Utorak , 16.8.2022. | 16:06

Pretraživanje

Gospodarstvo

Objavljeno: 4.7.2022. u 6:58
Prikaza: 125

PRVI SAJAM PODUZETNIŠTVA

LS Županija : PRVI SAJAM PODUZETNIŠTVA
POZIVAMO VAS NA PRVI SAJAM PODUZETNIŠTVA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

 

 

U organizaciji Ličko-senjske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije teMinistarstva gospodarstva i održivog razvojaove godine prvi put biti će održan Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije. Sajam poduzetništva održati će se uutorak05. srpnja 2022. godine u prostorijama Kulturno informativnog centra u Gospiću.

 

Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije organizira se u suradnji s HAMAG-BICRO i Razvojnim centrom Ličko-senjske županije, a biti će mjesto poslovnih susreta i prilika poduzetnicima da se informiraju se o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora iz različitih izvora te o uslugama koje nudepoduzetničke potporne institucije koje djeluju na području Ličko-senjske županije.

 

Sajam će omogućiti direktnu komunikaciju s predstavnicima ministarstava, HAMAG-BICRO-a, Hrvatske banke za obnovu i razvoj,Razvojnog centra Ličko-senjske županije,Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Obrtničke komore Ličko-senjske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Gospić,Javne ustanove Razvojna agencija Ličko-senjske županije i Poduzetničkog centra Ragan d.o.o. Novalja.

 

Kroz primjere dobre prakse, poduzetnicima će se približiti dobre strane aktivnog poduzetništva, a upoznati će se i sa prednostima zelenog radnog mjesta, vaučerima za obrazovanje…

Pozivaju se svi poduzetnici, i oni koji to žele postati, da posjete sajam poduzetništva Ličko-senjske županije 05. srpnja 2022. godine u Kulturno-informativnom centru u Gospiću sa početkom u 9.30 sati.

 

Svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti Sajam i iskoristiti mogućnost direknog kontakta s predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija, radni dio programa moći će pratiti i putem ZOOM platforme prijavom na sljedeći link:https://licko-senjska.hr/lszprijava/najkasnije do 04.07.2022. godine.

 

Veselimo se susretu i prilažemo program Sajma!


LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Likaplus.hr :
Optički kabel
Likaplus.hr :

Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :
OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Čovići i Prozor.Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022. 08:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Drakulić Rijeka .

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022.
09:00 do 14:00 sati
 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU


Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Visuć.

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
10.08.2022. 09:00 do 11:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :