Utorak , 26.5.2020. | 10:39

Reagiranja

Objavljeno: 30.8.2012. u 8:23
Prikaza: 3135
Autor: Likaplus

Zoran Tomić,HNS, reagiranje

Nadam se da niste HDZ-ov portal za Liku

Gračac : Nadam se da niste HDZ-ov portal za Liku

  "Načelnik Općine 142 : Dječji vrtić 100”

 Poštovani,

moje ime je Zoran Tomić inače sam u Općini Gračac predsjednik Općinskog vijeća te član HNS-a. Kao prvo želim pohvaliti Vaš portal te zahvaliti što ste jedan od rijetkih portala koji prenose zbivanja u Gračacu, ne znam tko je Vaš izvjestitelj iz Gračaca ali pretpostavljam da je jedan od članova HDZ-a, nadam se da Vaš portal nije politički portal odnosno HDZ-ov portal za Liku.

Za ovaj dopis prema Vama potaknuo me je članak koji sam već naveo gore u naslovu, a radi se o tome da već po ne znam koji put iznose se netočni navodi i laži kako o Općinskom vijeću tako  i ostalim zbivanjima u našoj Općini, a to sve koriste pojedini ljudi kako bi ostvarili neke političke ciljeve. Nemam ništa protiv da se iznose sva zbivanja koja su točna i koja imaju argumente ali objavama laži i netočnih podataka u pojedinim člancima na Vašem portalu počinjem misliti kako je i Vaš portal samo za članove HDZ-a. Radi se o tome kako već po ne znam koji put spominje koalicija HNS-SDSS. To spominju samo članovi gračačkog HDZ, jer do potpisivanja koalicije nije nikad došlo nego se je na određeni način ostvarivala suradnja u određenim situacijama. Toga bi bili svjesni da ste dobili zapisnike s pojedinih sjednica Općinskog vijeća. Na primjer na 18. sjednici OV vijećnici SDSS-a su napustili sjednicu zbog točke dnevnog reda koju je predložio HNS, a HDZ je ostao te je dopunio tu točku pa su HNS i HDZ zajedno izglasali isto. Je li  to znači da je onda HNS i s HDZ-om u koaliciji? Naravno da ne!

Osobno mi nije u interesu se prepucavati putem medija i boriti se za neke političke uspjehe kao pojedinci, pa tako osvrnuti ću se na ovaj zadnji članak te Vam skrenuti pozornost na sljedeće:

- Zašto u članku ne piše da je na nastavak 19. sjednice OV od 5 HDZ-ovih vijećnika došla samo 2 i to jedan od vIjećnika je bio bez pisanih materijala za vijeće(odmah prije početka se je znalo da će taj isti izići kako bi došlo do nedostatka kvoruma a možda i raspuštanja vijeća što je očito HDZ-u u cilju), važno je napomenuti da ni zamjenik načelnika, HDZ-ovac, nije bio nazočan. Razlog napuštanja sjednice HDZ-ovih vIjećnika je opravdan ako je samo radi navedenog u članku.

 - O tome da su Božo Dragičević i Nebojša Rađenović priskočili u pomoć i spasili kvorum, to je istina! Kome su u cilju osim HDZ-u prijevremeni izbori, jer za pola godine su lokalni izbori , a o tome što piše da je Dragičević bio kao žestoka oporba to je istina! I to je dobro, jer je bio kritičar politike a ne kao pojedinci da se služi uvredama na osobnoj razini. Zanimljivo mi je i interesantno da se nikada do sada po medijima nije spominjao Dragičević očito zato što je prije i poslije sjednica OV zajedno sjedio i pregovarao s HDZ-om. Očito je došlo do raspada "koalicije” HDZ – Nezavisna lista Božo Dragičević.

U članku sam još pročitao kako piše da su vijećnici u nastavku 19. sjednice OV usvojili izvješće Obračuna proračuna za 2011. g. što me je najviše potaknulo na ovaj dopis jer je to čista neistina i laž što Vam tvrdim kao predsjednik Općinskog vijeća.

O prepucavanjima na liniji Marčić – Đekić ne želim komentirati niti me osobno zanima. Ovim dopisom sam Vam samo htio skrenuti pozornost na netočne podatke koje objavljujete na Vašem portalu, jer mislim da Vam to nije u cilju da zavaravate čitatelje s netočnim podatcima koje Vam daju oni koji su opsjednuti politikom i iznošenjem laži o drugima.

Osobno mislim ako netko sluša samo jednu stranu da to nije dobro jer tek kad se saslušaju sve strane čovjek može doći do nekog zaključka. Tako i ja imam dosta saznanja o pojedincima iz HDZ što se priča po mjestu, ali meni to nije u interesu da se prepucavam po medijima jer osobno mislim da nije ni za koga to dobro, ali da treba reći pravo stanje s time se slažem, ali samo bez laži.

 Osobno ne želim da ovaj članak shvatite možda kao provokaciju nego kao malu primjedbu na netočne navode jer time će se poboljšati i Vaša kvaliteta portala, a vjerujem da će i čitatelji koji žele istinu biti zadovoljniji.

 ŽELIM VAM MNOGO USPJEHA U KVALITETNOM RADU.

 S poštovanjem,

Zoran Tomić

Uredništvo Likaplus portala:
Likaplus portal želi biti objektivan i dati priliku svakome da iznese svoju istinu! Nadam se da nema potrebe Vas uvjeravati u objektivnost i nepristranost Likaplus portala. Zahvaljujemo na pohvalama i na kritikama.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Vlada RH nemilosrdna prema Gračacu

Je li Gračac pred kolapsom?

Vlada RH nemilosrdna prema Gračacu

27.2.2012. | 21:00
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :