Četvrtak , 19.9.2019. | 08:44

Obrazovanje

Objavljeno: 27.9.2016. u 18:03
Prikaza: 1354
Autor: Likaplus

HSP:Brešan u pravu!

Nečastivi na Filozofskom fakultetu

LS Županija : Nečastivi na Filozofskom fakultetu

U jeku orkestriranih napada na zastupnika Hrvatskog sabora g. Željka Glasnovića, Hrvatska stranka prava daje punu podršku Generalu Glasnoviću.
General Glasnović kao hrvatski branitelj, invalid Domovinskog rata i višestruko odlikovan časnik hrvatske vojske je vojnički jasno i glasno rekao ISTINU!
Takvu tezu potkrepljuje i medijsko „prekomjerno granatiranje" od strane pseudo ljevičara nazovi političara i jugokomunističke klike. Nažalost svjedoci smo da ni stranke koje se kite domoljubljem nisu stale u obranu prava na izrečenu riječ i ostavili su Generala na brisanom prostoru.

Nije čudno da ljevica podržava pobune, ali je čudno da tzv. desni centar ne vidi ništa sporno u djelovanju antihrvatskih kružoka (od SDP-a, Vesne Pusić, Radničke fronte, kojekakvih nevladinih udruga i ostalih sljedbenika jugo-politike). Dapače, čak i koalicijski partneri g. Plenkovića i HDZ-a podržavaju tzv. Plenum.

Tko su ti „napredni ljevičari" udruženi sa notornom Radničkom frontom, prosvjednicima protiv branitelja, mrziteljima svega što je hrvatsko osim KUNE, kojekakvim markovinama, jakovinama i klasićima?
Čime su isti zadužili hrvatski narod i hrvatsku državu, čime su to pokazali da sudjeluju ustvaranju modernog hrvatskog društva? Umjesto toga oni su razaratelji hrvatskog nacionalnog tkiva, jer hrvatska država nije njihov izbor. Oni su i dalje promotori jugo-komunističkih ideja jer je to baza na kojoj su stvoreni.

Filozofski fakultet treba biti rasadnik naprednih, slobodoumnih ideja i stavova neovisno da li su one politički lijeve ili desne, ali je problem što je postao ili ostao rasadnik antihrvatske ideje.

Kako je moguće da profesor na Filozofskom fakultetu koji bi trebao biti predvodnik humane misli i djelovanja može izjaviti za nevine žrtve Bleiburga „kako se sere na Bleiburg", a drugi poziva studente da zaštitarima polome noge. Drugovi, nevine žrtve su nevine žrtve, a zaštitari su radnici. Gdje vam je antifašizam i borba za radnička prava iza kojih se tako zdušno skrivate?

Hrvatska stranka prava od osnutka je veći zaštitnik prava radnika, seljaka, obespravljenih i svih onih koji su branili Hrvatsku nego što je to ikad bila tzv. ljevica koja je ostala zakopana u jugokomunističkom sistemu koji je bio predvodnik zatiranja hrvatske misli, naroda i države.

Hrvatska stranka prava, a i General Glasnović su politički dijametralno suprotni politikama salonskih ljevičara, a najveća je razlika u tome što je nama na prvom mjestu hrvatska država i hrvatski narod.

Hrvatska stranka prava podržava nezavisnog zastupnika g. Željka Glasnovića jer istina ma kako bila izrečena ostaje istina. Sviđalo se vama ili ne verbalni delikt je umro sa jugoslavijom, a i vaše su ideje mrtve. Kako niste u stanju biti hrvatska ljevica onda jasno i glasno recite hrvatskom narodu da ste jugoslavenska ljevica, da se zalažete za brastvo i jedinstvo i da neće te poštivati hrvatsku državu bez obzira na benefite koje vam osigurava hrvatska država i hrvatski narod.

Poštovani studenti kako Filozofskog tako i ostalih fakulteta ne dopustite da budete igračka u rukama salonskih revolucionara jer njima nije bitna vaša budućnost već njihova. Vi ste budućnost i trebate biti luč promjena kao što su to 71-godine bili studenti hrvatskog proljeća, a 1991. godine hrvatski branitelji.

Bog i Hrvati!

Hrvatska stranka prava
Glavna tajnica
Mirela Bušljeta Felc

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Početak školske godine u Lapcu -misa u crkvi

Početak školske godine u Lapcu -misa u crkvi

10.9.2019. | 12:28
Donj Lapac-U ponedjeljak 09.rujna u zupnoj crkvi Sv.Ivana Pavla II odrzana je Misa za pocetak skolske i vjeronaucne godine.Misu je predvodio zupnik Dino Rupcic.Zupnik je zazvao bozji blagoslov na sve djelatnike skole i vjeroucenike kojih je ove skolske godine od prvog do osmog ra
Likaplus.hr : Uf, sutra je škola, zar si spremna?

Uf, sutra je škola, zar si spremna?

8.9.2019. | 20:42
VIDEO Luka Bulić na rubu suza opjevao skori 'rastanak' s kćeri: Tuga hvata me ekstremna!
Likaplus.hr : Održan susret ravnatelja s ministricom Divjak

Održan susret ravnatelja s ministricom Divjak

18.4.2019. | 14:03
I ravnatelji iz Ličko-senjske županije sudjelovali su na zajedničkom sastanku s kolegama ravnateljima iz drugih županija. Izlaganje o kurikularnoj reformi i iskustvu u provođenju iste govorio je ravnateljima okupljenim u Rijeci i ravnatelj Osnovne škole dr. Jure Turića iz Gospića
Likaplus.hr : Župan Milinović uveo red u financiranje

Župan Milinović uveo red u financiranje

24.10.2018. | 21:20
Veliki pomak i red je načinio župan Milinović u financiranja škola, ističu mnogi ravnatelji, koji ne moraju više strahovati hoće li biti novca za račune, nego moraju strahovati ako ne iskoriste ponuđeni novac koji im stoji na raspolaganju ...Ne tako davno novac je kasnio i po nek
Likaplus.hr : Međunarodna konferencija katoličkih televizij

Prvi put u Hrvatskoj

Međunarodna konferencija katoličkih televizij

4.9.2018. | 22:59
Likaplus.hr : Znaš li, sine, tko je Kata Šoljić?

Znaš li, sine, tko je Kata Šoljić?

24.2.2018. | 13:29
Kata Šoljić, majka je četvorice poginulih branitelja i junakinja Domovinskog rata. Umrla je u 86. godini, u Zagrebu . Katu Šoljić mediji su nazivali i Vukovarska majka hrabrost. Rođena je u Donjem Vukšiću kod Brčkog, 1922. godine, u siromašnoj obitelji. Rodila je šestero djece
Likaplus.hr : "Moja dugina obitelj" -NE u škole i vrtiće

"Moja dugina obitelj" -NE u škole i vrtiće

22.1.2018. | 21:19
Tiskovina „Moja dugina obitelj" koja promovira homoseksualni život NE MOŽE u škole i vrtiće
Likaplus.hr : Božić u mojem gradu

Božić u mojem gradu

28.12.2017. | 20:21
Likaplus.hr : Tvoja šansa-3D formacija

SKAC

Tvoja šansa-3D formacija

5.10.2017. | 13:15
Likaplus.hr : Film o životu ratnika

Film o životu ratnika

1.9.2017. | 12:16
Likaplus.hr : Raspršimo mitove o inkviziciji

Laudato TV

Raspršimo mitove o inkviziciji

6.3.2017. | 7:42
Likaplus.hr : Ne bih cijepio ni svoga psa

dr Sladoljev

Ne bih cijepio ni svoga psa

15.2.2017. | 21:41
Likaplus.hr : Odgovor znanstveniku Đikiću

dr Stjepandić

Odgovor znanstveniku Đikiću

13.2.2017. | 9:57
Likaplus.hr : Pogledajte tko je ministar obrazovanja

Trump odabrao

Pogledajte tko je ministar obrazovanja

7.2.2017. | 19:21
SK3 SEPTIK- za SEPTIČKE JAME
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :