Utorak , 16.8.2022. | 15:58

Pretraživanje

Život

Objavljeno: 16.2.2022. u 18:04
Prikaza: 526

Vozili bez vozačke dozvole

LS Županija : Vozili bez vozačke dozvole

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su jučer u 12,01 sati na autocesti A-1 između čvora Gospić i odmorišta Jadova zaustavili osobni automobil njemačke nacionalne oznake kojim je upravljao 31-godišnjak iz Paga.
Utvrđeno je daupravlja automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

U 13,59 sati su policijski službenici Policijske postaje Gospić u Ličkom Osiku zaustavili osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je pod utjecajem alkohola (1,93 g/kg) upravljao 51-godišnjak iz Gospića.

Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa!

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvimaU razdoblju od 2. siječnja do 14. veljače 2022. godine u Novalji je nepoznati počinitelj provalio u stan u vlasništvu 51-godišnjaka iz Velike Gorice, iz kojeg je otuđio televizor i klima uređaj.

Noću 13./14. veljače 2022. godine u Udbini nepoznati počinitelj je provalio i oštetio elektro ormar u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Gospiću, te je izvadio glavne osigurače koje je prilikom vađenja i oštetio, a uslijed čega je stambena zgrada ostala bez struje.
Likaplus.hr :
Optički kabel
Likaplus.hr :

Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :
OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Čovići i Prozor.Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022. 08:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Drakulić Rijeka .

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022.
09:00 do 14:00 sati
 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU


Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Visuć.

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
10.08.2022. 09:00 do 11:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :