Subota , 25.6.2022. | 02:51

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 7.11.2021. u 19:27
Prikaza: 339
Autor: Likaplus

Protiv nasilnog uvođenja tzv covid potvrda

LS Županija : Protiv nasilnog uvođenja tzv covid potvrda

Najavu nasilnog uvođenja tzv. Covid potvrda i testiranja u Hrvatski sabor, od strane paradržavnog tijela nazvanog Stožer, Domovinski pokret smatra poništenjem volje naroda iskazane na izborima i do sada najopasnijim zadiranjem u osnovne ljudske i političke slobode, građanska prava i najznačajnije vrijednosti hrvatske parlamentarne demokracije.

Odluke nacionalnog stožera nikako ne mogu biti iznad hrvatskih zakona, a posebno ne Ustava. Nikakav stožer sebi ne može uzeti za pravo poništiti volju građana iskazanu na izborima. O tome, tko može biti zastupnik u Hrvatskom saboru i predstavljati birače, ne može odlučivati ad hoc postavljeno paradržavno tijelo. U Republici Hrvatskoj o ulasku u Sabor, još uvijek odlučuju glasovi birača, a ne dvije ili tri doze nekog cjepiva!

Osim što upozoravamo na opasan presedan koji se najavljuje za 15. studenog ove godine, slučajno ili ne - baš tri dana pred povijesnu vukovarsku obljetnicu, Domovinski pokret ovim putem osuđuje i svaki oblik segregacije naših građana, po bilo kojoj osnovi. Građani moraju imati pravo na izbor, bez obzira na to je li netko cijepljen ili ne, svi moraju biti svjesni što nam se trenutačno događa.

Unatoč medijskoj buci i cenzuri, nepobitna je činjenica da virus šire i cijepljeni i necijepljeni. Dakle, to ne može biti argument kojim Stožer nastoji poništiti volju građana. Mi nismo bešćutni i neodgovorni, kako nam se implicira i duboko smo zabrinuti za najranjivije među nama, pa nas upravo to obvezuje da s krajnjom ozbiljnošću razmotrimo rezultate najnovijih, relevantnih istraživanja, koja dovode u pitanje efikasnost cjepiva, a to potvrđuju i brojke novozaraženih. Ne tvrdimo da cjepivo pomaže ili ne, ali zašto oni koji ga prisilno nameću, nisu spremni osobno i vlastoručnim potpisom, prihvatiti odgovornost u slučaju možebitnih nuspojava?

Stožer nije tijelo koje može djelovati iznad Hrvatskog sabora. 'Regnum regno non praescribit leges'; Kraljevstvo kraljevstvu ne propisuje zakone – izgovorio je prije 230 godina u Budimu, hrvatski ban Ivan Erdődy. Naš Sabor tada se odlučno usprotivio carskom apsolutizmu, a danas se, jednako odlučno, moramo oduprijeti globalizmu i paradržavnim tijelima koja se postavljaju iznad Sabora.

Od predsjednika države, crkvenih velikodostojnika i svih saborskih zastupnika, bez obzira na svjetonazor i ideološke podjele, očekujemo da se suprotstave nasilnom aktu koji nam se sprema. Oni koji padnu na tom ispitu, moraju biti svjesni da time snose svoj dio povijesne odgovornosti u poništenju temeljnih vrijednosti na kojima je uspostavljena moderna i demokratska Hrvatska. 

Stožer sutra i njima može zabraniti ulazak na Pantovčak ili Kaptol, a ako padne Hrvatski sabor, past će i sve druge nacionalne institucije.

Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli!

DOMOVINSKI POKRET

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Vladin partner na derneku u Banja Luci

Karamarko razočaran

Vladin partner na derneku u Banja Luci

12.1.2022. | 8:55
Likaplus.hr : Čišćenje snijega u Gospiću -zadovoljavajuće

Priopćenje stranke LiPO.

Čišćenje snijega u Gospiću -zadovoljavajuće

11.1.2022. | 21:53
Likaplus.hr : Buhine kuće: Obilježena 28. godišnjica zločin

Buhine kuće: Obilježena 28. godišnjica zločin

10.1.2022. | 7:48
BIH,Buhine kuće: Obilježena 28. godišnjica zločina za koji nikada nitko nije odgovarao
BIHBuhine kuće: Obilježena 28. godišnjica zločina za koji nikada nitko nije odgo
Likaplus.hr : Bez dokaza pritvore vijećnika i sruše većinu

Penava ogorčen

Bez dokaza pritvore vijećnika i sruše većinu

28.12.2021. | 7:58
Likaplus.hr : I Korenica dala skoro 400 potpisa

400 tisuća za referendum

I Korenica dala skoro 400 potpisa

23.12.2021. | 18:15
Likaplus.hr : Domovinski pokret prozvao Plenkovića

Domovinski pokret prozvao Plenkovića

13.12.2021. | 7:31
Domovinski pokret pozvao Plenkovića da se odredi po pitanju obveznog cijepljenja, Dodikovog plana za BiH i vanjske politike
Likaplus.hr : Godišnjica stranke LiPO

Godišnjica stranke LiPO

12.12.2021. | 11:42
Likaplus.hr : DOMOVINSKI POKRET PODRŽAO REFERENDUM

NE- COVID POTVRDAMA

DOMOVINSKI POKRET PODRŽAO REFERENDUM

10.12.2021. | 16:16
Likaplus.hr : Prestanite s izazivanje panike i nemira

Ivan Penava

Prestanite s izazivanje panike i nemira

16.11.2021. | 7:02
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :