Srijeda , 10.8.2022. | 16:34

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 1.2.2022. u 13:49
Prikaza: 402

Tisuće kamiona u konvoju "za slobodu"

LS Županija : Tisuće kamiona u konvoju "za slobodu"
Nakon tjedan dana duge vožnje po Kanadi, 'Konvoj slobode' koji čine tisuće kamiona, stigao je u glavni grad i preplavio ulice kraj zgrade parlamenta u znak prosvjeda protiv nametanja obveznog cijepljenja i restriktivnih mjera koje je nametnula tamošnja vlada uslijed pandemije koronavirusa.
Organizatori inzistiraju da će prosvjed biti miran.
Pokret o kojem priča cijela zemlja, a i svijet, potaknut je novim mjerama vezanim uz cijepljenje kamiondžija koji prelaze američko-kanadsku granicu, koje je ranije ovog mjeseca uvela vlada premijera Justina Trudeaua, koji sebe smatra liberalnim političarem.Kanadski premijer Justin Trudeau i njega obitelj napustili su svoj dom u Ottawi zbog sigurnosnih razloga. Ured premijera priopćio je da neće objaviti lokaciju na kojoj se nalazi premijer "iz sigurnosnih razloga”.  Prosvjednici protiv cijepljenja, među kojima je i 50.000 kamiondžija, prolaze ulicama grada i ispred ureda premijera. U Kanadi je cijepljeno 82 posto građana u dobi od pet i više godina, a do sada imaju zabilježena 33.373 smrtna slučaja u kojima su preminuli bili pozitivni na koronu.Nekoliko dana ranije je prosvjednike, među kojima su brojni vozači kamiona, Trudeau nazvao "malom marginalnom skupinom”.
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :
OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Čovići i Prozor.Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022. 08:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Drakulić Rijeka .

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022.
09:00 do 14:00 sati
 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU


Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Visuć.

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
10.08.2022. 09:00 do 11:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :