Subota , 26.11.2022. | 10:11

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 9.2.2015. u 16:12
Prikaza: 3219
Autor: Likaplus

Reagiranje J. Grčevića:

Većina članova HDZ-a je u ilegali

Otočac : Većina članova HDZ-a je u ilegali

Sukladno zakonu o informiranju prenosimo reagiranje Josipa Grčevića na Priopćenje HDZ-a: „Šutić, Jurković, Barković„ Mi smo jedan HDZ.“

Ne bi bilo normalno da aktualni predsjednik Otočkog HDZ u svojim priopćenjima ne spomene moje ime i aktualnu vlast u Otočcu. Govoreći o četvrtoj struji u otočkom HDZ koju nismo mi izmislili niti napisali, ponovno usmjerava svoja koplja prema nama napadajući nas kako smo mi razbijali HDZ U Otočcu. A upravo je suprotno.

Pamćenje Vas a i nas dobro služi a ne tako davno za lokalne izbore velikodušno ste radili protiv HDZ-a i protiv g. Barkovića da ne pobijedi na lokalnim izborima za gradonačelnika a izbornim inžinjeringom ste na izborima za ogranak HDZ Donji grad pobijedili Marija Barkovića spriječivši ga tako da dođe u Gradski odbor u Otočcu. Vaša politika je svima jasna u Gradu Otočcu, htjeli ste se dočepati predsjednika gradske organizacije pod svaku cijenu. Da bi u tome uspjeli HDZ je morao izgubiti lokalne izbore u čemu ste dobro odradili posao. Poslije toga je uz pomoć Vašeg mentora i županijskog gubernatora raspušten Gradski Odbor u Otočcu da bi Vi mogli postati predsjednik. Postavili ste dr. Miletića za povjerenika a iza njega ste se skrivali jer je članstvo HDZ-a u Otočcu mislilo da će on biti predsjednik Gradskog odbora. Tako ste eliminirali dotadašnjeg predsjednika Jurkovića i sve stare članove HDZ-a u Otočcu. Izbornim inžinjeringom na izbornoj skupštini HDZ-a u Otočcu postali ste predsjednik uz potporu Vama podobnih članova na skupštinu i gle čuda kao jedini kandidat. Vi kao stari lisac u politici znate kako to ide. Glasove članstva pretvoriti u funkciju a funkciju poslije u novac. Jedini Vaš interes je novac a ne nikakva briga za Otočac niti za stranku a čemu u prilog ide i teza kada je pokojni Franjo Tuđman umro Vi ste ubrzo napustili HDZ i put dr. Franje Tuđmana u koji se sada velikodušno zaklinjete.

Poštovani gospodine vama je poznato da su danas većina članova i utemeljitelja HDZ-a u Otočcu u ilegali i čekaju kada ćete Vi prestati biti predsjednik da se vrate natrag u stranku i postanu aktivni.

Čudi me da Vas sadašnji članovi stranke podržavaju znajući o Vama pravu istinu. Pregazili ste čovijeka i razorili obitelj da niti jednog dana niste bili u zatvoru. Protiv Vas je podignuto više kaznenih prijava zbog nedjela za koje ćete vjerojatno odgovarati. Optužuju Vas da ste dezerter u domovinskom ratu, plagijator, a i potpis na ovom priopćenju je lažan jer ste doktor u Beogradu sa diplomom na ćirilici te kada postanete doktor u Hrvatskoj i na latinici onda se tek tako možete oslovljavati. Nadalje Vama na znanje koji se kunete u HDZ ispred Udruge dr. Dražen Bobinac i ispred grada Otočca izradili smo spomenik pokojnom dr. Bobincu i imenovali središnji trg u gradu Otočcu imenom i prezimenom pokojnog viteza Dražena Bobinca u znak zahvale kao najzaslužnijeg utemeljitelja i poštovatelja HDZ i dr. Franje Tudjmana u znak viječne zahvalnosti i sjećanja na isto a Vi ste poštovana gosopodo i Vaši trabanti istog denuncirali i pogazili i isključili iz stranke, tada već teško bolesnog i nemoćnog.

I takav čovijek danas vodi HDZ u Otočcu i na što je spala nekad jedna od najjačih stranaka u Otočcu.

Slijedom narečenog prepuštamo javnosti i građanima grada Otočca koji jedini mogu donijeti sud o ispravnosti i neispravnosti provođenja Vaše zaplotnjačke i destruktivne demagogije u provođenju politike pojedinaca skrivajući se i lažno predstavljajući kao rodoljub i Hadezeovac a sve u cilju stvaranja materijalne koristi.

I na samom kraju poštovani gosp. da se ne mučite i Vama na znanje gdje postavljate više puta pitanje među mojim prijateljima o mom ratnom putu a naročito za vrijeme Oluje bojnik Josip Grčević je četvrtog na petog kolovoza 1995. god u ranim jutarnjim satima osvanuo na borbenoj liniji Zalužnica gdje se ginulo i nažalost mnogi poginuli za razliku od Vas gospodine i sličnih Vama koji niste imali onu mušku stvar u datom momentu gdje su bili muškarci i hrabre žene.

Na znanje Vama i Vašim istomišljenicima ja sam ostao Hadezeovac i ne možete me izbrisati kao takvog a naročito ne HDZ iz moga srca iako nisam kako Vi kažete Vaš član .

Uz dužno poštovanje

Podpredsjednik Gradskog vijeća Otočac

Josip Grčević

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Poziv Hrvoju Račiću

Reagiranje Kostelca

Poziv Hrvoju Račiću

7.9.2016. | 11:43
Likaplus.hr : Odao počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

GO HDZ Otočac

Odao počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

18.11.2015. | 12:35
Likaplus.hr : Mi smo jedan HDZ

Šutić,Jurković,Barković

Mi smo jedan HDZ

8.2.2015. | 10:30
Likaplus.hr : Ostavka Ruže Ilić je u skladu sa Statutom

Priopćenje HSU:

Ostavka Ruže Ilić je u skladu sa Statutom

27.11.2014. | 16:51
Likaplus.hr : Vi niste za cjelovitost Županije

Zamjenica župana Kostelcu:

Vi niste za cjelovitost Županije

29.10.2014. | 19:29
Likaplus.hr : Reagiranje na istup gradonačelnika Otočca

Miro Matijević

Reagiranje na istup gradonačelnika Otočca

27.10.2014. | 12:06
Likaplus.hr : Je li afera s Čanićem samo farsa?

Miro Matijević, reagiranje

Je li afera s Čanićem samo farsa?

16.2.2014. | 23:15
Likaplus.hr : "Tko to tamo peva?" Obrisi Krajine se naziru!

Blog Miro Matijević

"Tko to tamo peva?" Obrisi Krajine se naziru!

18.8.2013. | 21:17
Likaplus.hr :  Predizborni skup

Demanti na članak

Predizborni skup

13.5.2013. | 19:13
Likaplus.hr : Prezentacija programa kreditiranja

Poziv

Prezentacija programa kreditiranja

12.10.2012. | 9:36
Likaplus.hr :  Mario Barković, pokajnik ili loš blefer

Miro Matijević, HSP AS

Mario Barković, pokajnik ili loš blefer

16.8.2012. | 0:03
Likaplus.hr : Neka se Barković ispriča građanima Otočca

Reagiranje prof. Šutića

Neka se Barković ispriča građanima Otočca

13.7.2012. | 11:10
Likaplus.hr : Otočac je pao na ispitu humanosti

Udruga "Pokret za Otočac"

Otočac je pao na ispitu humanosti

6.7.2012. | 21:50
Likaplus.hr :  Saborskom odboru za ljudska prava i PU Like

Krizni stožer i Udruga "mmm

Saborskom odboru za ljudska prava i PU Like

9.6.2012. | 18:18
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti povremeno u prekidu opskrba električnom energijom za Vukšićku ulicu i dio Budačke ulice od kbr. 79 do kbr. 221.

Povremeni prekid u opskrbi:

dana

u vremenu

28.11.2022.

08:30 do 13:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Vranovača od kbr. 19 do kbr. 79.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

25.11.2022. 08:00 do 13:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


 


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Korana od kbr. 1 do kbr. 40, Poljanak (kbr: 5,6, 10, 12/1 i 12/2) i Drežničko Selište od kbr. 12 do kbr. 25 i od kbr. 101 do kbr.106.

Prekid u opskrbi je predviđen:

Dana

u vremenu

 

25.11.2022.

08:00 do 13:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


 


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :