Ponedjeljak , 6.12.2021. | 15:29

Politika

Objavljeno: 23.9.2021. u 10:48
Prikaza: 823
Autor: Likaplus.hr

Sdss i načelnik Kovač ucjenjuju Župana?

LS Županija : Sdss i načelnik Kovač ucjenjuju Župana?

Sinoć u emisiji Velimira Bujanca iznesena je jedna teza :SDSS ucjenuje HDZ da smijeni ravnateljicu Aračić , kao što je SDSS ucjenjivao 2006. u Ministarstvu u Zagrebu(savjetnik ministara Primorca Josip Ujević je rekao: "Gospodine Aračiću, ovdje je kod mene sjedio vrh sdss i tražio Vašu smjenu u Školi" Čovjek se čudio što ime HDZ protiv? Pa vodio si promjenu imena škole u dr Franje Tuđmana, postavio spomenik Tuđmanu, ostvario projekt s Veleposlanstvom Japana o izmjeni trule stolarije…

Događa li se isto to 2021. godine da SDSS, koji niti 2006. nije bio VIDLJIV, nego tek kad je ta informacija došla iz vrha Ministarstva oko Ministra Primorca.

Sasvim sigurno da SDSS-u ne odgovara mural u holu Škole Vukovarski toranj i Kninska tvrđava i Tuđmanov lik i hrvatska zastava.. To sasvim sigurno ne paše niti načelniku Općine koji se u lokalnim izborima uvijek oslanja na biračko tijelo sdss-a, a bio je i u koaliciji sa sdss-om…

U svakom slučaju, ako Županija i smijeni ravnateljicu Aračić, NITKO ne može izbrisati mural „Vukovarski toranj i Kninsku tvrđavu"

ISPOLITIZIRANO VIJEĆE RODITELJA

Da je Vijeće roditelja ispolitizirano i to dobrano od  strane načelnika Općine Kovača, sdss-a i lokalnog HDZ-a oko Tomislava Užarevića vidljivo je tko u njemu sjedi i kako glasuju. Naime, tamo je sam kandidat IVAN KOKOT, supruga IRENA KOKOT i supruga načelnika Općine LIDIJA KOVAČ.  Samo ta tri glasa su u nekom sukobu interesa jer ne poštivaju volju većine roditelja. Neki roditelji su predlagali da ih se smijeni, što imaju pravo na roditeljskom sastanku, ali je ravnateljica to odbila nego je samo provela anonimnu anketu. U njemu je  Niko Stipić , koji je bio na rezervnoj listi hdz-a, Gordana Naprta Ramljak koja nije ništa vidjela kao bivša predsjednica Školskog odbora da Škola ima dugovanje , a redovito su usvajali  financijsko izvješće kao da je sve  u redu... a da ne spominjemo još neke koji su s načelnikom u tijeku natječaja u svibnju pili kavu i ispiran im mozak kako je nužno smijeniti Draženu Aračić, izvrsnu profesoricu, ali šteta da bude ravnateljica... 

Tako su  zajedničkim snagama Kovač i Užarević u svibnju nagovarali pojedine roditelje da glasuju za Kokota.  A najbolje je bilo kad je u svibnju IVAN KOKOT s rukama u džepovima prezentirao svoj program od dvije minute i dobio veliku podršku ispolitiziranog Vijeća roditelja

LINK :Oni bi i za Božu bocu glasovali da bude ravnatelj 

Ovaj put Ivan Kokot nije stavio ruke u džepove nego je, kako komentira dio učitelja, "pravio od nas budale"  čitajući s papira i govoreći kako će on spasiti kolektiv "od narušenih međuljudskih odnosa" .Moš mislit! A kolektiv ima samo troje sektaša ideologiziranih  Ante Kovača , a velika većina učitelja, 24 učitelja, glasovala je za aktuelnu ravnateljicu Aračić. Kažu da Kokot nije uopće govorio o programu, nego o ravnateljici i njezinom programu "pustih želja". Koja drskost! 

Otkud Ivanu Kokotu sigurnost da dobiva mjesto ravnatelja

Naime, u natječaju koji je bio u svibnju, za vrijeme bivšeg župana Milinovića, Ivan Kokot je rekao : „Ja ne ću rušiti ovaj natječaj, jer ću SIGURNO dobiti ovaj natječaj" . Župan Milinović je imenovao u Školski odbor Ivana Kokota, Hrvoja Kukuruzovića i Mariju Marjanović. Kovač i Užarević su surađivali u izbornoj kampanji za lokalne izbore, ali i u natječaju u Školi, a pola kampanje su šutjeli i bavili se Školom. I sad je Škola, po njima, ispolitizirala natječaj, a ne oni, političari, koji su se bavili natječajem u Školi.  Nevjerojatna sposobnost zamjene teza. Ali kad to Pinokijo s Rudanovca uvjerljivo objasni svojoj  fan grupi, oni lajkaju bez razmišljanja. Pinokio s Rudanovca je na svojem facebook profilu najavljivao smjenu u Školi…

Kad je Pravna služba u svibnju reagirala i rekla da je IVAN KOKOT u sukobu interesa da glasuje za samog sebe u Školskom odboru, župan Milinović ga je smijenio, ali nije imenovao drugog člana kako bi dovršio natječaj…

Je li istina da je Kovač imao dogovor i sa županom Milinovićem ? A poslije i s HDZ-om i Petryem? 

Ono što znamo iz izvora oko Tomislava Užarevića da je 4 puna autobusa glasača sdss-a došlo iz Srbije na Udbinu i da su glasovali i na županijskim izborima. Krije li se tu enigma „Kovač i sdss pritišću Župana da smijeni ravnateljicu Aračić „ inače ga ne će podržati na slijedećim lokalnim izborima za župana Ličko-senjske županije.

Na slici s nedavnog susreta u Županiji s županom vidljivo je kako načelnik Kovač i zamjenik župana Uzelac iz sdss  (u "ljubavnom balončiću) upadljivo sjede izdvojeno . 

Uostalom Ante Kovač je više puta govorio svojim stranačkim ljudima da „bez glasača sdss-a ne bi pobijedio"

Bujica o pokušaju smjene ravnateljice Škole u Korenici
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :