Četvrtak , 19.9.2019. | 08:07

Politika

Objavljeno: 14.6.2019. u 7:00
Prikaza: 1092
Autor: Likaplus/Pero Aračić

Sramna politika HSP-a

I Rada dobi više glasova od Karla Starčevića

Plitvička J.-Korenica : I Rada dobi više glasova od Karla StarčevićaKarlo Starčević na EU izborima u Lici dobio jedva 423 glasa radi "kokošarenja "sa HDZ-om
Hrvatska stranka prava doživjela je na EU izborima pravi potop, a pogotovo njegov  predsjednik Karlo Starčević, koji je  u cijeloj Hrvatskoj skupio bijednih 1462 glasa.  Što je 3, 11 % glasova od broja glasova koje je dobila zajednička lista NHR-HSP.
Za usporedbu Bruna Esih je dobila preko 18 tisuća glasova, a Zlatko Hasanbegović preko 9 tisuća glasova.
 Više glasova od Karla Starčevića dobio je Alen Levarić, za kojeg nitko nije čuo, iz HNS koji je dobio preko 1700 glasova. Još poraznije za Karla Starčevića je broj glasova na području Ličko-senjske županije kada je dobio jedva 423 glasa za EU izbore, a u Gradu Gospiću samo 333 glasa.

Zašto je ovako drastičan pad broja glasova HSP-.a i Karla Starčevića? 
Sigurno da ponašanje HSP-a u krizi u Ličko-senjskoj županiji nije bilo zadovoljavajuće. HSP i njihov predsjednik umjesto da budu sljedbenici moralnoga gorostasa dr Ante Starčevića postali su poslušni patuljci Andreja Plenkovića i Marijana Kustića. Umjesto da JASNO kažu da HSP neće kaos u Županiji, jer propadaju projekti iz EU fondova, otežava se rad ustanovama kojima je Županija osnivač. Kao što HSP ne želi rušenje i nestabilnost u Gradu Gospiću gdje upravo Karlo Starčević  ima funkciju gradonačelnika, tako je HSP morao imati PRINCIPIJELAN stav i ne dopustiti kaos u Županiji. 

HSP je sa svojim vijećnicima imao priliku poslati HDZ u oporbu, ali su odabrali "kokošarenje" sa HDZ-om Andreja Plenkovića i političkog lažljivca Marijana Kustića. Što povezuje Marijana Kustića i Karla Starčevića? Povezuje ih nečuvena politička lažljivost i izvrtanje činjenica.
Moglo bi se nabrajati jako puno slučajeva kada su ova dvojica potvrdila da nose i dijele neslavnu šampionsku titulu "najpolitički lažljivci".
Kako Marijan Kustić bez treptanja laže u kameru likaplus portala?

Marijan Kustić u kameru likaplus portala bez da trepne laže da je pri odgodi zasjedanja skupštine Ličko-senjske županije dao neko objašnjenje i da će evo samo što nije HDZ nastaviti  započetu sjednicu  Županije i usvojiti proračun. I od tada uspio  pet (5) puta odgađati nastavak sjednice! bez obrazloženja! Tako i jučer!

A HSP i Karlo Starčević rekoše da su sa Marijanom Kustićom razgovarali o sportu u pauzi zasjedanja županijske skupštine dok su ih svi drugi vijećnici čekali da nastave zasjedanje. I gle čuda, nakon tog "razgovora o sportu", HSP je došao sa Kustićem i HDZ-om na ideju da tajnim glasovanjem izaberu predsjednika županijske skupštine. 
Zašto tajno?Pa da se ne vidi da HSP i Starčević  "kokošare u mutnom" sa HDZ-om! I svi vijećnici HSP rekoše da će podržati proračun i čak su bili dali amandmane, ali nisu tada još znali za kokošarenje njihova šefa sa HDZ-om. Povukli i amandmane i ne dolaze na sjednicu...tobože ljuti!

Karlo Starčević je isti kao Ante Đapić. I Đapić je uništio HSP kada je postao gradonačelnik Osijeka i nastavio kokošariti sa HDZ-om.

A HSP i Starčević da se nisu udružili u " kokošarsko udruženje sa HDZ-om" i Marijanom Kustićem i Plenkovićem mogli su biti HEROJI! 
KAKO? 
Pa tako da kažu : "HSP ne podržava niti HDZ niti Milinovića, ali HSP ne želi stvaranje kaosa, nego HSP će podržati proračun Županije. A Milinovića ćemo pokušati pobijediti na REDOVITIM izborima kada dođu na red. Kaos ne vodi nikamo i ne služi napretku Županije! "

Oh, kako bi to bio snažan državotvoran i zreo odgovor HSP-a i Karla Starčevića! 

Ali, za takvo što ne smiješ biti politički lažljivac i kokošar!

Ovako HSP i Starčević postadoše HDZ-ovi kokošari koji se ne usude napasti HDZ-e niti Plenkovića, nego hodaju po jajima onako kako se i inače hoda, uplašeno i s dozom nepovjerenja, jer stalno razmišljaju koliko će jaja zapasti kokošarima iz HSP-a, a koliko kokošarima iz HDZ-a? A za Županiju, EU projekte, propadanje ...koga to briga!

HSP i Starčević su kažnjeni radi kokošaranja na EU izborima. Rada Borić iz Radničke fronte dobi više glasova od Karla Starčevića, šefa HSP-a. Nema  veće bruke i sramote za HSP i njihova predsjednika Starčevića!

 I onda dođu EU izbori i   Karlo Starčević u Županiji dobi jedva 423 glasa, a HDZ u Ličko senjskoj županiji dobio je čak  2.300 glasova manje nego na prijevremenim izborima u ožujku 2019.

Birači prate i pamte i kao uvijek UVIJEK kazne kokošare koji iz obijesti ruše i izazivaju nove izbore! To je iskustvo doživio HDZ i HSP na zadnjim EU izborima! A imat će ga prilike opet uskoro doživjeti!

Pogledajte u video kako HDZ -Kustić "iskreno mulja"! Birači su ga kaznili na EU izborima, jesu li izvukli pouku?

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Načelnik Kovač želi socijalističku općinu

Načelnik Kovač želi socijalističku općinu

14.9.2019. | 8:36
Načelnik Kovač želi socijalističku općinu i to barem 51%.Načelnik želi socijalističku Općinu barem 51%, a poskupljenja se nizaju. Od komunalne naknade koja je poskupjela samo 100%. Račun za odvoz smeća za iznajmljivače je poskupio samo 160%.
Načelnik Ante Kovač želi socijalističku općinu
Likaplus.hr : SDSS  nije osudio prijetnje smrću  Hrvatima

SDSS nije osudio prijetnje smrću Hrvatima

26.8.2019. | 16:37
Likaplus portal je pisao o grafitima na cesti : Ovo je Srbija! Isto tako poznat je slučaj prije nekoliko godina trganja hrvatske zastave na proslavi na Udbini u selu Mutilić, pa pozivanje grupe iz Srbije "Jandrino jato" koje je bilo poznato po nastupima za zločinačku tzv "SAO Kra
Likaplus.hr : Skandalozna presuda sutkinje iz Čakovca

Kakvo imamo sudstvo?

Skandalozna presuda sutkinje iz Čakovca

6.7.2019. | 9:38
Likaplus.hr : Na dan "YU antifašizma"- koncert u Korenici

Možda bude i vatromet?

Na dan "YU antifašizma"- koncert u Korenici

22.6.2019. | 8:56
Na "dan YU antifašizma" -spektakl u Korenici, veliki koncert Nine Belana
Likaplus.hr : JAZOVKA-zločin antifašista Jugoslavije

Pobili ranjenike iz bolnice

JAZOVKA-zločin antifašista Jugoslavije

22.6.2019. | 8:44
JAZOVKA, u ime Jugoslavije i antifašizma pobili ranjenike iz bolnice sv Duh, časne sestre... Strašan zločin jugoslavenskih antifašista sa crvenom zvijezdom petokrakom
Likaplus.hr : Thompson ili pjesma o propaloj YU?

Thompson ili pjesma o propaloj YU?

20.6.2019. | 16:48
Korenica- Dvojba osuditi ili prešutiti informaciju da se netko usudio manipulirati školskom djecom puneći im glavu pjesmama o propaloj Jugoslaviji, nije bilo uopće dvojbe. Znate što znači mladom čovjeku koji još upija sve oko sebe puštati pjesmu koja slavi zločinačku Jugoslaviju
Likaplus.hr : Javio se anonimni čitatelj Slobodno Lici

Ali to nije načelnik Kovač

Javio se anonimni čitatelj Slobodno Lici

20.6.2019. | 13:04
Likaplus.hr :  Puštala učenicima pjesmu "Jugoslavijo"?

Skandal na izletu

Puštala učenicima pjesmu "Jugoslavijo"?

16.6.2019. | 22:07
Naime, roditelji svjedoče kako je u autobusu prof TZK-a u Oš dr Franje Tuđmana i Oš Plitvička jezera puštala učenicima preko razglasa u autobusu pjesmu "Od Vardara pa do Triglava" poznatu i kao pjesma "Jugoslavijo " . Ova pjesma je bila popularna 80-tih godina i smatrana je nefor
Likaplus.hr : Javna poruka sarajevskom glumcu

Thompson

Javna poruka sarajevskom glumcu

16.6.2019. | 20:05
Emir Hadžihafizbegović, BiH glumac, koji je nedavno na N1 televiziji izrekao gnjusne laži o Thompsonu kad je ustvrdio da on ima pjesmu “Srbe na vrbe” a danas gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, ispričao se mnogim Hrvatima koji su imali neugodnosti zbog toga ali nije se ispričao sa
Likaplus.hr : HDZ kažnjen za "anacionalnu"politiku

HDZ kažnjen za "anacionalnu"politiku

27.5.2019. | 0:10
HDZ i Andrej Plenković kažnjeni su od birača radi sramotne koalicije sa HNS-om i SDSS-om. HDZ je 2014. dobio 41 % glasova za EU parlament u vrijeme Karamarka, a sada u vrijeme Plenkovića i skretanja u lijevo HDZ dobije 22% glasova.
Likaplus.hr : Mladi pomagali oko uređenja crkve u Lapcu

Mladi pomagali oko uređenja crkve u Lapcu

24.5.2019. | 9:09
Donji Lapac-Nakon zime kada stigne proljeće budi se priroda, a posla biva na sve strane.Ljudi kose polja okopavaju vrt, oru njive i pripremaju zemlju za sijanje i sadnju.Na kućama uvijek treba nešto popraviti ili farbati.Tako i Dom Božji zahtijeva brigu i pažnju izvana i iznutra.
Likaplus.hr : Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca

Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca

20.5.2019. | 20:43
Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca
Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca
Likaplus.hr : Andrija Štampar podrijetlom iz Čanka

Andrija Štampar podrijetlom iz Čanka

19.5.2019. | 9:56
Andrija Štampar (Brodski Drenovac kraj Pleternice, 1. rujna 1888. - Zagreb, 26. lipnja 1958.), podrijetlom iz Čanka u Lici, hrvatski liječnik, specijalist higijene i socijalne medicine, dekan medicinskog fakulteta u Zagrebu.
Likaplus.hr : HDZ podržao Pupovca i SDSS za izbore

Skandal

HDZ podržao Pupovca i SDSS za izbore

17.5.2019. | 14:04
Miroslav Ćiro Blažević (HDZ) podržao Pupovca(SDSS) za EU izbore. Naime, malo je vjerojatno da je član HDZ-a Miroslav Ćiro Blažević na svoju ruku odlučio sudjelovati u spotu SDSS-a i Pupovca, a da prije toga nije konzultirao Plenkovićev HDZ.
Likaplus.hr : Ressler i Kustić u Korenici

Ressler i Kustić u Korenici

10.5.2019. | 18:38
Korenica- Kandidati HDZ-a s nositeljem liste Karlom Resslerom popodne su posjetili Korenicu i položili vijenac i svijeće ispred spomenika dr Franji Tuđmanu, prvom hrvatskom predsjedniku i poslije i ispred spomenika sv Jurju, koji je nazvan i spomenikom hrvatskim braniteljima.
Likaplus.hr : Kako je biti Pupovac i SDSS-ovac u Hrvatskoj?

Kako je biti Pupovac i SDSS-ovac u Hrvatskoj?

7.5.2019. | 17:25
Kako je biti Pupovac i SDSS-ovac u Hrvatskoj?
SK3 SEPTIK- za SEPTIČKE JAME
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :