Nedjelja , 26.6.2022. | 07:12

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 4.4.2022. u 22:30
Prikaza: 191

Drele podsjetio u kakvom vremenu živimo

LS Županija : Drele podsjetio u kakvom vremenu živimo
DRETAR: 1. TRAVNJA JE OTKAZAN JER VEĆE ŠALE OD ONE U KOJOJ ŽIVIMO NEMA!
▶️ Naš Davor Dretar Drele - Domovinski pokret danas je u Saboru podsjetio na događaje iz ovoga tjedna:
❗''Početkom ove godine cijene su skoro 6 posto više nego u istom mjesecu prošle godine. Posebno nas zabrinjavaju podaci o rastu cijena hrane i prijevoza jer se radi o troškovima koje najsiromašnija kućanstva ne mogu izbjeći''.
❗''Jedan građanin je od Ministarstva zdravstva zatražio kopije ugovora sklopljenih između tijela RH s kompanijom Pfizer od početka covid pandemije. Ne možete saznati koliko je doza cjepiva naručeno, ne smijete saznati koliko je cjepivo plaćeno, ali možete saznati je li cjepivo dostavljeno u prozirnim ili mutnim bočicama''.
❗''Na redu je velika rekonstrukcija Vlade. Posebno je zanimljivo pitanje Spomenka Đurić ili Snježana Vasiljević. Nekoliko smo puta ovdje spominjali gospođu Đurić, koja ima očigledan teret potpisivanja 1700 nezakonitih rješenja. Te slučajeve ministarstvo upravo gubi na Upravnom sudu''.
👉 ''Danas je 1. dan travnja, kada se cijeli svijet trudi smisliti što bolju šalu. Kod nas je, dame i gospodo, 1. travnja otkazan jer veće šale od one u kojoj živimo nema!''.


Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :