Utorak , 5.7.2022. | 21:31

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 5.6.2013. u 21:19
Prikaza: 2976
Autor: Likaplus

Mate Knezović,odvjetnik

Čestitka HDZ-ovim mutavcima

Gospić : Čestitka HDZ-ovim mutavcimaMate Knezović, pravnik i predsjednik Obiteljske stranke

Otvorena čestitka predsjednika Obiteljske stranke HDZ-ovim mutavcima, kao reakcija na presudu Hrvatima iz Bosne i Hercegovine

Poštovani HDZ-ovci!

Hrvatsku i hrvatski narod u cjelini osudiše zbog "zločinačkog pothvata i agresije na Bosnu i Hercegovinu” prvenstveno zbog vaše šutnje (mutavosti). Vi zašutjeste disciplinirano i orkestrirano. Hrvatsku sudiše i osudiše – vi ste šutjeli i šutite. Vi kažete da ste "stožerna” stranka. Kada su u pitanju hrvatski nacionalni interesi, vi ste stožerna rupa.Za vašu mutavost primate moje iskrene čestitke!

Od 2000. godine naovamo događa se proces optuživanja Hrvatske. Vi šutite. Na bezbrojne laži naših susjeda vi sve vrijeme odgovarate – šutnjom. Istovremeno se vaše članstvo diči demokršćanstvom. A istina je da ste aktivno sudjelovali u uhićenjima hrvatskih branitelja ili ste se hrabro zavlačili u mišje rupe i – šutjeli. Zadivljujuće kršćanstvo! Od vaših 500.000 tisuća članova – gotovo ni jedan ni riječi o lažima protiv Hrvatske i hrvatskoga naroda, a pogotovo protiv Hrvata u BiH iako su mnogi vaši članovi upravo tamo rođeni ili su podrijetlom s tih prostora.

No, što reći o zastupnicima HDZ-a koji navodno zastupaju interese "dijaspore” i redovito su dični Hercegovci? Oni bi morali dići svoj glas i prvi stati u obranu Hrvata u Bosni i Hercegovini. Ali od njih ni traga ni glasa, sve mutavac do mutavca. Je li netko nekada čuo u Saboru s kojim se problemima – progonima, ubojstvima, oduzimanju prava na jezik, prava na televizijski kanal, problemima na granici i mnogim drugim brojnim problemima – susreću Hrvati u Bosni i Hercegovini? Zna li netko u Hrvatskoj tko su ti ljudi? Sramotna je vaša izdaja Hrvata i hrvatstva u Bosni i Hercegovini koju biste trebali zastupati!

Dok Izetbegović grmi da je Hravatska izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu, vi šutite jer ste mutavi. Zar vas, koji ste podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, nije sram šutjeti? Zar vas nije stid vaših predaka koji su sačuvali svoju vjeru i naciju kroz bolnu, krvavu i mučnu povijest? Mislite li na susret s njima?Kako ćete pogledati tim Hrvatima u oči? Vi ste izdajice svoga naroda, svojih djedova, svoje vjere!

Na kraju ovdje jasno i glasno ističem: Upravo je presuda "bosanskoj” šestorci dokaz da Hrvati moraju ustrajati u zahtjevima za uspostavu svojeg entitetaili na potpunoj dekonstrukciji Bosne i Hercegovine, odnosno stvaranju samostalne hrvatske države na dijelu Bosne i Hercegovine koji kontroliraju Hrvati. Da su imali svoj entitet, imao bi tko za njih govoriti, imali bi pravnu osobnost i svoje institucije. Upravo je Hrvatska potpisala Washingtonski sporazum u ime Hrvata Bosne i Hercegovine! Upravo je Hrvatska potpisala Daytonski sporazum u ime Hrvata Bosne i Hercegovine! Upravo je Hrvatska jamčila provedbe tih sporazuma! Upravo se Hrvatska odrekla na štetu Hrvata Bosne i Hercegovine svojih jamstava! Upravo se Hrvatska odrekla konfederalnih ili posebnih odnosa s Federacijom Bosne i Hercegovine! Upravo je Hrvatska izdala svoje međunarodne obveze prema Hrvatima u B i H! Upravo je Hrvatska prepustila Hrvate u B i H na milost i nemilost svjetskih moćnika. Dopustila je da se njima poigravaju tzv. međunarodni visoki predstavnici. Ni riječ u njihovu obranu nije izrekla po svojim dičnim HDZ-ovcima!

Zahvaljujući vašoj šutnji, gospodo HDZ-ovci, muslimanski šovinizam i islamski fundamentalizam gnječe Hrvate u BiH. Stoga Hrvati BiH više nemaju obveze ni prema Hrvatskoj, ni prema BiH, ni prema ztv. međunarodnoj zajednici!

Stoga, protiv svih vas koji šutite podižem svoj glas. Dajem jasnu i nedvosmislenu potporu Hrvatima BiH u borbi za svoja nacionalna i ljudska prava. Dajem im nedvosmislenu potporu da imaju pravo izdvojiti se iz Bosne i Hercegovine ako to na referendumu odluče. Hrvatska im više nema pravo govoriti da ostanu u BiH, zato da Srbija ne bi prešla Drinu, ili da se u srcu Europe ne bi formirala muslimanska država. Moje je uvjerenje da, nakon što su ih svi ostavili i prevarili, imaju pravo izabrati svoju budućnost. A svim Hrvatima poručujem da ne smijemo ostaviti našu braću iz BiH. Pogotovo mi koji smo podrijetlom iz BiH moramo dignuti svoj glas i obraniti naš narod. To nam je sveta dužnost.

U Zagrebu 4. lipnja 2013.

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
brinje

brinje

Komentirano: 10.6.2013. | 22:46

1

hadezeovi mutavci-kako to gordo zvuči!
................

................

Komentirano: 6.6.2013. | 12:08

2

HDZ je izdao Hrvate samo nije izdao SDSS i Pupovca A ti Mirko mogao bi ipak malo šire gledati, BIH je i država hrvatskog naroda, 2/3 Hrvata u Hrvatskoj vuče korijen iz BiH
mukinje

mukinje

Komentirano: 6.6.2013. | 8:38

3

hadezeovi mutavci su oni kada šute kad bi morali progovoriti A šute jer imaju osobni interes i onako mutavi glasuju za mutavce i tako uvijek imamo mutavu vlast

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Neisplata plaća vatrogascima u Gospiću

Reagiranje stranke LiPO GS

Neisplata plaća vatrogascima u Gospiću

16.2.2021. | 12:18
Likaplus.hr : Reagiranje braniteljskih udruga

Reagiranje braniteljskih udruga

2.7.2019. | 10:24
Reagiranje na izjavu jednog od HDZ-ove većine u Županijskoj skupštini koja je jučer srušila proračun Županije i ponovno otvorili put još jednim nepotrebnim izborima u Lici
Likaplus.hr : Srpski pravoslavni episkop veliča zločinca?

Skandal

Srpski pravoslavni episkop veliča zločinca?

12.1.2019. | 11:04
HSP Split kazneno prijavio Porfirija Perića episkopa Srpske pravoslavne crkve zbog pjevanja četničkih pjesama! Hrvatska stranka prava, Podružnica Splitkazneno je prijavila Porfirija Prvoslava Perića, episkopa Srpske pravoslavne crkve i mitropolita zagrebačko-ljubljanskog te drug
Likaplus.hr : Gospodine Radoševiću, Vi unosite razdor u HDZ

Reagiranje izabranih

Gospodine Radoševiću, Vi unosite razdor u HDZ

22.8.2018. | 11:10
Likaplus.hr : Gradonačelniče Gospića, zašto šutite?

Dražen Keleminac

Gradonačelniče Gospića, zašto šutite?

7.7.2018. | 10:39
Načelnik općine Kostrena zabranio je koncert Marku Perkoviću Thompsonu. Zabranio jepjevati domoljubne pjesne u Hrvatskoj !!!!!! Ta zabrana bio je napad na Domovinski rat i Hrvatsku. Gospodine gradonačelniče Gospića i predsjedniče HSP-a Karlo Starčeviću Vi niste zabranili pjevati
Likaplus.hr : Gradonačelniče , zabranite ovu lakrdiju !!!

Otoreno pismo ćitatelja

Gradonačelniče , zabranite ovu lakrdiju !!!

5.7.2018. | 9:02
Gradonačelniče Gospića, zaistavite ovu lakrdiju s KUD Krajina
Likaplus.hr : Otvoreno pismo Ivana Vukića

Adventske svijeće

Otvoreno pismo Ivana Vukića

13.12.2017. | 11:52
Likaplus.hr : Franić iz HSLS-a reagirao

PRIOPĆENJE

Franić iz HSLS-a reagirao

7.9.2016. | 11:38
Likaplus.hr : NK“CROATIA“ nije dobila 50.000,00 kn

Stjepan Ćaćić-REAGIRANJE

NK“CROATIA“ nije dobila 50.000,00 kn

16.4.2015. | 12:40
Likaplus.hr : Bio sam za Tuđmana -jesam li izdajnik?

Miroslav Petry, reagiranje

Bio sam za Tuđmana -jesam li izdajnik?

10.4.2015. | 22:53
Bio sam uz Tuđmana, jesam li izdajnik?
Likaplus.hr : Petryu nije bilo mjesto na obljetnici HDZ-a

Utemeljitelj HDZ-a Čačić

Petryu nije bilo mjesto na obljetnici HDZ-a

10.4.2015. | 15:27
Likaplus.hr : Još sam živ-sram vas bilo!

Miroslav Petry, reagiranje

Još sam živ-sram vas bilo!

9.4.2015. | 20:57
Likaplus.hr : Zato HNS i ima loš rejting

Lički reformisti

Zato HNS i ima loš rejting

13.3.2015. | 8:41
Likaplus.hr : "Da ste normalni, ni vi ne bi došli"

M. Matijević,paranoja u PU

"Da ste normalni, ni vi ne bi došli"

27.1.2015. | 22:37
Nedostajalo je samo da na kraju presice novinari pitaju mačka Antu kako da odu. Kada bi novinari pitali pa tko je tu normalan, mačak domaćin je trebao odgovoriti: „Nitko. Da ste normalni, ne bi ni vi došli"
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

29.06.2022. 09:00 do 15:00 sati

30.06.2022. 09:00 do 15:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

 

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnikes područja naselja Gračac da će dana 30.06.2022. godine zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

Od 08:00 d0 11:00 sati - Kraljice Katarine od kbr. 1 do kbr. 13

- Ulica Kotromanića od kbr. 1 do kbr. 16

Od 10:00 d0 14:00 sati -Vlašićka od kbr. 1 do kbr. 13

- Krešimira Ćosića od kbr. 1 do kbr. 7

- Kraljeve Sutjeske od kbr. 2 do kbr. 10

- Lašvanska od kbr. 1 do kbr. 16

- Kupreška od kbr. 1 do kbr. 13

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Gračac da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: Obala Otuče (kbr.16, 17 i 18), Ilirskog preporoda (kbr. 6, 8 i 15), Hrvatske mladeži (od kbr. 30 do kbr. 83) i Hrvatske bratske zajednice (od kbr. 32 do kbr. 89).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

29.06.2022.

08:00 do 15:00 sati

30.06.2022.

08:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja naselja Korenica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice: Zagrebačka i Zdravka Rajkovića.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.06.2022.

09:00 do 11:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Smiljansko Polje (kbr. 71/2, 71/3 i 71/4).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.06.2022.

08:00 do 13:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419.


 

 

 


 

 

 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :