Nedjelja , 26.6.2022. | 06:21

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 8.3.2022. u 6:30
Prikaza: 357

Pupovčeve "Novosti" protiv Ukrajinaca

LS Županija : Pupovčeve "Novosti" protiv Ukrajinaca
UPOVČEVE 'NOVOSTI': NAPAD NA ELITNU UKRAJINSKU VOJNU POSTROJBU!
Hrvatska se službeno, a na mnoge načine - i vrlo konkretno, svrstala na stranu branitelja Ukrajine. Iako je stav premijera Andreja Plenkovića poznat i zaista proukrajinski, ipak – u novinama koje financira njegova Vlada, a koje su pod kontrolom Pupovčeva SNV-a, ovih je dana osvanuo tekst izvjesne Opačićke, koji kao da je osobno napisao ruski diktator, Vladimir Putin. Miloradov medij s milijunima kuna iz hrvatskog državnog proračuna, elitnu ukrajinsku vojnu postrojbu – pukovniju AZOV, oblatio je kao "neonacističku” i "ekstremno-desnu”, što je priča koju, osim u 'Novostima' možemo čuti i u Krmlju, iz usta najgorih režimskih propagandista…

SLIKA DRUGA: "Kazališni” smrad Oliver Frljić u zagrebačkom ZKM-u upriličio je, usporedo s početkom velikoruske agresije na Ukrajinu, nazovi-predstavu 'Braća Karamazovi'. Način na koji on osuđuje rat i pretenzije Moskve prema susjedima, sličan je Porfirijevom i Vučićevom, samo što čak ni beogradski "mirotvorci” javno ne posežu za tolikom količinom odvratnosti, svojstvene "redatelju” na kopanji ekstremno lijevih Tomaševićevih platformaša. Na stranu sadržaj novog "kazališnog” kretenizma, pogledajte plakat! Na njemu piše: "NE DIRAJTE RUSIJU”!

Neki će reći da se radi o poanti "predstave” u kojoj su glavni likovi oni koji brane Rusiju na način na koji to Frljić osuđuje i ismijava, drugi će spominjati ironiju, treći pravo na slobodu "umjetničkog” izričaja, četvrti će reći da sam "glup” i ne shvaćam o čemu se tu, zapravo, radi… No, bez obzira na komentare, ostaje činjenica da neka prognana ukrajinska obitelj, žena ili dijete koju je iz Kijeva ili Harkiva protjerao osvajački stroj jednog psihopate, može prilikom boravka u Zagrebu ući u gradski prijevoz i na atubusnom ili tramvajskom stajalištu vidjeti plakat plaćen gradskim novcem, na kojem piše nešto, što je u ovom trenutku – u najmanju ruku, neukusno. A vjerujem i (ne)svjesno isprovocirano. O D V R A T N O ! Baš koliko i onaj koji je sve to smislio…

P.S. Čekamo nove plakate s likom Kate Peović, u zagrljaju Urše i Vilija! Mogu s njima i Kekinica ili Tomek - samo nek' prvo pitaju Milanovića…
PHOTO/SCREEN: Plakat za novu Frljićevu "predstavu” snimljen u Zagrebu, na kojem piše "NE DIRAJTE RUSIJU”… Tekst u Pupovčevim 'Novostima' u kojem se blati elitna ukrajinska pukovnija AZOV… I sve to iz državnog i gradskog proračuna…
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :