Utorak , 24.4.2018. | 06:39

Gospic

umjereno oblačnoumjereno oblačno

Temperatura

Tlak zraka

1018.3 hPa

Vlažnost

91 %

Senj

umjereno oblačnoumjereno oblačno

Temperatura

14°

Tlak zraka

1016.2 hPa

Vlažnost

69 %

Gospic

umjereno oblačnoumjereno oblačno

Temperatura

Tlak zraka

1018.3 hPa

Vlažnost

91 %

Senj

umjereno oblačnoumjereno oblačno

Temperatura

14°

Tlak zraka

1016.2 hPa

Vlažnost

69 %

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 10.11.2017. u 10:49
Prikaza: 2026
Autor: Likaplus

Načelniče, Vi ste javna osoba!

Plitvička J.-Korenica : Načelniče, Vi ste javna osoba!
Sjećate se kada je sadašnji načelnik, a tada učitelj Ante Kovač, prozivao putem svojega facebook-a sve okolo, tvrdeći da su javne osobe i da moraju biti kritizirane. Nažalost, tako brzo se zaboravi sve to, pa i to kako je govorio da je to "naš novac", a ne novac "načelnika" i da nije "Općina platila ili načelnik" nego je to "naš novac". Sjećate se kako je govorio da Općina nije povukla niti jedan euro iz EU fondova, a kada je dobio izbore tvrdi da nam EU fondovi nisu potrebni kao niti Županija, da smo mi bogata Općina i da možemo sve sami. 

Sada tvrdi da Općina nema novaca, da je novce netko pokrao....pa zašto javno ne kaže tko je novce pokrao i neka taj odgovara. Ovako paušalno optuživanje nije niti politički mudro niti korektno!
Pa što se promijenilo? Ništa, samo da je sada Ante Kovač, načelnik i javna osoba podložna kritikama. Čini se kako se teško nosi s kritikama koje su blage naravi uspoređujući primitivan način vrijeđanja drugih putem facebook-a kojeg je koristio i prije kampanje, u tijeku kampanje, pa i sada kada je načelnik Općine.

Ovih dana načelnik Općine je preko facebook-a napao jednu profesoricu, jednu djelatnicu u školi je doveo do plača s primitivnim komentarom" ah, rodit ćeš, već sada računam koliko će me to koštati". Načelniče, je li to Vaš novac koji dajete za porodiljne naknade, ili je to "naš novac"? Stanovnika Općine Plitvička Jezera!

Sjećamo se vrijeđanja onih koji idu svaki dan na misu, na pričest...on zna tko gdje sjedi u crkvi, iako nije tamo, ali ima potrebu komentirati i nečiji način života i moral...Poznata je njegova ucjenjivačka metoda prema supruzi autora članka.

Ali, kada se ukaže na njegovo politiziranje slučaja "Jeremić" tada se osjeti povrijeđen i poput djeteta koje ne zna kontrolirati svoju ljutnju i negativne emocije "zagadi" facebook svojom mržnjom i uvredama.

Sada se razljutio načelnik Općine na članak " Prosvjed očajnika pred Općinom u Korenici", Tvrdi načelnik da autor članka politizira i sasuo sve uvrede na autora članka kao kakav seoski kočijaš, a ne kao čovjek intelektualac i načelnik Općine. Ali obzirom da znamo da je studirao na Filozofskom fakultetu u Zagrebu koji je, nažalost, leglo boljševika i bivših udbaša, sve nam postaje jasnije. Oni  i danas tamo slave krvavu "Oktobarsku revoluciju".
O čemu se radi?
Na pitanje okupljenih novinara u vezi slučaja samohranog oca šestero djece Darka Jeremića, načelnik Općine Kovač počinje politizirati, i sada se ljuti što je netko  to usudio napisati.
Umjesto da načelnik Općine iskoristi velike medije da apelira na Ured za stambeno zbrinjavanje da se po hitnom postupku zbrine obitelj Darka Jeremića s brojnom djecom, načelnik koristi prigodu politizirati i govori o stranačkom zbrinjavanju i politiziranju u vezi stambenog zbrinjavanja. To lijepo zvuči, ali time se ništa ne pomaže obitelji Jeremić. Što bi rekao Milan Bandić u ovom slučaju?

On bi rekao sigurno u svojem stilu: Ako Država ne riješi ovaj problem, mi ćemo zbrinuti obitelj Jeremić.

Takvu reakciju očekivali smo od načelnika Ante Kovača, pogotovo što mu je autor članka prije 20 dana, na otvaranju radova izgradnje vodovoda na Rudanovcu, dobronamjerno rekao: Načelniče, na Vašem mjestu, išao bih na kupnju kuće za Jeremiće, ako Država bude odugovlačila. Interes Općine je da ta obitelj sa djecom ostane u Korenici, a ne da ih Ured pošalje živjeti u Gračac jer tamo imaju  APN-ove kuće.
I kada u članku autor članka prokaže politiziranje načelnika Općine koji ne pokušava dati snažnu poruku da će Općina učiniti ono što ne želi ili ne može Država, nego politizira u toj izjavi o stranačkom zbrinjavanju, a sam je u koaliciji sa SDSS-om koji je godinama s HDZ-om vodio Općinu i Ured za stambeno zbrinjavanje u Zagrebu, tada se napada autora članka da on politizira.

Izvrtanje teza je omiljena metoda načelnika Općine. Kada sam on politizira cijeli slučaj, tada optužuje da to drugi rade, kada je podržavao HDZ godinama i drukao preko portala da pobijedi HDZ na svim dosadašnjim lokalnim izborima, tada je to bilo u interesu Općine, kada netko drugi sklopi koaliciju sa HDZ-om, tada se taj prodao....a taj što se "prodao" je vodio političke bitke s HDZ-om godinama dok je sadašnji načelnik Kovač dizao palčeve HDZ-u ...Čudna logika?

Proziva autora članka da je "dušman", "bolesni um", treba mu "specijalna ustanova", "bolesniče jedan"...O ovakom djelovanju psihijatrija bi imala što reći! Kada se netko ne zna svladati u naletu ljutnje i bijesa, tada to spada u psihijatriju, g Načelniče! 
I pita se načelnik i proziva autora članka: "Što se nisi sjetio Jeremića kada si dijelio kuće?"
Načelnik zna da autor članka nije dijelio kuće nego APN, ali računa da su lajkaši na facebook-u, po njemu neinformirani, i da to zgodno zvuči.

Jedino razdoblje kada je autor članka bio u mogućnosti pomoći naseljenim obiteljima bilo je u razdoblju obnašanja funkcije zamjenika načelnika između 2001. do 2005., volonterski, s nadoknadom od 250 kuna.Tada je izgrađeno preko 100 kuća i pokrenuto stambeno zbrinjavanje - u samo jednom mandatu. Da, i u tom razdoblju, taj zamjenik načelnika, nije niti jednom koristio službeni auto niti putne naloge. A neka načelnik Kovač pokaže koliko odlazi općinskog novca za potrebe njegova auta kojega koristi umjesto općinskog auta?
I na kraju, načelnik Kovač, mora shvatiti da je sada javna osoba podložna kritikama, ako nije sposoban primiti kritiku, nije se trebao niti dovesti u situaciju da ga se treba kritizirati. Uzeo je SDSS, dugogodišnjeg HDZ-ovog koalicijskog partnera, za svojeg koalicijskog partnera, pa neka malo s njima raspravi stanje u Općini u zadnjih 20 godina.

Broj komentara: 4

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Amerikanac

Amerikanac

Komentirano: 21.11.2017. | 12:44

1

Aračiću prestani pisat pizdarije! Ne sječam se da je načelnik ijedno riječi rekao da je novce netko pokrao. Da novaca nema to on kaže. U pravu je. Tj i tvoji kompani ste se razbacivali i glasove kupovali. Sve legalno i po zakonu! Adalj je moralno? A Kovać ne želi na kredit jlagati, lako je kartice peglati.
smoljanac

smoljanac

Komentirano: 10.11.2017. | 12:49

2

ha, ha..dobra dijagnoza....beba na podu lupa nogama i rukama...otprilike taj nivo
smoljanac

smoljanac

Komentirano: 10.11.2017. | 12:48

3

Kad netko izgubi razuma tako reagira:Proziva autora članka da je "dušman", "bolesni um", treba mu "specijalna ustanova", "bolesniče jedan"...O ovakom djelovanju psihijatrija bi imala što reći! Kada se netko ne zna svladati u naletu ljutnje i bijesa, tada to spada u psihijatriju, g Načelniče!
mirko

mirko

Komentirano: 10.11.2017. | 11:58

4

Ooooooooooo gubitniče ovaj izljev je dokaz da zvjer krepava! Baruština puna krokodila...

Broj komentara: 4

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Ovako policija i mediji broje prosvjednike

Ovako policija i mediji broje prosvjednike

3.4.2018. | 17:19
Na skupu protiv Istanbulske konvencije policija navodno po nalogu politike smanjila je prvotnu procjenu s 50 tisuća na 5 tisuća prosvjednika. A kako je bilo 2013. pokazuje jedna lijevi mediji koji je izvještaj o prosvjedu sindikalista na Trgu naslovio sa 20 tisuća prosvjednika, i
Likaplus.hr : 27 godina od krvavog Uskrsa na Plitvicama

27 godina od krvavog Uskrsa na Plitvicama

31.3.2018. | 15:40
27 godina od "Krvavog Uskrsa": "Plitvička pobjeda bila je početak naše pobjedonosne borbe za slobodu i neovisnost"
Likaplus.hr : Zašto Kovač vidi "ustaše", a ne i "četnike"?

Zašto Kovač vidi "ustaše", a ne i "četnike"?

22.2.2018. | 20:28
Robert Kurbaša,glumac , kaže: "Ako si Hrvat, voliš domovinu i deklariraš se kao katolik, odmah si zatucani ustaša"
Likaplus.hr : HDZ:Tražit ćemo smjenu Zdravka Žigića-SDSS

HDZ:Tražit ćemo smjenu Zdravka Žigića-SDSS

21.2.2018. | 17:58
Iz ovih razloga Povjerenstvo Općinske organizacije HDZ-a općine Plitvička Jezera na svojoj 3. sjednici Povjerenstva donijelo je zaključak kojim se daje jednoglasna podrška vijećnicima HDZ-a Općine da pokrenu proceduru OPOZIVA Potpredsjedniku Općinskog vijeća g. Zdravku Žigiću.
Likaplus.hr : Povećanje prireza u Općini-Promjena???

Anto Božić za NAROD.HR

Povećanje prireza u Općini-Promjena???

20.2.2018. | 21:18
SDSS-a promjenio koalicijskog partnera?Umjesto HDZ-a sada ima STOP -Kovača? To je promjena? Povećanje prirez na plaći ? To je promjena?Više novca za groblja nego za novorođenu djecu?To je promjena? Dizanje tri prsta u Vijeću člana SDSS-a ? To je promjena?
Likaplus.hr : Čelnik SDSS-a ne želi komentirati Žigića

Nikola Lalić

Čelnik SDSS-a ne želi komentirati Žigića

19.2.2018. | 20:39
Portal likaplus nije bio dobro prihvaćen kada je pisao o takvim ili sličnim temama ni kada je bila koalicija HDZ-SDSS, ako što i sada nekima smeta ovakvo pisanje kad je koalicja STOP-SDSS-SDP. Po zadnjim informacijama policija je obavila obavijesne razgovore i izuzela snimak sa s
Likaplus.hr : Takve provokatore treba potjerati !

Predsjednik HVIDR-e Gospić

Takve provokatore treba potjerati !

12.2.2018. | 17:01
Ogorčen je naglasio da kada bi on kao hrvatski ratni vojni invalid u vijećnici uzviknuo Za dom-spremni, a tim uzvikom je branjena sloboda Hrvatske,a dizanje tri prsta je simbol velikosrpske agresije na Hrvatsku, privela bi ga policija...
Likaplus.hr : Ipak ništa od uštede -ostaje potpredsjednik

Ipak ništa od uštede -ostaje potpredsjednik

11.2.2018. | 19:44
Amandman kluba nezavisnih vijećnika Aračić-Promjene(Anto Božić) koje je podržao i klub HDZ.a nije prošao kod vladajuće većine i koalicije STOP-Kovač, SDSS, SDP. Da je usvojen amandman uštedjelo bi se novca u Proračunu na godišnjoj razini skoro 30 tisuća kuna ili za 4 godine skoro
Likaplus.hr : "SDSS je za vas izmislio demokraciju"

Načelnik oduševljen :

"SDSS je za vas izmislio demokraciju"

10.2.2018. | 18:46
Načelnik Kovač pohvalio SDS: On je za vas izmislio demokraciju!
Likaplus.hr : Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!

VIDEO Skandal na sjednici

Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!

9.2.2018. | 22:05
Načelnik nije reagirao na provokaciju Žigića iz SDSS-a koji je podizao tri prsta iako je vidio i čuo što govori.
Likaplus.hr : Ukinite jedno mjesto potpredsjednika Vijeća!

Trošak Općine

Ukinite jedno mjesto potpredsjednika Vijeća!

9.2.2018. | 14:47
Nezavisni vijećnici Anto Božić, Ivana Ivančević i Antonio Kostelac podnijeli su amandman u kojem traže ukidanje jednog potpredsjednika Općinskog vijeća, koji košta Općinu svaki mjesec oko 2.900,00kuna. Taj su amandman podržali svojim potpisom i vijećnici HDZ-a Užarević
Likaplus.hr : Ovako je pisao dok nije postao načelnik

Iz 2013.

Ovako je pisao dok nije postao načelnik

5.2.2018. | 18:32
2013. Ante Kovač je pisao našem likaplus portalu i dostavio video o lošem čišćenju ulica od snijega. Kako je bilo tada, kada je bio načelnik Ivica Kukuruzović, i Ante se spremao za izbore, ali se ubrzo kažu neki uplašio pa odustao, ali je zato uspio 2017. pa sada zna kako je to o
Likaplus.hr : Načelnik priznao da je lagao...

Neizravno

Načelnik priznao da je lagao...

4.2.2018. | 19:41
I na kraju, nije to prvi put da načelnik funkcionira po principu lopova koji viče "držte lopova", i lažljivca kojima se čini da svi drugi okolo lažu...Neki ljudi se boje "sjena" i promjena! Nije li mu nuđeno sučeljavanje i detektor laži?Odbijeno! Provjerimo još jednom u videu s
Likaplus.hr : Srbija plaćala glasače iz Srbije

Lokalni izbori

Srbija plaćala glasače iz Srbije

3.2.2018. | 19:00
Likaplus.hr : Groblja-trgovina sa SDSS-om?

Aktualni sat-Korenica

Groblja-trgovina sa SDSS-om?

2.2.2018. | 8:30
Anto Božić je naveo primjer razgovor zamjenika načelnika g Price ,SDSS, za „NOVOSTI“ iz 15.lipnja 2017. kada kaže da će podržati novoga načelnika i općinsku vlast, ali će imati neke uvjete, a to je uređenje groblja.Vijećnik Anto Božić je rekao da neće odustati od tog zahtjeva
Likaplus.hr : Lalić optužuje Hrvatsku za etničko čišćenje?

Čelni čovjek SDSS-a za Liku

Lalić optužuje Hrvatsku za etničko čišćenje?

28.1.2018. | 21:00
predsjednik SDSS-a za Liku spominje istu velikosrpsku tezu o etničkom čišćenju Srba, a da ne spomene zločine nad Hrvatima i etničko čišćenje Hrvata s područja okupiranog dijela Hrvatske1991. Postoje li zapaljene kuće 1991. u Lovincu, Čanku, Vaganacu.Tko je protjerao 1991. Hrvate?
Likaplus.hr : Kao Hrvata  sram me proći kroz srpska sela...

Načelnik otvorio dušu:

Kao Hrvata sram me proći kroz srpska sela...

18.1.2018. | 23:17
Ante Kovač: Sramota me je kao Hrvata proći kroz neka srpska sela
"Srpsko pravoslavlje i svetosavlje u Hrvatskoj u prošlosti i sadašnjosti".
Likaplus.hr :
Gospić) - Matica hrvatska - ogranak Gospić i Nakladnička kuća Alfa organiziraju predstavljanje knjige gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Mile Bogovića pod naslovom "Srpsko pravoslavlje i svetosavlje u Hrvatskoj u prošlosti i sadašnjosti". Predstavljanje će se održati u četvrtak, 26. travnja 2018., u 18.30 sati u kinu "Korzo" u Gospiću, a knjigu će predstaviti: Ana Lemić, Božidar Petrač, Ivica Mataija, dr. Ante Bežen i autor dr. Mile Bogović.
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :