoga je krajnje vrijeme suprotstaviti se toj simbolici zla i veličanju zločina nad hrvatskim narodom, a svaki stav suprotan tome podrška je mitomanskoj i zločinačkoj velikosrpskoj politici te izdaja hrvatskog naroda jer moramo svi biti svjesni da ne možemo poštivati Vukovar, a slaviti Srb.

 

Najoštrije upozoravamo sve državne institucije da je krajnji trenutak pokazati hrvatskim neprijateljima gdje im je mjesto, a ako se i ove godine ogluše, pozivamo hrvatski narod na isti odnos prema državnim institucijama. Ovo je Hrvatska dok je zadnjeg Hrvata i to mora svakome biti jasno!

 

Predsjednik stranke DESNO

Anto Đapić, dipl.iur

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
MiroMatijevic

MiroMatijevic

Komentirano: 29.7.2019. | 7:36

1

Umjesto jasnog i razumljivog odgovora, prepisuje se prvo što se pojavi kada otvore zakon i na slijepo stavi kažiprst. Umirem od znatiželje u kojoj je gostioni i nakon koliko litara vina naš „Trio fantastikus“ utvrdio TEST RAZMJERNOSTI I JAVNOG INTERESA. https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/07/biramo-ostojicevog-najretarda-mjeseca.html

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :
OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Čovići i Prozor.Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022. 08:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Drakulić Rijeka .

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022.
09:00 do 14:00 sati
 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU


Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Visuć.

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
10.08.2022. 09:00 do 11:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :