Ponedjeljak , 27.6.2022. | 23:05

Pretraživanje

Obrazovanje

Objavljeno: 10.5.2021. u 9:58
Prikaza: 1134
Autor: Likaplus

Povijest suradnje Kovač i Užarević

LS Županija : Povijest suradnje  Kovač i UžarevićKoalicija dobila ime: LAŽEMO KOLIKO MOŽEMO(Foto: ilustracija)
Korenica- Suradnja načelnika Kovača i predsjednika oo HDZ-a Plitvička Jezera traje od 2009. godine. Uglavnom se svodi na petljanje oko Oš dr Franje Tuđmana u Korenici ili lokalnih izbora. .

Užarević je UVIJEK pokazivao velik interes za Školu. Tako je godine 2005. Zakon o školstvu je omogućio Županiji da pri konstituiranju Školskog odbora ODBIJE bez obrazloženja kandidate iz reda učitelja i roditelja. Župan Jurković je na 4 prijedloga Škole iz Korenice SVE odbio bez OBRAZLOŽENJA i onda USTVRDIO da se ne može oformiti Školski odbor, pa je stavio PRISILNU UPRAVU-POVJERENSTVO od 3 člana ( UŽAREVIĆ, VESNA VIDOVIĆ I predstavnica Županije). Više od godine dana POVJERENSTVO je vodilo Školu umjesto Školskog odbora (9 članova).
Čekalo se istek mandata ravnatelja Pere Aračića, u studenom 2006. godine, HDZ I SDSS su bili ZA SMJENU ARAČIĆA, koji je imao tada 6-ero malodobne djece. Nakon smjena, Dražena Aračić, morala je prekinuti porodiljni i ostaviti malu bebu i početi raditi.

Na natječaju bio je kandidat PERO ARAČIĆ i MIJO VIDOVIĆ(HDZ). POVJERENSTVO od 3 člana umjesto Školskog odbora (9 članova) IZABRALO je sa 2 Glasa MIJU VIDOVIĆA( UŽAREVIĆ I VESNA VIDOVIĆ-supruga izabranog ravnatelja Mije)


Traženo je do OO HDZ-a u Korenici da MIJO VIDOVIĆ podnese ostavku na TAKO SRAMOTAN IZBOR za RAVNATELJA ŠKOLE, HDZ je stao uz Miju Vidovića.

Tomislav UŽAREVIĆ je s posebnim ŽAROM ispunjavao NAPUTAK vrha HDZ-SDSS. Savjetnik ministra Primorca, g JOSIP UJEVIĆ, prije toga je primio u Zagrebu tadašnjeg ravnatelja PERU ARAČIĆA i rekao mu doslovce:
"G.Aračić, meni je JASNO da vas hoće smijeniti SDSS, vrh SDSS-a je bio ovdje i donosio LAŽI o Vama, kad sam tražio DOKAZ, nisu ga imali... Jasno mi je da vas SDSS želi smijeniti, jer vi ste postavili ispred Škole spomenik Tuđmanu, vi ste pokrenuli peticijom PROMJENU imena Škole u ime Franje Tuđmana, vi ste STAVILI u svaku učionicu HRVATSKU ZASTAVU... Ali, NIJE mi jasno ZAŠTO to radi HDZ?"
Tada je Kovač, kojeg sam zaposlio 2005. još bio na strani Aračića. Dana 18. 11. 2006. bio je posljednji radni dan u Školi.

Tada je Aračića iz JAPANSKOG VELEPOSLANSTVA zvala GLASNOGOVORNICA i u ime Veleposlanika Japana tražila da bude na SVEĆANOSTI ZAVRŠETKA projekta OBNOVE stolarije na zgradi ŠKOLE, ali tadašnji ravnatelj NIJE ŽELIO pozvati SMIJENJENOG ravnatelja. Nakon svečanosti 29.11.2006.opet ga je nazvala GLASNOGOVORNICA VELEPOSLANIKA JAPANA i rekla: "Veleposlanik Vam zahvaljuje na DOBROM projektu i poručuje da mu je NEIZMJERNO ŽAO što Vas Škola  nije pozvala kao bivšeg ravnatelja koji je napisao Projekt i dovršio ga. I poručuje Veleposlanik da su vam SVA VRATA OTVORENA za buduće projekte i suradnju."
Godine 2013. KOVAČ i Užarević pozivaju u izborima kad je Aračić ušao u 2. krug: GLAS ZA KANDIDATA HDZ-a

2016. Ante KOVAČ, kao učitelj a TOMISLAV UŽAREVIĆA kao član OO HDZ.a u Korenici ZAJEDNIČKI stvaraju PLAN I SAVEZ kako zadržati nakon mandata ravnatelja BOŠKA LONČARA( kakav je to bio mandat svi JAKO dobro znaju). Užarević preko ZAPOSLENICE iz Šumarije, koja je sada na listi HDZ-a, OPSTRUIRA, A ANTE KOVAČ preko svojih kumova u Školskog odboru dobiva OBEĆANJE da će podržati LONČARA...Poslije je rekao da je LAGAO kumovima ...da ima neki dokument 
Šire priču da DIPLOMA ARAČIĆA je LAŽNA, da nema NOSTRIFIKACIJU DIPLOME, koja je izdana u Rimu, a studirao u Poljskoj i Zagrebu, DA NE MOŽE biti RAVNATELJ, pisao je KOVAČ TADA "PERO, POKAŽI DIPLOMU"... I kad je PROSVJETNA INPEKCIJA utvrdila ČINJENICE i LAŽI ovoga DVOJCA iz koalicije "LAŽEMO DOKLE MOŽEMO",.ODLAZI P.Aračić iz ŠKOLE 2016. ... Dolazi ravnateljica Dražena ARAČIĆ izabrana velikom većinom glasova učitelja i zaposlenika Škole( protiv je opet ista ekipa iz miljea ANTE KOVAČA) i VIJEĆA RODITELJA, te joj NE TREBA GLAS članova iz ŽUPANIJE. Ali, to SMETA KOVAČU da laže na svojem profilu o tome kakav je mandat...politički, pa će tako politika i smijeniti. A ON SE DOGOVARA SA predsjednikom HDZ-A u Korenici "kako to izvesti? I TO NIJE najniža podla politika laži i podmetanja...

Godine 2017. na lokalnim izborima UŽAREVIĆ I ekipa koja sada vodi OO HDZ-a u Korenici ZAJEDNIČKI opstruiraju izbor za načelnika iz reda hdz-a. UŽAREVIĆ tada govori NAJGORE stvari o kandidatu iz HDZ-a i daje se podrška Kovaču, od Udruge branitelja, članova hdz-a, okreću se janjci, odojci...slavlje 

Izbori 2021. Užarević kao kandidat HDZ-a i Ante KOVAČ , ispred liste STOP, opet ZAJEDNO, ispod žita, skrivečki, PODLO...Ali, to je "ili imaš ili nemaš KARAKTER"

I zato SRETNO KOALICIJI "LAŽEMO DOKLE MOŽEMO" 

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Težak poraz Pinokija s Rudanovca i Kokota

Pobjeda ravnateljice Škole

Težak poraz Pinokija s Rudanovca i Kokota

24.6.2022. | 19:07
Likaplus.hr : Zlatni savjeti fra Jure Marčinkovića

2 milijuna pregleda

Zlatni savjeti fra Jure Marčinkovića

24.3.2022. | 6:17
Likaplus.hr : Ministar Fuchs s ravnateljima škola

Župan Petry i

Ministar Fuchs s ravnateljima škola

5.3.2022. | 6:07
Likaplus.hr : Koliko povećanje plaće nudi Vlada?

Školstvo

Koliko povećanje plaće nudi Vlada?

16.2.2022. | 18:09
Likaplus.hr : Imaju  dostupno i  e -Usavršavanje

Hitna medicinska služba

Imaju dostupno i e -Usavršavanje

14.2.2022. | 21:18
Likaplus.hr : Dan europskog broja 112

Dan europskog broja 112

9.2.2022. | 11:35
Likaplus.hr : Župan Petry ide na smjenu ravnateljice Škole?

Sluša Kovača i lokalni hdz

Župan Petry ide na smjenu ravnateljice Škole?

14.10.2021. | 9:47
Likaplus.hr : Uzimali novac od dječje prehrane

Škola u Korenici

Uzimali novac od dječje prehrane

16.9.2021. | 5:25
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Ponori.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

27.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

28.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :