Utorak , 5.7.2022. | 11:46

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 30.11.2013. u 14:05
Prikaza: 3079
Autor: Likaplus

Ernest Petry,HNS

Radoševiću, mogu te učiti domoljublju !

Gospić : Radoševiću, mogu te učiti domoljublju !

Poštovani, temeljem iznesenih neistina na Vašem portalu, a ispod kojih stoji da ih je uputio gdin. Petar Radošević u svojstvu predsjednika gradskog vijeća Grada Gospića ovim putem ističem da se ne mislim dopisivati i prepucavati s imenovanim gospodinom jer imam pametnijeg posla, a prepiske s istim su mi ispod časti, ali sam prisiljen reagirati na laži koje je iznesao u predmetnoj obavijesti, dana 29. 11. 2013. god.


I.Gdine. Radoševiću u predmetnoj obavijesti navodite da ste mi omogućili postavljanje pitanja na idućoj sjednici gradskog vijeća, a iz čega proizlazi da na slijedećem aktualnom satu mogu postaviti dva pitanja koja sam imao namjeru postaviti na trenutnoj sjednici, te bih na taj način izgubio pravo na nova dva pitanja koja mogu postaviti na slijedećoj sjednici, a što nisam želio propustiti jer o radu institucija Grada Gospića imam beskonačno mnogo pitanja i prijedloga.

Moja pitanja su bila usmjerena na bolje uvjete života građana Gospića odnosno kada će se asfaltirati ulica Katarine Zrinski i da li grad razmatra mogućnost postavljanja ležećih policajaca u naselju „Balinovac", te pitanje o poštivanju Odluke Grada Gospića o dodijeli nagrade kadetima NK „Croatia" iz Ličkog Osika. Nakon što nisam dobio mogućnost postavljanja pitanja napustio sam sjednicu, te sam putem medija obavijestio građane Gospića i Ličkog Osika o pitanjima koja sam htio na njihovu zamolbu postaviti, ali mi je isto onemogućeno. Ovim putem ističem da mi nije jasno zašto ste se pronašli prozvanim u obavijesti koju sam uputio javnosti, te ste danas izvršili klevetu protiv mene, te mi pokušavate narušiti ugled i čast, a uslijed čega su mi nanesene duševne boli.

II.U obavijesti navodite da je moja malenkost zadnja osoba koja može držati moralne prodike budući je općepoznata činjenica moje političke prevrtljivosti zbog koje sam postao direktor HEP-a Gospić, te da sam mijenjao politički dres u nekoliko navrata od HDZ-a pa do Hrvatskog bloka kada sam se predstavljao ultradesničarom, te da sam osuđivao predsjednicu HNS-a za veleizdaju. Nadalje navodite da sam trenutno ultraljevičar.

Gospodine Radoševiću u koliko vam je potreban tečaj o domoljublju bez osobnih interesa, slobodno mi se obratite pa ću vas podučiti, a što ne garantiram jer se teško kriva Drina može ispraviti.

Gospodine Radoševiću da ste imalo moralni ne biste meni moralizirali o mome domoljublju, te Vas ovim putem upoznajem u koliko niste znali o pojedinim segmentima moga života.

Istina učlanio sam se u HDZ-a u veljače 1990. god., kada sam ocu „ukrao" pristupnicu s hladnjaka, te je ispunio i poslao u Savsku 25. Da gospodine Radoševiću u to vrijeme odnosno u vrijeme SFRJ-ota (Tuđmanov skraćeni naziv za Jugoslaviju) sam se s ponosom učlanio u hrvatsku opciju kao istinski domoljub.

Nadalje:

-Da li vi (namjerno pišem malo slovo) gdine. Radoševiću mislite da je mene stid članstva u HDZ-u u vrijeme stvaranja i utemeljenja Hrvatske države?

-Da li vi (namjerno pišem malo slovo) gdine. Radoševiću mislite da se stidim svoga oca koji je bio utemeljitelj HDZ-a u Gospiću i Lici i saborski zastupnik u prvim višestranačkim izborima održanim u RH?

-Da li vi (namjerno pišem malo slovo) gdine. Radoševiću mislite da se stidim svoje obitelji koja je ponosnog srca bila angažirana projekt stvaranja Hrvatske države?

-Da li vi (namjerno pišem malo slovo) gdine. Radoševiću mislite da se stidim svoje obitelji koja je prva u Gospiću bila izložena snajperskim hitcima?

-Da li vi (namjerno pišem mala slova) gdine. Radoševiću mislite da se stidim da su se prva naoružanja za obranu integriteta RH i Gospića nalazila u stanu moje obitelji?

III.Nadalje napominjem da sam se ispisao iz MHDZ-a nakon što sam na V. Općem Saboru HDZ-a u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu prozvao Ivu Sanadera kriminalcem, a kojemu ste se tada vi (namjerno pišem malo slovo) i vama slični priklonili čekajući Judine škude čekajući male političke položajčiće. Mišljenja sam da vas i dan danas dlanovi bole koliko ste mu u vrijeme njegove vladavine pljeskali, ačini mi se da i dan danas imate promukao glas od silnog skandiranja Ivo... Ivo...

IV.Istina je i ne sramim se da sam se 2002. god. učlanio u Hrvatski blok na temelju poziva svojih prijatelja iz MHDZ-a, te se ne sramim da sam u to vrijeme (kada vas ni blizu nije bilo) prikupljao peticiju za generala Antu Gotovinu, ali u to vrijeme vas ni vaših istomišljenika nije bilo ni blizu štanda, dok bi se danas rado htjeli naslikavati s generalom!

V.Gospodine Radoševiću ja sebe nikada nisam smatrao ultradesničarom, a kamoli ultraljevičarom jer to nikako ne mogu ni biti, ali se s ponosom smatram hrvatskim domoljubom koji voli Hrvatsku državu na način kako su ju voljeli moji pokojni preci!

-Ne mogu da vas ne pitam da li vi (namjerno pišem malo slovo) gdine. Radoševiću mislite da se sramim svoga domoljublja?

VI.Nadalje napominjem da sam se kao relativno mlada osoba razočarao u politiku i političare, te sam mislio da se nikada više u životu neću baviti politikom, ali sam se prevario jer sam pristao na nagovor prijatelja i uključio u rad Hrvatske narodne stranke, a koju također smatram domoljubnom opcijom na hrvatskoj političkoj sceni. Ističem da sam na svoj postupak ponosan i smatram da sam ispravno postupio, jer da se nisam politički aktivirao samo bih gledao osobe poput vas i pitao se zašto si dopuštam da mi takve osobe odlučuju o budućnosti djece i grada koji neizmjerno volim.

VII.Što se tiče neistinitih navoda u svezi kleveta i laži iznesenih u predmetnom članku, a sve u svezi moga rada u HEP-Operatoru distribucijskog sustava d.o.o., Elektrolika Gospić ovim putem Vas upoznajem da će isti postati predmet tužbe, a sve zbog lažnih navoda i kleveta, a kojima mi narušavate ugled i čast.

Navodite da bi me trebala zabrinjavati činjenica da sam najnesposobni direktor u povijesti HEP-a Gospić, a što je notorna laž jer svi parametri vrednovanja na razini HEP-ODS-a pokazuju iznimno dobre poslovne rezultate, a koji su bolji od prethodnih godina.

Gdine. Radoševiću prije izjavljivanja nebuloza, trebate se raspitati o rezultatima poslovanja Elektrolike Gospić u posljednjih godinu dana od kada sam direktor, te biste u tom trenutku mogli ispasti pametni. Statistika i brojke su nepobojne, a pretpostavljam da vas brižno i uspješno poslovanje Elektrolike Gospić iznimno smeta. Pitam se radi čega?

Gdine. Radošević notornim lažima niste povrijedili samo mene nego ste povrijedili i podcijenili sve zaposlenike Elektrolike Gospić od Gospića, Otočca, Senja, Novalje, Korenice, Brinja, Karlobaga, Gračaca pa sve do Dobnjeg Lapca, a koji svojim svakodnevnim i iznimno iscrpljujućim radom doprinose da je napajanje električnom energijom svih kućanstava u lici i podvelebitskom primorju stabilno.

Ne bih htio omalovažavati svoje prethodnike koji su obnašali dužnosti direktora Elektrolike Gospić, te mogu reći da je svatko od njih zaslužan za svoj doprinos u predmetnom poduzeću, a o uspješnosti realizacije plana investicija i parametrima poslovanja u 2013. god. mogli ste saznati više informacija od mog prethodnika Nikola Šulentić koji je ujedno i član vaše stranke i vijećnik u županijskoj skupštini Ličko-senjske županije. Upravo i danas smo pisali zamolbu prema sjedištu društva za odobrenjem dodatnih sredstava pred nadolazeći zimski period.

Nadalje navodite u predmetnom članku slijedeću rečenicu: „Neka javnost zna da su nekada na godišnjoj razini investicije s razine HEP-a u Ličko-senjskoj županiji bile i do 100 milijuna kuna, a od kada ste vi na njegovom čelu investicija gotovo i nema."

Gdine. Radošević ne želim se ispovijedati vama jer mi ispovijed prema vama „ama" baš ništa ne predstavlja, ali radi javnosti sam prisiljen iznesti podatak da nam je realizacija plana investicija za prvih 11 mjeseci 2013. god. među boljima, a do konca 2013. god. očekujemo angažiranost i obračunatost odobrenih sredstava između 98-99%, a što će opet biti jedan od najboljih rezultata u RH što nije samo moja zasluga nego i zasluga svih vrijednih zaposlenika Elektrolike Gospić.

Nadalje napominjem da smo po naplati potraživanja među prvim distribucijama u RH, a što nije bio slučaj kada sam preuzeo mjesto direktora DP-a.

Pitam se tko ste vi i gdje radite kada raspolažete s podacima o investicijama HEP-a s kojima hrabro izlazite u javnost. Ja sam mislio da vi radite u bolnici jer vas nisam viđao u prostorijama HEP-a, iako po gradu kruže priče da vas se rijetko može pronaći na radnom mjestu, a za koje primate plaću.

Na temelju Vaših izjava o investicijama HEP-a u 100-tinama milijuna kuna prije nego što sam ja postao direktor Elektrolike Gospić, ovim putem molim i pozivam državne institucije odnosno PNUSKOK, USKOK, DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO i MUP da poduzmu istražne radnje o nestalom novcu koji je po vašim navodima s razine HEP-a investiran u Ličko-senjsku županiju, a sve iz razloga jer s tako velikim iznosima investicija u prethodnim godinama ne raspolažemo u službenim evidencijama odobrenih sredstava za Plana investicija Elektrolike Gospić.

Ovim putem se kao odgovorna osoba Elektrolike Gospić pitam gdje su nestali milijuni kuna odnosno 100 milijuna kuna na godišnjoj razini, a sve iz razloga jer s istima Elektrolika Gospić nije raspolagala niti je imala tako velike investicije,a koji navodi su me zainteresirali jer sam kao odgovorna osoba zabrinut o nestanku velikih financijskih sredstava, uvažavajući vaše javno priopćenje iza kojega stojite kao legitimni predstavnik Grada Gospića u svojstvu predsjednika gradskog vijeća Grada Gospića .

Nadam se da ćemo nakon sprovedene istrage saznati više informacija o navodima koje ste iznesli odnosno da će se pronaći tokovi nestalog novca!

Što se tiče neistina iznesenih na moju osobnost ovim putem vas izvještavam da se vidimo na sudu, a tim više jer ste si dali za pravo da kao Predsjednik vijeća Grada Gospića klevećete rad drugog poduzeća i moju osobnost, a slijedom nepobitnih činjenica nije za isključiti da odgovornost snosi i Grad Gospić jer ste predmetno priopćenje puno laži i neistina poslali u ime institucije gradskog vijeća Grada Gospića.

Slijedom iznesenih navoda, a sve u koliko se isti dokažu istinitima, ovim putem molim gradonačelnika Grada Gospića i Gradsko vijeće grada Gospića, te stranku HDZ da vas smijeni s mjesta predsjednika gradskog vijeća, a sve radi kaljanja ugleda Grada Gospića.

U Gospiću, 29. 11. 2013. god.

Predsjednik gradske podružnice Hrvatske narodne stranke za Grad Gospić i vijećnik u gradskom vijeću Grada Gospića

Ernest Petry, mag. iur.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
JAVOR

JAVOR

Komentirano: 6.12.2013. | 8:16

1

Problem je u onim poštenim, časnim i domoljubnim ljudima kojih se Karamarko brutalno riješio samo zato što su bili ili „previše desno" ili su podržali dr. Milana Kujundžića na unutarstranačkim izborima. Karamarko zabija posljednje čavle na ljesu domoljubnog HDZ-a! Više nego jasan signal za uzbunu hrvatskim domoljubima koji u današnjem HDZ-u očekuju nacionalni spas. Drugi, još nemoralniji postupak Tomislava Karamarka, jest taj što je mučki izigrao časne namjere članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, i to nakon što je, doslovno na krvi i znoju tih ljudi, poput kralja ušetao u Vukovar na čelu dostojanstvene kolone poniženih ali odlučnih Hrvata iz Domovine i svijeta, medijski se promovirajući u neospornog vođu hrvatskih domoljubnih snaga. Karamarko već slijedeće večeri za dnevnik Nove TV, na izričit upit novinara hoće li potpisati referendumsku inicijativu navedenog Stožera o uporabi ćirilice, nemušto reče kako ne zna jer se mora konzultirati sa stranačkim rukovodstvom. Prestrašno za „lidera" desnice i onoga čiji se glas u stranačkom vodstvu bezpogovorno sluša i provodi poput nekad Staljinovog. Na portalu dnevno.hr dana 30. studenog pročitah vijest kako je Tomislav Karamarko izjavio da je vodstvo stranke dalo svom članstvu dozvolu da se prema navedenoj referendumskoj inicijativi izjasne kako žele, uz lakonsko obrazloženje kako je on ionako čuo da će vladajući pooštriti uvjete za održavanje budućih referenduma te da od toga „Stožerovog" referenduma, prema njegovu mišljenju, neće biti ništa. Već narednog dana (u vrijeme pisanja ovoga članka) Karamarko je izjavio kako je potpisao Stožerovu peticiju za referendum te da će vjerojatno biti prikupljen dovoljan broj potpisa građana. Prava pravcata konfuzija i ad-hoc mjenjanje stavova od strane predsjednika najveće oporbene stranke koji se očito rukovodi onom starom devizom „kako vjetar puše". I više je nego očito da Tomislav Karamarko, po eventualnom dolasku na vlast, neće učiniti ama baš ništa što bi dokinulo protuhrvatske i ideologizirane zakone instalirane ili operacionalizirane u vrijeme kukuriku diktature, a po nalogu britanskog establišmenta.
BoroBoro

BoroBoro

Komentirano: 30.11.2013. | 21:19

2

Svaka čast Petry! Dobro si odgovorio, a pogotovo onim au HDZ- koji su još promukli od vikanja IVO,IVO..., a poslije KOSOR Jadranki Vila velebita....oni nemaju što govoriti nego se pokriti dekom po glavi

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Neisplata plaća vatrogascima u Gospiću

Reagiranje stranke LiPO GS

Neisplata plaća vatrogascima u Gospiću

16.2.2021. | 12:18
Likaplus.hr : Reagiranje braniteljskih udruga

Reagiranje braniteljskih udruga

2.7.2019. | 10:24
Reagiranje na izjavu jednog od HDZ-ove većine u Županijskoj skupštini koja je jučer srušila proračun Županije i ponovno otvorili put još jednim nepotrebnim izborima u Lici
Likaplus.hr : Srpski pravoslavni episkop veliča zločinca?

Skandal

Srpski pravoslavni episkop veliča zločinca?

12.1.2019. | 11:04
HSP Split kazneno prijavio Porfirija Perića episkopa Srpske pravoslavne crkve zbog pjevanja četničkih pjesama! Hrvatska stranka prava, Podružnica Splitkazneno je prijavila Porfirija Prvoslava Perića, episkopa Srpske pravoslavne crkve i mitropolita zagrebačko-ljubljanskog te drug
Likaplus.hr : Gospodine Radoševiću, Vi unosite razdor u HDZ

Reagiranje izabranih

Gospodine Radoševiću, Vi unosite razdor u HDZ

22.8.2018. | 11:10
Likaplus.hr : Gradonačelniče Gospića, zašto šutite?

Dražen Keleminac

Gradonačelniče Gospića, zašto šutite?

7.7.2018. | 10:39
Načelnik općine Kostrena zabranio je koncert Marku Perkoviću Thompsonu. Zabranio jepjevati domoljubne pjesne u Hrvatskoj !!!!!! Ta zabrana bio je napad na Domovinski rat i Hrvatsku. Gospodine gradonačelniče Gospića i predsjedniče HSP-a Karlo Starčeviću Vi niste zabranili pjevati
Likaplus.hr : Gradonačelniče , zabranite ovu lakrdiju !!!

Otoreno pismo ćitatelja

Gradonačelniče , zabranite ovu lakrdiju !!!

5.7.2018. | 9:02
Gradonačelniče Gospića, zaistavite ovu lakrdiju s KUD Krajina
Likaplus.hr : Otvoreno pismo Ivana Vukića

Adventske svijeće

Otvoreno pismo Ivana Vukića

13.12.2017. | 11:52
Likaplus.hr : Franić iz HSLS-a reagirao

PRIOPĆENJE

Franić iz HSLS-a reagirao

7.9.2016. | 11:38
Likaplus.hr : NK“CROATIA“ nije dobila 50.000,00 kn

Stjepan Ćaćić-REAGIRANJE

NK“CROATIA“ nije dobila 50.000,00 kn

16.4.2015. | 12:40
Likaplus.hr : Bio sam za Tuđmana -jesam li izdajnik?

Miroslav Petry, reagiranje

Bio sam za Tuđmana -jesam li izdajnik?

10.4.2015. | 22:53
Bio sam uz Tuđmana, jesam li izdajnik?
Likaplus.hr : Petryu nije bilo mjesto na obljetnici HDZ-a

Utemeljitelj HDZ-a Čačić

Petryu nije bilo mjesto na obljetnici HDZ-a

10.4.2015. | 15:27
Likaplus.hr : Još sam živ-sram vas bilo!

Miroslav Petry, reagiranje

Još sam živ-sram vas bilo!

9.4.2015. | 20:57
Likaplus.hr : Zato HNS i ima loš rejting

Lički reformisti

Zato HNS i ima loš rejting

13.3.2015. | 8:41
Likaplus.hr : "Da ste normalni, ni vi ne bi došli"

M. Matijević,paranoja u PU

"Da ste normalni, ni vi ne bi došli"

27.1.2015. | 22:37
Nedostajalo je samo da na kraju presice novinari pitaju mačka Antu kako da odu. Kada bi novinari pitali pa tko je tu normalan, mačak domaćin je trebao odgovoriti: „Nitko. Da ste normalni, ne bi ni vi došli"
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

29.06.2022. 09:00 do 15:00 sati

30.06.2022. 09:00 do 15:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

 

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnikes područja naselja Gračac da će dana 30.06.2022. godine zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

Od 08:00 d0 11:00 sati - Kraljice Katarine od kbr. 1 do kbr. 13

- Ulica Kotromanića od kbr. 1 do kbr. 16

Od 10:00 d0 14:00 sati -Vlašićka od kbr. 1 do kbr. 13

- Krešimira Ćosića od kbr. 1 do kbr. 7

- Kraljeve Sutjeske od kbr. 2 do kbr. 10

- Lašvanska od kbr. 1 do kbr. 16

- Kupreška od kbr. 1 do kbr. 13

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Gračac da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: Obala Otuče (kbr.16, 17 i 18), Ilirskog preporoda (kbr. 6, 8 i 15), Hrvatske mladeži (od kbr. 30 do kbr. 83) i Hrvatske bratske zajednice (od kbr. 32 do kbr. 89).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

29.06.2022.

08:00 do 15:00 sati

30.06.2022.

08:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja naselja Korenica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice: Zagrebačka i Zdravka Rajkovića.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.06.2022.

09:00 do 11:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Smiljansko Polje (kbr. 71/2, 71/3 i 71/4).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.06.2022.

08:00 do 13:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419.


 

 

 


 

 

 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :