Subota , 25.6.2022. | 13:08

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 25.2.2022. u 14:42
Prikaza: 239

Ključ je da se uhiti Pupovac

LS Županija : Ključ je da se uhiti PupovacZastupnik Domovinskog pokreta pozvao da se uhiti Pupovca
”Ključ je da se uhiti Pupovca. Taj je čovjek 20 godina teret i uteg hrvatskog proračuna, manipulator i najveći trgovac u EU. Pozivam sve institucije da ga istraže!” izjavio je Daniel Spajić, zastupnik Domovinskog pokreta, u gostovanju u emisiji U mreži Prvog Hrvatskoga radija.


U mreži Prvog, emisiji na Hrvatskom radiju, ovog su se tjedna sučelili Daniel Spajić iz Domovinskog pokreta i Mario Kapulica iz HDZ-a. Gostovao je i socijaldemokrat Domagoj Hajduković. Tema je emisije bila 'Afera poticaji', a u studiju je ozbiljno zagustilo kada je Spajić iznio svoj stav kako šefa SDSS-a Milorada Pupovca, zbog slučaja Horvat – treba uhititi. To se nije svidjelo voditeljici emisije, ali ni zastupniku HDZ-a.Voditeljica je nakon Spajićeve izjave rekla da bi se trebao suzdržati od takvih izjava.

"To je rađeno u vrijeme tvrdog komunizma, na javnim suđenjima gdje bi se još dovela i publika pa bi onda navijala. Neki od članova moje rodbine su suđeni na takvim procesima tako da ne bih volio da se u Hrvatskoj vratimo na takve osnove djelovanja i da to bude jedan od elemenata politike bilo koje stranke, a kamoli parlamentarne”, rekao je Kapulica.

"Ja komunizam ne volim više nego vi, ako je istina to što govorite za svoju rodbinu, meni je žao, ali što onda radite u koaliciji sa čovjekom kao što je Milorad Pupovac?! Ako imate imalo morala – maknite se od njega. Ja s njim ne bi bio u koaliciji nikada”, kazao je Spajić.Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :