Subota , 23.10.2021. | 00:41

Pretraživanje

Gospodarstvo

Objavljeno: 3.9.2021. u 11:36
Prikaza: 212

Ugovori za Senj i Karlobag

LS Županija : Ugovori za Senj i Karlobag

+


Potpisani ugovori za unapređenje lučke infrastrukture na području gradova Senj i Rab

Danas su u nazočnosti Olega Butkovića - ministra mora, prometa i infrastrukture i Nataše Tramišak - ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisana dva ugovora za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova i resornog ministarstva u svrhu unapređenja lučke infrastrukture na području gradova Raba i Senja odnosno trajektnog pristaništa Stinica.
Ukupna vrijednost potpisanih ugovora iznosi 55,4 milijuna kuna od kojih je za luku Rab dodijeljeno je 36,5 milijuna kuna, dok je za izgradnju nove rampe koja će omogućiti sigurnije pristajanje trajekata u luci Stinica za lošeg vremena, dodijeljeno 18,9 milijuna kuna, a sve u svrhu kvalitetnije i sigurnije povezanosti otoka Raba odnosno Primorsko-goranske s kopnenim dijelom Ličko-senjske županije.


Bujica o pokušaju smjene ravnateljice Škole u Korenici
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :