Ponedjeljak , 17.2.2020. | 22:33

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 7.3.2019. u 12:45
Prikaza: 566
Autor: Likaplus/Pero Aračić

Plenković,Jandroković...

Nitko nije veći Hrvat i katolik od nas!

LS Županija : Nitko nije veći Hrvat i katolik od nas!Jandroković na HDZ-ovom skupu: "Nitko nije veći Hrvat i katolik nego mi"

Predsjednik Sabora, i glavni tajnik HDZ-a, Jandroković prekinuo je zasjedanje Hrvatskoga sabora kako bi kompletna Vlada RH sudjelovala u kampanji u Lici protiv aktualnog župana Milinovića. Kojeg Milinovića? Onoga koji je  HDZ-u, u prijašnjim izborima, donosio mandate. Isti Jandroković na skupu u Gospiću zavikao je s pozornice: 

Nitko nije veći Hrvat i katolik neg što smo to mi!  Vjerojatno misleći na sebe, Plenkovića, Kuščevića, Božinovića...a možda i na Pupovca.

Time je htio poručiti   mi iz HDZ-a  smo "najveći Hrvati i katolici" i to zajedno sa Pupovcem i SDSS-om u koaliciji.

 Milinović je jasno i nedvosmisleno bio protiv nakaradne Istanbulske konvencije, koju su mnoge zemlje odbile potpisati, a HDZ , Jandroković, Plenković, Pupovac, Pusićka, Bernardić iz SDP.a i drugi, digli su ruku za tu konvenciju i pljeskom SDP-a i lijevice u Saboru usvojili tu Konvenciju. Kustić je odgovarao da će u Saboru glasati kako Plenković odluči!? O Bože, jakog li stava!

Time je htio poručiti Jandroković, mi iz HDZ-a ,smo"najveći Hrvati i katolici" i to zajedno sa Pupovcem i SDSS-om u koaliciji. I zato glasujte za nas!
 Po toj konvenciji svatko se može izjasniti da se osjeća "muško" ili "žensko" i ti ga tada moraš oslovljavati sa recimo "gospođo" iako ima brkove i bradu. Tako je  bio slučaj  u Americi u jednoj ustanovi jednog  jutra došao ravnatelj  i izjavio da se osjeća kao " žensko" i sukladno tome svi ga trebaju i tako  oslovljavati. I takvu Konvenciju  HDZ je usvojio usprkos masovnim prosvjedima po Hrvatskoj, unatoč protivljenju svih biskupa u Hrvatskoj.

 

Nitko nije veći Hrvat i katolik neg što smo to mi!-zavika Jandroković pred ushićenim Plenkovićem u Gospiću . Bili su protiv naroda tada, ali i kada su se prikupljali potpisi za referendum o izbornom zakonu i poništavanju Istanbulske konvencije. I tada su poništili volju hrvatskoga naroda izraženu kroz više od 400 tisuća potpisa. I to zato što je izmjena Izbornoga zakona dirala u privilegirani status SDSS-a i Pupovca. I tada su bili protiv svojega naroda da ne povrijede koalicijskog partnera SDSS-a i Milorada Pupovca.

Nitko nije veći Hrvat i katolik neg što smo to mi!-zavika glavni tajnik HDZ-a Jandroković i opet će.

 Kada je bačena korica limuna na Milorada Pupovca u Zagrebu, digla se cijela HDZ-ova Vlada s Plenkovićem na čelu u osudi ovoga čina, to je označeno kao "govor mržnje". Kada je gradonačelnik Vukovara pozvao na prosvjedni skup u Vukovaru radi zataškavanja i neprocesuiranju srpskih zločina, opet se digao Plenković, Pupovac i Jandroković u osudi takvoga skupa. 

Nitko nije veći Hrvat i katolik neg što smo to mi!-uzvikivao je besramno Jadroković u Gospiću i opet će.

Kada su privodili Merčepa, zapovjednika obrane Vukovara, Pakraca, Gospića...stavili su mu lisice na ruke kao zločincu opasnome za okolinu, tako su i Đuru Brodarca, zapovjednika obrane Gline, Siska...u lisicama strpali u zatvor gdje je i umro. Mediji su prenijeli slike privođenja osumnjičenih za srpske zločine nad Hrvatima u Vukovaru-bez lisica na rukama, kao da idu u kafić na kavu...ne treba se zamjeriti Pupovcu i SDSS-u, pomisliše u Vladi Plenkovića.

Mi smo najveći Hrvati i katolici!-poručio  je svima glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora  g.Jadroković uz pljesak Plenkovića i opet će to ponoviti.

Jer računaju na slabo pamćenje hrvatskoga birača...da je HDZ srušio proračun Županije iz samoga hira, zajedno sa SDSS-om, samo radi smjene čovjeka koji im je godinama za HDZ donosio mandate, a sada im oduzima mandate. 

Radi rušenja Milinovića pokreće se cijela Plenkovićeva Vlada

I to ne radi izumiranja Hrvata i zatvaranja škola po cijeloj Hrvatskoj, ne radi malih plaća i manjka doktora, medicinskih sestara, radnika...ne radi toga što je iskopano svega 1% jama komunističkih zločina iz 1945., 
...ne diže se Vlada Andreja Plenkovića i ne obustavlja se rad Hrvatskoga sabora radi toga što Hrvati u Bosni nemaju osnovna prava, a u Vučićevoj Srbiji još manje, ne ustaje Plenkovićeva Vlada zajedno sa Pupovcem niti radi toga što  jača četništvo u Hrvatskoj, a oni vide samo "ustaše" i "Za dom.spremni" kao opasno za Hrvatsku, 
...ne ustaje Plenković i cijela Vlada radi toga što u Vukovaru sprska djeca idu u odvojene vrtiće i škole da se, po njihovoj volji, ne miješaju sa Hrvatima koji su se vratili u Vukovar, ne brine Vladu što u njihovim školama uče da nije bilo srpske agresije na Hrvatsku. 
Ne ustaje Plenković sa svim svojim ministrima  radi toga što Pupovčev tjednik "Novosti" skoro u svakom broju  koz "satiru" vrijeđa himnu, hrvatsku zastavu, Tuđmana nazivaju zločincem, a operaciju oslobađanja Hrvatske "Oluju" nazivaju zločinom. Ne pokreće se tada Plenkovićeva Vlada sa svojim ministrima.

"Nitko nije veći Hrvat i katolik neg što smo to mi!"-opet čujem tajnika HDZ-a Jandrokovića

Ne, nema ustajanja Plenkovića i Vlade RH niti zato što Pupovac i SDSS još NIKADA nisu jasno i nedvosmisleno osudili srbijansku agresiju na Hrvatsku i zločine nad Hrvatima 1991. koje su za vrijeme okupacije učinili mnogi pripadnici srpske nacionalne manjine,

Znate kada su ustali ministri na nagovor Plenkovića i Jandrokovića i krenuli u akciju u Liku? 

Kada su osjetili da Milinović uzima glasove HDZ-u. Nije njima problem sve ono gore nabrojano, nego glasovi koje HDZ u Lici gubi od župana Milinovića. I zato je naređeno rušiti proračun Županije i Milinovića.

 Radi  HDZ-a i glasova, a ne radi Hrvatske  Plenković diže svoje ministre na pohod u Liku i Jandroković prekida zasjedanje Hrvatskoga sabora.

 Nitko nije veći Hrvat i katolik nego što smo to mi!-orit će se opet na skupovima HDZ-a iz usta Jandrokovića i Plenkovića uz zaljubljeni pogled i osmjeh Milorada Pupovca i SDSS-a, jer Pupovac osjeti da Plenković dobro shvaća što je "prioritet" u Hrvatskoj.

 "Mi smo najveći Hrvati i katolici!-odzvanja sa skupova HDZ-a uz  selfie  zagrljenih Plenkovića, Pupovca i Jandrokovića.

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
velebit

velebit

Komentirano: 10.3.2019. | 7:42

1

Znate kada su ustali ministri na nagovor Plenkovića i Jandrokovića i krenuli u akciju u Liku? Kada su osjetili da Milinović uzima glasove HDZ-u. Nije njima problem sve ono gore nabrojano, nego glasovi koje HDZ u Lici gubi od župana Milinovića. I zato je naređeno rušiti proračun Županije i Milinovića. Radi HDZ-a i glasova, a ne radi Hrvatske Plenković diže svoje ministre na pohod u Liku i Jandroković prekida zasjedanje Hrvatskoga sabora. Nitko nije veći Hrvat i katolik nego što smo to mi!-orit će se opet na skupovima HDZ-a iz usta Jandrokovića i Plenkovića uz zaljubljeni pogled i osmjeh Milorada Pupovca i SDSS-a, jer Pupovac osjeti da Plenković dobro shvaća što je "prioritet" u Hrvatskoj. "Mi smo najveći Hrvati i katolici!-odzvanja sa skupova HDZ-a uz selfie zagrljenih Plenkovića, Pupovca i Jandrokovića.

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Ustavni sud i Šeparović ne misle na djecu

Važan im je LGBT aktivizam

Ustavni sud i Šeparović ne misle na djecu

8.2.2020. | 6:34
Likaplus.hr : Narod želi stabilnu treću opciju

Ni HDZ niti SDP

Narod želi stabilnu treću opciju

20.1.2020. | 9:05
Narod želi stabilnu treću opciju. niti HDZ niti SDP
Likaplus.hr : Povrat Šarengradske Ade

Povrat Šarengradske Ade

11.1.2020. | 7:51
Šarengradska Ada uvijek bila hrvatska
Likaplus.hr : "Crni labud " Plenković doveo Milanovića

"Crni labud " Plenković doveo Milanovića

10.1.2020. | 10:16
"Crni labud" Plenoković doveo Milanovića
Likaplus.hr : "Ustaša" Milanović novi "Poglavnik" Hrvatske

Za Srbiju

"Ustaša" Milanović novi "Poglavnik" Hrvatske

8.1.2020. | 10:56
"Ustaša" Milanović novi "Poglavnik" Hrvatske
Likaplus.hr :  HDZ je doveo Milanovića za predsjednika

Fra Mario Knezović

HDZ je doveo Milanovića za predsjednika

7.1.2020. | 7:13
Nisu "komunjare" niti Škoro,nego HDZ doveo Milanovića
Likaplus.hr : Zaokružit ću br 3. hrvatski narod

Oglasio se Škoro

Zaokružit ću br 3. hrvatski narod

30.12.2019. | 18:39
Likaplus.hr : Vratit ćemo Hrvatsku narodu!

državnički govor Škore

Vratit ćemo Hrvatsku narodu!

22.12.2019. | 23:18
Predizborne ankete su totalno promašile koje su Škori davale 18 ili 19%, a Škoro je dobio 24,42% glasova. Razlika samo 2% glasova. naslovnice su govorile "Škoro drastično pao" Još jednom se pokazalo da ankete uoči izbora treba zabraniti , jer svjesno rade protiv određnih kandida
Likaplus.hr : Zašto je načelnik pukao kao kokica?

Zašto je načelnik pukao kao kokica?

6.12.2019. | 9:08
Ima brutto 14 tisuća kuna plaću i koeficijent 3,80 U svojem demantiju koji je poslan sa maila "ured načelnika" likaplus portal je objavio i stavio naslov koji je ključan za demantij, komunalni redar nema koeficijent 1,40, nego to ima referent za komunalnu naknadu. Nije demantir
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :