Nedjelja , 13.10.2019. | 23:24

Politika

Objavljeno: 24.1.2019. u 9:33
Prikaza: 1249
Autor: Likaplus/P.A.,

Načelnik se zabunio

Za pedijatra oko 5 tisuća, a ne 66 tisuća kn

Plitvička J.-Korenica : Za pedijatra oko 5 tisuća, a ne 66 tisuća kn
Korenica-Povodom rasprave o dolasku ili ne dolasku pedijatra u Dom zdravlja u Korenicu, načelnik Općine Ante Kovač, kojeg smo nazvali na telefon, a bio je u vožnji, rekao nam je da Općina izdvaja mjesečno 66 tisuća kuna za zdravstvenu pedijatrijsku skrb. Taj nam se iznos učinio prevelik, ali smo ga objavili onako kako nam je rečeno u telefonskom razgovoru.
Nazvali smo danas i bivšeg načelnika Općine Plitvička Jezera Borisa Luketića koji nam je rekao: "Nema govora o 66 tisuća kuna mjesečno za pedijatra, nego se radi oko 5 tisuća  kuna mjesečno, a iznos od 66 tisuća kuna je na godišnjoj razini, za cijelu godinu. "
Pokušali smo dva puta na telefon dobiti i načelnika Općine Plitvička Jezera g Antu Kovača, ali nam se nije javljao na mobitel. Naime, postoji svjedok koji je čuo kada sam razgovarao s načelnikom Općine na telefon i kada sam ponovio iznos 66 tisuća kuna mjesečno za pedijatra koji smo čuli od načelnika Općine. Moguće da je načelnik nenamjerno umjesto "godišnje 66 tisuća" rekao "mjesečno 66 tisuća". Ipak, nazvali smo i Opću bolnicu u Gospiću i dobili odgovorne za financije gospođu Rendulić koja nam je u telefonskom razgovoru rekla da se radi o mjesečnom iznosu pet i pol tisuća kuna, a godišnje je oko 66 tisuća kuna.

Korenica će opet imati pedijatra

Posljednja vijest: Nazvao nas je načelnik Općine i potvrdio  da je bila pogreška, radi se o godišnjem iznosu od 66 tisuća kuna. Isto tako dogovoreno je da će svaki ponedjeljak od 15,00 do 18,00 sati dolaziti pedijatrica iz Otočca Jadranka Kazda Garković. Tako da će Korenica opet imati pedijatra na radost roditelja  s malom djecom

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
englezi

englezi

Komentirano: 25.1.2019. | 16:53

1

Amerikanac---kažu da je sposoban i za magiju pa napravio od 3 tone salonita sa škole u ličkom petrovom selu 300 kg i zatrpao ga kao štene kad krije kosku. Kažu da je salonit završio negdje u nacionalnom parku jer se kaže tako razvija zelena, turistička općina!
Amerikanac

Amerikanac

Komentirano: 25.1.2019. | 13:57

2

leopold i englezi .-.-.-.- pogodak. Taj tip je sposoban od 5.000 napravit 66.000, kod raje to pali, a onda kad ga netko opovrgne ima masu izgovora. Bio je na tečaju kod Bandića
leopold

leopold

Komentirano: 25.1.2019. | 12:29

3

Istinoljubivi oko sokolovo dobros tito primjetije, al dat kažem da je ta tvoja primjedba važna da neznam oćul moći zaspati sad posljam ručka. Ja sam kršten Leopold, a cjelo me selo zove Polde, nedaj Bože da ti živiš unašem selu ti bi to zabranijo. Nomeđutim ša je važno. Važnoje da je načelnik naučjo razliku između 66 i 5 i po iljada. A taki će omjer biti i u općinskoj blagajni kad ode.
Istinoljubivi

Istinoljubivi

Komentirano: 24.1.2019. | 19:00

4

Fakultete-vilozofski-leopold-glumatalo. Ili koristiš glas/slovo "F" ili ne koristiš.
englezi

englezi

Komentirano: 24.1.2019. | 17:52

5

Jel Kovač stvarno misli da smo mi budale pa može malo ovako malo onako. Daj se dozovi čovječe i prestani se ponašati kao pijani vatrogasac, prvo izazoveš požar onda kad se razbukta ti ga gasiš i ispadaš nekakav seoski heroj. Ulovi se svoga posla i počni raditi kvalitetne EU projekte a ne da plaćaš konzultante 120000 kn da ti vode projekat a u isto vrijeme isplaćuješ plaću voditeljici i zamjenici projekta zaželi. Jel to jedini eu projekt koji ćeš u svom mandatu započeti, googlaj malo druge općine pa sjedni i uči kako drugi rade, grade i čine svojim stanovnicima ugodniji život. Da si to radio do sad ne bi bilo problema ni sa ginekolozima, pedijatrima, kicem, komunalcem, čišćenjem snijega, komunalnom naknadom i drugim idejama koje potječu iz tvog velelebnog uma. Ili se ulovi pravog posla ili idi nazad u školu pa dječici pričaj bajke!
leopold

leopold

Komentirano: 24.1.2019. | 10:25

6

A es iti Pere cjepidlaka. Kanda načelnik mora znati razliku između 5 i 66 iljada. Pa nije un iša na one teške fakultete za une koji moraju radti poslje toga ka ovi dosadni dokturi. Un je iša na vilozofski, kod Golštajna. Tamo 70 iljada zaokruže na 700 iljada i el se kome što dogodlo, nije, a tako iun naučjo.

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Večeras u Korenici:Croatio, iz duše te ljubim

Večeras u KIC-u u Korenici

Večeras u Korenici:Croatio, iz duše te ljubim

8.10.2019. | 11:02
Korenica- Večeras će se u KIC-u održati koncert klape Intrade povodom Dana neovisnosti, organizator koncerta je Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera. Pjevat će se u centru Korenice: Croatio , iz duše te ljubim... Nakon koncerta koji je šokirao mnoge u Korenici kada su
Likaplus.hr : Glava hrvatskih branitelja malo vrijedi...

Ćirilična ploča je važna...

Glava hrvatskih branitelja malo vrijedi...

20.9.2019. | 9:17
Nikola Lalić i ćirilica
Likaplus.hr : Načelnik Kovač želi socijalističku općinu

Načelnik Kovač želi socijalističku općinu

14.9.2019. | 8:36
Načelnik Kovač želi socijalističku općinu i to barem 51%.Načelnik želi socijalističku Općinu barem 51%, a poskupljenja se nizaju. Od komunalne naknade koja je poskupjela samo 100%. Račun za odvoz smeća za iznajmljivače je poskupio samo 160%.
Načelnik Ante Kovač želi socijalističku općinu
Likaplus.hr : SDSS  nije osudio prijetnje smrću  Hrvatima

SDSS nije osudio prijetnje smrću Hrvatima

26.8.2019. | 16:37
Likaplus portal je pisao o grafitima na cesti : Ovo je Srbija! Isto tako poznat je slučaj prije nekoliko godina trganja hrvatske zastave na proslavi na Udbini u selu Mutilić, pa pozivanje grupe iz Srbije "Jandrino jato" koje je bilo poznato po nastupima za zločinačku tzv "SAO Kra
Likaplus.hr : Skandalozna presuda sutkinje iz Čakovca

Kakvo imamo sudstvo?

Skandalozna presuda sutkinje iz Čakovca

6.7.2019. | 9:38
Likaplus.hr : Na dan "YU antifašizma"- koncert u Korenici

Možda bude i vatromet?

Na dan "YU antifašizma"- koncert u Korenici

22.6.2019. | 8:56
Na "dan YU antifašizma" -spektakl u Korenici, veliki koncert Nine Belana
Likaplus.hr : JAZOVKA-zločin antifašista Jugoslavije

Pobili ranjenike iz bolnice

JAZOVKA-zločin antifašista Jugoslavije

22.6.2019. | 8:44
JAZOVKA, u ime Jugoslavije i antifašizma pobili ranjenike iz bolnice sv Duh, časne sestre... Strašan zločin jugoslavenskih antifašista sa crvenom zvijezdom petokrakom
Likaplus.hr : Thompson ili pjesma o propaloj YU?

Thompson ili pjesma o propaloj YU?

20.6.2019. | 16:48
Korenica- Dvojba osuditi ili prešutiti informaciju da se netko usudio manipulirati školskom djecom puneći im glavu pjesmama o propaloj Jugoslaviji, nije bilo uopće dvojbe. Znate što znači mladom čovjeku koji još upija sve oko sebe puštati pjesmu koja slavi zločinačku Jugoslaviju
Likaplus.hr : Javio se anonimni čitatelj Slobodno Lici

Ali to nije načelnik Kovač

Javio se anonimni čitatelj Slobodno Lici

20.6.2019. | 13:04
Likaplus.hr :  Puštala učenicima pjesmu "Jugoslavijo"?

Skandal na izletu

Puštala učenicima pjesmu "Jugoslavijo"?

16.6.2019. | 22:07
Naime, roditelji svjedoče kako je u autobusu prof TZK-a u Oš dr Franje Tuđmana i Oš Plitvička jezera puštala učenicima preko razglasa u autobusu pjesmu "Od Vardara pa do Triglava" poznatu i kao pjesma "Jugoslavijo " . Ova pjesma je bila popularna 80-tih godina i smatrana je nefor
Likaplus.hr : Javna poruka sarajevskom glumcu

Thompson

Javna poruka sarajevskom glumcu

16.6.2019. | 20:05
Emir Hadžihafizbegović, BiH glumac, koji je nedavno na N1 televiziji izrekao gnjusne laži o Thompsonu kad je ustvrdio da on ima pjesmu “Srbe na vrbe” a danas gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, ispričao se mnogim Hrvatima koji su imali neugodnosti zbog toga ali nije se ispričao sa
Likaplus.hr : I Rada dobi više glasova od Karla Starčevića

Sramna politika HSP-a

I Rada dobi više glasova od Karla Starčevića

14.6.2019. | 7:00
Sramna politika Karla Starčevića i HSP-a
Likaplus.hr : HDZ kažnjen za "anacionalnu"politiku

HDZ kažnjen za "anacionalnu"politiku

27.5.2019. | 0:10
HDZ i Andrej Plenković kažnjeni su od birača radi sramotne koalicije sa HNS-om i SDSS-om. HDZ je 2014. dobio 41 % glasova za EU parlament u vrijeme Karamarka, a sada u vrijeme Plenkovića i skretanja u lijevo HDZ dobije 22% glasova.
Likaplus.hr : Mladi pomagali oko uređenja crkve u Lapcu

Mladi pomagali oko uređenja crkve u Lapcu

24.5.2019. | 9:09
Donji Lapac-Nakon zime kada stigne proljeće budi se priroda, a posla biva na sve strane.Ljudi kose polja okopavaju vrt, oru njive i pripremaju zemlju za sijanje i sadnju.Na kućama uvijek treba nešto popraviti ili farbati.Tako i Dom Božji zahtijeva brigu i pažnju izvana i iznutra.
Likaplus.hr : Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca

Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca

20.5.2019. | 20:43
Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca
Ćiro (HDZ) podržao stranku ratnog zločinca
Likaplus.hr : Andrija Štampar podrijetlom iz Čanka

Andrija Štampar podrijetlom iz Čanka

19.5.2019. | 9:56
Andrija Štampar (Brodski Drenovac kraj Pleternice, 1. rujna 1888. - Zagreb, 26. lipnja 1958.), podrijetlom iz Čanka u Lici, hrvatski liječnik, specijalist higijene i socijalne medicine, dekan medicinskog fakulteta u Zagrebu.
SK3 SEPTIK- za SEPTIČKE JAME
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :