Petak , 27.11.2020. | 03:13

Pretraživanje

Gospodarstvo

Objavljeno: 6.10.2018. u 9:14
Prikaza: 848
Autor: Likaplus

Besplatne edukacije za EU fondove

LS Županija : Besplatne edukacije za EU fondove

REGIONALNI DANI EU FONDOVA

9. listopada 2018. u 10 sati – BESPLATNE EDUKACIJE
Kulturno informativni centar Gospić (Budačka 12)

 

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na besplatne edukacije koje će se održati u utorak, 9. listopada 2018. od 10 do 14 sati u Kulturno informativnom centru u Gospiću. Sajam organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, a službeno će ga otvoriti gospodin Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije, i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Na edukacijama će svi zainteresirani pojedinci moći saznati više o mogućnostima korištenja EU fondova. Ove aktivnosti dio su informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova" koje obuhvaća besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, i organizirat će se u 30 gradova diljem Hrvatske kako bi šira javnost na razumljiv i pristupačan način dobila informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija „Razvoj Ličko-senjske županije korištenjem EU fondova za poticanje investicija" na kojoj će sudjelovati Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije; Vladimir Tomaić, direktor tvrtke Commerce d.o.o., Ivana Starčević, v.d. Voditelja LAG-a LIKA i Martina Šuper Štampar, ravnateljica Razvojne agencije Ličko-senjske županije.

Potom će uslijediti stručna predavanja na temu „EU fondovi kao mogućnost financiranja" kroz koje će se predstaviti aktualni i budući natječaji. Prije završetka edukativnog dana Goran Zečić iz tvrtke CORE Consulting održat će radionicu „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj"na kojoj će sudionici imati priliku saznati kako pripremiti projektnu prijavu putem AGRONET aplikacije kao i saznati informacije o aktualnim mjerama. Tako će se predstaviti mjera 6.1. (Potpora mladim poljoprivrednicima), mjera 6.2. (Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima), mjera 6.3. (Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava), mjera 6.4. (Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima), mjera 4.1.1. (Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava) te mjera 4.1.2. (Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš).

Više informacija dostupno je na poveznicama: www.danifondova.eu i www.strukturnifondovi.hr

 

Predstavnici medija pozivaju se na otvorenje edukacija u utorak, 9. listopada 2018. u 10:00 sati u Kulturno informativni centru Gospić (Budačka 12).

Program edukacije

PDF Dokument(.pdf)

255 kb

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr :  Milinović potpisao ugovore za sufinanciranje

Projekti idu dalje

Milinović potpisao ugovore za sufinanciranje

20.11.2020. | 18:58
Likaplus.hr : Počinje manifestacija "Jesen u Lici "

Dolazi i predsjednik RH

Počinje manifestacija "Jesen u Lici "

1.10.2020. | 22:31
Likaplus.hr : Proizvođači mlijeka prepušteni sami sebi

Domovinski pokret

Proizvođači mlijeka prepušteni sami sebi

11.8.2020. | 18:31
Domovinski pokret:Proizvođači mlijeka prepušteni sami sebi
Likaplus.hr : Kreće energetska obnova kuća

Objavljen poziv

Kreće energetska obnova kuća

26.6.2020. | 7:50
Likaplus.hr : Grad na istoku Hrvatske-biser na Dunavu

Šarengradska šetnica

Grad na istoku Hrvatske-biser na Dunavu

5.5.2020. | 17:34
Šarengradska šetnica-maleni biser na Dunavu Šarengrad je naselje koje pripada Gradu Iloku. Cijelim povijesnim razvojem je povezan s Dunavom. Jučer,29.4.2020. je svečano otvorena javna rasvjeta na obaloutvrdi u Šarengradu.
Likaplus.hr : HDZ korona krizu koristi da opstane na vlasti

Miroslav Škoro

HDZ korona krizu koristi da opstane na vlasti

27.4.2020. | 21:43
HDZ korona krizu koristi da opstane na vlasti
HDZ korona krizu koristi da opstane na vlasti
Likaplus.hr : Otvoreno pismo odgovornima

Luka Krilić

Otvoreno pismo odgovornima

29.3.2020. | 8:54
* Luka Krilić, dipl. politolog, konzultant, dugogodišnji predsjednik Hrvatsko-talijanske udruge u Rimu i glavni tajnik Saveza hrvatskih zajednica u Italiji. Vodio je turističku firmu, mali hotel u Rimu, a u Hrvatsku se vratio u srpnju 2016. godine. Trenutno živi u Zagrebu, otac j
Likaplus.hr : Sami očitajte potrošnju struje

HEP poručuje

Sami očitajte potrošnju struje

21.3.2020. | 12:34
Sami očitajte potrošnju struje
Likaplus.hr : Potpora poljoprivrednicima

Potpora poljoprivrednicima

24.10.2019. | 7:15
Likaplus.hr : Tržište rada u Lici

Tržište rada u Lici

17.10.2019. | 7:49
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :