Ponedjeljak , 16.1.2017. | 18:11

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 5.9.2012. u 21:03
Prikaza: 2429
Autor: Likaplus

HSP dr.A.Starčević traži ostavku Kranjčevića

Otočac : HSP dr.A.Starčević traži ostavku Kranjčevića

Miro Matijević ispred ŽVHSP-a dr. Ante Starčevića Ličko-senjske županije traži ostavku načelnika PP Otočac Mladena Kranjčevića, priopćenje prenosimo u cijelosti.

 Nakon incidenta u Otočcu moramo konačno svi biti svjesni zla i opasnosti što se nadvilo nad Likom. Većina Ličana se zavaravala da se to događa nekom drugom i da se to njih ne tiče. Nakon zadnjeg incidenta razvidno je da pred navodnom „neprilagođenošću" kako se pravda sve, od krađe željeza do pokušaja ubojstva, nitko nigdje nije siguran.Zaštićeni samozvanim i korumpiranim tumačima ljudskih prava, nesposobnom državnom administracijom, te agresivnom promidžbom odrasta generacija tzv. roma (hrvatski, Cigana) svjesna svoje nedodirljivosti, svjesni da mogu počiniti i najteži zločin i da za to neće odgovarati.

Kako to izgleda u praksi osvjedočili smo se prošli tjedan kada je prema izjavama očevidaca, petnaestak„neprilagođenih" napalo i službenike svog najvećeg zaštitnika Mladena Kranjčevića, načelnika PP. Nakon razbijačkog pohoda kroz Otočac i demonstracije nemoći otočke policije, pritvorena su dva maloljetnika i dva napadača koji tu žive neprijavljeno. Nakon očitovanja policije nameće se par pitanja:

1. Ako je prema izjavama očevidaca u neredima i napadu na službenike policije sudjelovalo petnaestak napadača, zašto je policija evidentirala samo sedam. Ako je evidentirala sedam, zašto je pritvoreno samo četvoro?

2. Ako su pritvorena četiri najagresivnija napadača, znači li to da su trojica policajaca iskidanih košulja bježala, skrivala se u auto i u strahu pucali u zrak pred četvoricom napadača od kojih su dva maloljetna?

3. Ili su pritvoreni maloljetnici, kako bi se ponovo po već razrađenom sistemu, prikrili pravi napadači i onemogućilo njihovo procesuiranje? Ne vodi li istragu ponovo Marko Ciganin iz Zalužnice, otočki „načelnik policije u sjeni"?

Kakva god bila istina, poražavajuća je za Mladena Kranjčevića i policiju, jer je stanovništvu Like poslana jasna poruka da su kao i do sada prepušteni na milost i nemilost „neprilagođenim" nasilnicima i kriminalcima, s obzirom da policija koja ih treba štititi od njih nije sposobna ni sebe zaštititi. Ne želimo biti taoci nesposobnih i korumpiranih policajaca, državnih odvjetnika i sudaca koji djeluju protivno zakonima HR i Ustavu HR, ili koji će na račun kriminalaca jedne etničke skupine oduzimati i negirati ljudska, građanska i ustavna prava pripadnicima većinskog naroda i ostalim nacionalnim manjinama. Ne želimo sa strahom čekati tko će biti slijedeća žrtva pobješnjelih razbojnika koji, kao što smo se uvjerili danas u Otočcu, jučer na Krbavi, ne prežu od ničega. Ovaj događaj je uz hrpu dokumentiranih prijava koje se već nalaze na stolu Ranka Ostojića, a koje sam sve do jedne potvrdio u razgovoru sa ekipom iz Ravnateljstva, krunski dokaz da Mladen Kranjčević nije sposoban obnašati dužnost načelnika PP u Otočcu.

Napad na policiju je vrhunac nepoštivanja Hrvatske države, najbolji pokazatelj zahvalnosti za sve privilegije koje svakodnevno i u svim prilikama nezasluženo koriste pripadnici te etničke skupine i mora dobiti epilog koji takav čin zaslužuje, a to je obračun sa tim kriminalom sa nultom stopom tolerancije. Može li to odraditi čovjek koji godinama otvoreno zloupotrebljava svoj položaj i ovlasti kako bi zaštitio baš njih pred zakonom?

HSP Dr. Ante Stačević neće dozvoliti da se ovaj incident po običaju prikrije kao što se to radi godinama. Zahtijevamo kao i do sada, kao što ćemo tražiti uvijek i u svakoj prilici, da se u policiji, državnom odvjetništvu i sudu konačno umjesto podobnosti, poslušnosti i korumpiranosti uvede načelo sposobnosti i posebno -odgovornosti.Od danas ćemo prozivati svakoga i još važnije, suprotstavit ćemo se svakome tko pokuša zloupotrijebiti svoj položaj i ovlasti u interesu kriminala, svakome tko radi protivno hrvatskim nacionalnim interesima.

S toga, javno upućujemo poziv Mladenu Kranjčeviću, načelniku PP u Otočcu da podnese ostavku, ili ćemo je mi zahtijevati od nadležnih.

Broj komentara: 17

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
medo2

medo2

Komentirano: 11.9.2012. | 13:32

1

drug Dado sa suzom u očima priča o drugu Ivici: "Sigurno da se mora odati priznanje Ivici Račanu za sve ono što je tamo izdržao, odnosno kako se dostojanstveno mogu slušati i uvrede i diskvalifikacije. Pa, dragi komunisti D. Lapca, jesu li Vama za stanje u Jugoslaviji krivi samo SKS i SKH i da li su samo ta dva SK kriva za fijasko 14, izvanrednog kongresa SKJ. Pa, dragi komunisti D. Lapca, ako tako mislite, bilo bi dobro da što prije istupite, kako Vi kažete, iz SKH jer nam takav ultimativan OK SKH i ne treba" drug Dado je oduvijek bio jugoslavenčina i komunista u duši, a hrvat i domoljub od zanata
medo2

medo2

Komentirano: 11.9.2012. | 9:25

2

@centarfor smješan si, a tvoje pisanje samo dokazuje da su se uzbunili udbaši koji svih ovih godina vladaju likom. "držte lopove" najglasnije viče lopov, a u ovom kontekstu vidim i tebe. dobar si prijatelj sa jurkovićem i milinovićem-2 najpoznatija jugoslovena i udbaša u Lici pa znaš o čemu pričaš kad govoriš o udbi i njihoboj opasnosti. samo si malo pilu okrenuo naopako...upravo oni već jako dug period vladaju Likom, a sve rade kako bi Liku upropastili, a svoje džepove napunili. ovdje prodaješ maglu i laži, a sve radi tobožnje ljubavi prema Lici, a ne smetaju te poticaji koji se izvlače iz Like, a slijeću u privatne džepove, ne smeta te što je gospodarstvo poharano i prepušteno na milost i nemilost udbaša koje sam već spomenuo, ne smeta te što naseljavanjem cigana se onemogućava razvoj Like u turističkom smislu, a o sigurnosti njenih građana koji trpe njihovo razbojništvo i da ne govorim. Lika je upropaštena upravo zbog juda kao što si ti. jurković i milinović su kriminalci, lopovi bez savjesti i morala, ali ti si samo jedan jadni potrčko, koji za njihove mrvice sa stola bi prodao i majku svoju, a kamo li ne Liku. jad i bijeda u ljudskom obliku, a zato te čak ni tvoji gazde ne cijene...takvih pasa poput tebe oni imaju na bacanje.nažalost...
centarfor

centarfor

Komentirano: 10.9.2012. | 18:50

3

Vjeverice, koristim slijedeći citat sa ovog portala kao dokaz da se u Hrvatskoj mogu raditi prljave radnje do iznemoglosti, kao nastavak na prethodni tekst, koji će vjerujem tebi i mnogima drugima, konačno i urednicima ovoga portala otkriti mnoge karte... Radujem se i čestitam uredniku da je prenio na ovaj portal tekst u cjelin,i čiji djelić radi boljeg razumijevanja tko se krije iza imena autora gornjeg teksta, koristim ovdje . „M. Lukić,Zavjet za Hrvatsku Udbaši su infiltrirani u Ured Josipovića Da smo od '92. uspjeli pobijediti sve jugo komunističke i udbaške snage unutar Hrvatske, onda bismo sigurno imali kvalitetan obavještajni i sigurnosni sustav. On, nažalost, nije izrastao u ono što je hrvatskoj državi i narodu potrebno. Ako se operativci obavještajne službe danas bave perifernim stvarima, pa čak reketarenjem i kamatarenjem, te su puni gotovine kao brodovi, a u isto vrijeme država puca po svim šavovima u gospodarskom i svakom drugom pogledu, to je potvrda da nisu shvatili svoju ulogu ili im politika nije dala suglasnost da zaštite nacionalne interese. Zato je stvaranjem hrvatskog 'Mossada' od sposobnih, nacionalno svjesnih i poštenih ljudi, koji će svoje osobne interese podrediti nacionalnim, moguće stvoriti snagu koja će pomesti sve devijacije koje su se dogodile. Treba, dakle, stvoriti Ministarstvo nacionalne sigurnosti, koje je nužno za uspjeh gospodarstva i svih drugih oblika stabilizacije države. Sada imate nekoliko službi koje rade same za sebe. To su USKOK; tajne službe, MUP-ov USKOK, kriminalistička policija..., koji nisu koordinirani iz jednog centra. Taj model: što gore to bolje, nekome očito odgovara.“ Isječak iz izlaganja navedenog gospodina najbolje govori zašto je ovakvo stanje u Lici. Na jednoj strani su razulareni Romi a na drugoj strani mravojed (Surla) koji se kao „bori“ protiv njih zbog interesa krupnog kapitala. Njegova želja je u potpunosti očistiti Liku od Roma kako kasnije njegov nalogodavac imao čist teren. Neka mi netko objasni kako čovjek koji je nedavno dobio prebivalište u Lici može voditi stranku, ljudi ga ne poznaju, od kuda mu novac, tko ga financira, od čega živi? Koji je uzrok njegovog „uspjeha“ ...? Odgovor se nameće u gornjem tekstu ... USKOK; tajne službe, MUP-ov USKOK, kriminalistička policija..., nisu koordinirani iz jednog centra. Osim toga, da li netko može pronaći još nekoga pravaša čoji je otac bio Jugo-oficir. Surla po uvjerenju nema veze sa pravaštvom već on koristi nauk Starčevića za svoje ciljeve i ciljeve krupnog kapitala. Gospođa Tomašićka je također sumnjiva osoba kada dozvoli da se on tako ponaša. Navodno da zna za njegove rabote i pusta ga da još malo djeluje na terenu, ali do kada… da li ce za smjenu biti prekasno…?
vjeverica

vjeverica

Komentirano: 6.9.2012. | 21:34

4

Bilo bi dobro kada bi se o tim optužbama u vezi Matijevića netko javno i s potpisom izašao u javnost, ovako je to opet propaganda , zna se koga! Na lice javnosti!
STAINER

STAINER

Komentirano: 6.9.2012. | 20:25

5

Genijalni "centarfor".l službena poiika u Lici je bila da su bolji Cigani od Srba.Danas imamo to što imamo.Zemljače,valjda jesi,pa zar si oslijepio pa ne vidiš gdje je ova zemlja otišla.Pa zar smo uzalud prošli sve snjegove na Ljubovu.Pa Cigani ,ti paraziti teroriziraju sve od reda.Što bi ti napravio da te bez razloga prebiju?Očekivao pomoč policije?Pa ni sebe ne mogu zaštititi.
centarfor

centarfor

Komentirano: 6.9.2012. | 20:00

6

Hrvatska je napaćena ratom a zatim krizom vlasti. Na vlasti se smjenjuju oni koji Hrvatskom vladaju od 1945. samo pod drugim imenom. Svi oni iako izabrani za javne interese naroda, imali su i imaju osobne interese a Hrvatska je samo sredstvo do cilja. Dok su domoljubi ratovali za samostalnu i slobodnu Hrvatsku oni su prodali banke i izvršili prljave pretvorbe u kojima su se obogatili. U svemu tome nestaju Hrvatski domoljubi, razjedinjuje se Hrvatska desnica. Zapitajmo se koliko danas u Hrvatskoj ima pravaških stranaka? Svi se kunu u dr. Antu Starčevića ili Starčevićev nauk. Zbog toga su trenutno na vlasti agnostik i ateist iako se za Hrvatsku smatra da je 90% katolička zemlja. Jedan od njih dvojice javno govori da će samo ići na božićne liturgije. Koliko je Hrvata za njih glasovalo? Zašto Hrvati ne izlaze na izbore već mirno čekaju da netko drugi riješi njihove probleme. Ima li Hrvatska danas šansu? Vjerujem da ima, samo na vlast treba postaviti domoljube i ljude od struke. Hrvatskom vlada kriza morala, vrijeme je opasno, na desnici se osjeća praznina pa zato treba biti oprezan da u stranke desnice ne uđu oni koji misle da ih je Bog poslao da uvedu nekog reda a oni žele red na svoj način. Pitam se da li je jedan od njih predstavnik HSP dr. Ante Starčević za Liku. Čovjek koji je protjeran iz svih mjesta gdje je do sad boravio, nije s ovih prostora, ovdje nije rođen, a dali mu je mjesto?! Čovjek koji je bespravno zauzeo tuđu nekretninu, a istodobno predbacuje drugima da su bespravno zauzeli tuđu imovinu, vodi se načelom „napad je najbolja obrana“. Regularno utočište tj. prebivalište mu je dao nedužan čovjek koji i sam dvoji o onome što ga je snašlo i to u vrijeme kada je ovomu trebalo formalizirati uvjete za bavljenje, nazovimo to „politikom“. Tko ga je poslao i za koga radi? Došao je u Liku kao član jedne udruge a budući kroz angažman te udruge nije i ne može ostvariti ciljeve za koje je poslan, njegov poslodavac je osmislio novi plan i infiltrirao ga u politiku, danas je jedan od čelnika stranke. Prema svakomu dostupnim podacima uvidom u globalni medij, nternet, dotična osoba je mijenjala svoje ime i prezime, bio je Miroslav Surla a danas je Miro Matijević. Gdje je gospodin bio dok su Ličani za Liku i Hrvatsku davali svoje živote. Da li je itko u to vrijeme za njega čuo u Lici. Zna se da je bio u Češkom zatvoru i to zbog svodništva ili prostitucije. Ne samo to već većina njegovog života se odvija na granici zakona, tj često je prelazio tu granicu. Dok je bio u Češkom zatvoru, Hrvatska vlada mu okreće leđa. I što mislite tko je tada uskrsnuo? Gospodin Puhovski koji ga izvlači iz zatvora. Za koga radi Puhovski? Za koga radi (Surla) Matijević koji Likom širi priče o ličkim korijenima i nasljedstvu jednog imanja u selu Doljanima. Spomenuta dvojica bez dvojbe rade za krupni kapital, rade za nekoga tko bi htio kupiti Liku. Tko je Soros u ovoj priči? Znade li čelnica HSP-a dr. Ante Starčević, gospođa Ruža Tomašić namjere ovoga čovjeka? Ako ne zna krajnje je vrijeme da to i dozna, a ako zna postavlja se pitanje koje su njene namjere. Zato Hrvatice i Hrvati osvijestimo se i ne dozvolimo takvima da nas vode i da nam lažu. Nije njih poslao Bog već vrag da nam unište ovo što nam je ostalo. Nisu oni osloboditelji već njih zanimaju ljepote Like i Hrvatske.
STAINER

STAINER

Komentirano: 6.9.2012. | 19:32

7

Čemu sad ovo na portalu?Možda da se opere?Ravnateljstvo i unutarnja kontrola pojma nemaju o događanjima u Otočcu.
STAINER

STAINER

Komentirano: 6.9.2012. | 19:29

8

A u koliko sati se izišlo sa priopčenjem?
JAVOR

JAVOR

Komentirano: 6.9.2012. | 15:01

9

Radi upoznavanja javnosti sa stvarnim činjeničnim stanjem zbivanja načelnik Kranjčević je priložio i očitovanje o događaju od dana 30./31.08.2012. godine: Dana 30.08.2012.godine u kasnim večernjim satima operativno dežurstvo PP Otočac, zaprimio je telefonsku dojavu da je u ugostiteljskom lokalu „Enigma“ došlo do problema s gostima. Bez odgode na intervenciju je upućena najbliža policijska ophodnja koja se u trenutku dojave nalazila u neposrednoj blizini narečenog ugostiteljskog lokala. Ulaskom u lokal policijski službenici su zatekli devet građana od čega dva maloljetnika koji su se nalazili u vidno alkoholiziranom stanju, te su narušavali Javni red i mir. Po ulasku ophodnje u lokal, dvojica su ga napustila , dok su ostali počeli izlaziti van , pri tome i dalje narušavajući JRM , dok je jedna maloljetna osoba vrijeđala policijske službenike. Budući su se isti oglušavali na upozorenja i zapovjedi pol. službenika, policijski službenici uvidjevši da sami neće moći uspostaviti JRM putem sredstva veze zatražili su pomoć dodatnih policijskih službenika te su izvukli gumene palice pokušavajući održati javni red i mir vodeći računa o postupnosti policijskog postupanja do dolaska pojačanja. U međuvremenu naprijed narečeni građani fizički su napali policijske službenike. U cilju odbijanja istodobnog i izravno predstojećeg protupravnog napada na sebe i druge policijske službenike, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima dva policijska službenika nakon upozorenja ispalili su 4 hica u zrak kako bi upozorili prisutne da prestanu s napadom. Uprkos ispaljenim hicima upozorenja grupa od sedam građana se oglušila i na ta upozorenja sve do dolaska policijskog pojačanja, nastavljajući s protupravnim ponašanjem u ulici Kralja Zvonimira. Po dolasku policijskog pojačanja na mjesto događaja narečeni građani pokušavali su pobjeći sa mjesta događaja što je u tom trenutku uspjelo trojici dok su četiri građana uz uporabu sredstava prisile, tjelesne snage i sredstava za vezivanja svladani i privedeni u prostorije PP Otočac. Uhićena četvorica, zajedno sa ostalom trojicom građana koji su u jutarnjim satima pronađeni i privedeni su dana 31.08.2012.g. dovedeni pritvorskom nadzorniku u Gospiću uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti opisane u članku 317. stav 1. i 2. KZ-a. Tijekom policijske intervencije, jedan policijski službenik i jedan građanin su zadobili lake tjelesne ozljede. Kriminalističkim istraživanjem pored navedenog je utvrđeno da su narečena devetorica neposredno prije i po dolasku pol. službenika u ugostiteljskom objektu „Enigma“ narušavali javni red i mir i tom prilikom počinili prekršaj iz čl. 6 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira glede čega je protiv istih podnesen i Optužni prijedlog Prek. Sudu u Gospiću, Stalna služba Otočac.
STAINER

STAINER

Komentirano: 6.9.2012. | 11:54

10

Opčenito,u razno raznim situacijama u mom životu,bile one loše ili dobre pokušavam sebe staviti u kožu aktera nekih događanja.Možda mi je tako lakše ,onako srcu prihvatljivije.Jednostavno je nevjerojatno kako je od moguče normalnog i socijaliziranog,nadasve jebenog emotivca,čovjeka senzibilnog na tuđu patnju učiniti onog drugog.Radikala,da,radikala kadrog mijenjati kako sebe tako i svijet oko sebe.I to sve skupa zahvaljujuči vlasti,ovoj i onoj.I budučoj,crnoj i crvenoj.U čemu je danas razlika crnih i crvenih?Ja je ne vidim.I ovi i oni su marionete stare fukare i prostitutke Europe.Dekadencija i licemjerje EU birokrata nas je več odvelo propast.Ovdje gdje je sve počelo davnih godina,ovdje gdje su ljudi jeli viljuškom kada su kraljevi na Europskim dvorovima jeli rukama,ovdje gdje je rođen največi mozak čovječanstva u cjelini Tesla ovdje če se dogoditi etničko čiščenje.Ovaj puta ne nad manjinom.Ovaj puta če manjina uz pomoč svoje brače koje če zemlje EU protjerati,polako ali sigurno očistiti životne prostore od Hrvata,Srba i ostalih.Uz svesrdnu pomoč Juda koji več sada na izgovoreno S skidaju gače.Tempo kojim sve ide,a naročito kada ova jadna zemlju uđe u leglo Sotone,za desetak godina Hrvati če definitivno biti manjina na nekim djelovima svoga teritorija.Pitam se čemu su ginuli momci,čemu je cvijet mladosti ostavio živote...I konačno,za koga?Za lopove,izdajnike.Aktuelna vlast nas drži za majmune,nekakve pavijane,a njihovo ponašanje je kao kod mandrila.Ali i ti majmuni imaju doma i kuće,čuvaju je i bore se za nju.Krvlju.Izgleda da samo Hrvate nije briga kako če živjeti njihovi potomci ako ih uopče i bude.Kao napredni stupanj evolucije kod Homosapiensa je i briga o potomstvu a ne gola reprodukcija.Obitelji sa dvoje djece su nekakav optimum kojem roditelji mogu pružiti adekvatan odgoj i naobrazbu.Stvaranje desetak i više djece kada oba roditelja ne rade,što je svojstveno Romima(Cigani/Hrv.jezik)je ravno podrivanju Sustava države u kojoj žive jer ta ista država uskračuje tj.reducira prava svojim građanima.Koliko vrijedi jednom branitelju,invalidu ili umirovljeniku 100 Kn?U isto vrijeme Ciganski HIPER-NATALITET kojeg svi građani RH financiraju postaje agresivan.Tisuće kuna Socijale im je malo. 24 sata od 11.07.2011.: Hanča (41) će roditi 19. dijete: 'Rađat ću sve dok sam zdrava' Rađat ću sve dok budem zdrava. Muž Safet i ja se volimo, i uvijek ćemo se voljeti. Liječnici kažu da ne bih smjela toliko, ali ja sam dobro, ponosno kaže Hanča Mašić Rađat ću sve dok budem zdrava. Muž Safet i ja se volimo, i uvijek ćemo se voljeti. Liječnici kažu da ne bih smjela toliko, ali ja sam dobro, ponosno kaže Hanča Mašić (41) iz Zagreba, majka 18 djece i baka devetero unuka. Presretna je što nosi 19. dijete. U petom je mjesecu trudnoće i rodit će sina. Pitam se kako moja supruga i ja nemamo više djece od dvoje!Razlog je jednostavan,plačamo porez,režije itd.Ne lažemo,krademo,varamo,premlačujemo.Mi smo još uvijek građani Hrvatske iako mi se čini da bi i APATRIDIMA bilo bolje.Imali bi veča prava.

Broj komentara: 17

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 12

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Poziv Hrvoju Račiću

Reagiranje Kostelca

Poziv Hrvoju Račiću

7.9.2016. | 11:43
Likaplus.hr : Odao počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

GO HDZ Otočac

Odao počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

18.11.2015. | 12:35
Likaplus.hr : Većina članova HDZ-a je u ilegali

Reagiranje J. Grčevića:

Većina članova HDZ-a je u ilegali

9.2.2015. | 16:12
Likaplus.hr : Mi smo jedan HDZ

Šutić,Jurković,Barković

Mi smo jedan HDZ

8.2.2015. | 10:30
Likaplus.hr : Ostavka Ruže Ilić je u skladu sa Statutom

Priopćenje HSU:

Ostavka Ruže Ilić je u skladu sa Statutom

27.11.2014. | 16:51
Likaplus.hr : Vi niste za cjelovitost Županije

Zamjenica župana Kostelcu:

Vi niste za cjelovitost Županije

29.10.2014. | 19:29
Likaplus.hr : Reagiranje na istup gradonačelnika Otočca

Miro Matijević

Reagiranje na istup gradonačelnika Otočca

27.10.2014. | 12:06
Likaplus.hr : Je li afera s Čanićem samo farsa?

Miro Matijević, reagiranje

Je li afera s Čanićem samo farsa?

16.2.2014. | 23:15
Likaplus.hr : "Tko to tamo peva?" Obrisi Krajine se naziru!

Blog Miro Matijević

"Tko to tamo peva?" Obrisi Krajine se naziru!

18.8.2013. | 21:17
Likaplus.hr :  Predizborni skup

Demanti na članak

Predizborni skup

13.5.2013. | 19:13
Likaplus.hr : Prezentacija programa kreditiranja

Poziv

Prezentacija programa kreditiranja

12.10.2012. | 9:36
Likaplus.hr : Policajci potražite pomoć u "Kriznom stožeru"

Miro Matijević savjetuje

Policajci potražite pomoć u "Kriznom stožeru"

31.8.2012. | 18:41
Likaplus.hr :  Mario Barković, pokajnik ili loš blefer

Miro Matijević, HSP AS

Mario Barković, pokajnik ili loš blefer

16.8.2012. | 0:03
Likaplus.hr : Neka se Barković ispriča građanima Otočca

Reagiranje prof. Šutića

Neka se Barković ispriča građanima Otočca

13.7.2012. | 11:10
Likaplus.hr : Otočac je pao na ispitu humanosti

Udruga "Pokret za Otočac"

Otočac je pao na ispitu humanosti

6.7.2012. | 21:50
Likaplus.hr :  Saborskom odboru za ljudska prava i PU Like

Krizni stožer i Udruga "mmm

Saborskom odboru za ljudska prava i PU Like

9.6.2012. | 18:18
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

 4.ČETVRTO pravilo, neka bude pravilo o vječnosti. Djeci Božjoj nije važno koliko će ovih prolaznih trenutaka života proživjeti na zemlji, nego im je važno jedino to da vječno žive u slavi sa svojim Bogom. Misli na to da si se već zaputila prema vječnosti. Samo neka ona bude za tebe sretna! Zar je onda važno što su prolazni trenuci tvoga života ispunjeni patnjom?

5.PETO pravilo, za koje te zaklinjem da ga uvijek držiš na pameti jest pravilo apostola Pavla: A ja, Bože sačuvaj da bih se ičim ponosio osim križem Gospodina našega Isusa Krista (Gal 6,14).


/365 dana s Padrom Pijom/