Petak , 22.1.2021. | 12:40

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 19.6.2012. u 11:38
Prikaza: 3150
Autor: Likaplus/Borislav Perica

Borislav Perica:Šutić je umišljena veličina

Plitvička J.-Korenica : Borislav Perica:Šutić je umišljena veličina

Likaplus je dobio danas ponovno regiranje Borislava Perice pa ga objevljujemo u cijelosti.

Nastavno na održanu konferenciju nelegitimnog ravnatelja Šutića od dana 15. 06., na ulazu 1 Nac. parka Plitvička jezera, pod motom otvaranja popločenog podija, kao velikog poslovnog i investicijskog uspjeha, exs menagera, u mandatu 2008.-2012. godine.

Njegov nastup je bio sve samo ne prezentacija poslovnog uspjeha. Nastup mu je bio usmjeren na čisto blaćenje svoga prethodnika, kojemu cijelo vrijeme nije znao izustiti ime i prezime, kao i svojih najbližih stručnih suradnika i zaposlenika. Zahvaljujući presudi Upravnog suda RH od 27. 10. 2011., hvala Bogu, mandat mu je poništen.

 Kao samozvani ravnatelj donosio je mnoge odluke pa i poništio, kako kaže 70 ugovora sa dobavljačima, koje sam ja potpisao. S obzirom da nije naveo iznos štete ustanovi, takve izjave su najobičnije „trabunjanje", pa se postavlja pitanje koja je bila svrha poništenja navodnih štetnih ugovora sa dobavljačima, osim da da posao svojima pajdašima.

Dakle sve njegove odluke su pravne ništetne! Pored toliko izrečenih laži, objeda, prozivki, Šutić hoće obmanuti javnost o navodno neviđenom kriminalu u mome mandatu pa proziva mene, a ne proziva moje suradnike, koji prilikom oproštaja „vjerno" stoje njemu iza leđa. Ovakav scenarij ne bi niti bivša UDBA iscenirala. Za vrijeme moga mandata sve te ljude sam ja, manje više doškolovao i mahom kadrovirao. Kako to da sada kod njega zakonito rade, a isti posao su radili i kod mene, čast dijelu šikaniranog osoblja. Laže sebi, laže tim ljudima, svim zaposlenicima ustanove, medijima i javnosti – živi bili pa vidjeli tko je u pravu. Njegov neviđeni nastup, svojstven samo njemu, je opijum mase i slušateljstva.

To samo može takav čovjek, narcisoid, umišljena veličina iz Kosinja, koji se rađa jednom u sto godina, da ne kažem, da mu je nastup, kao dijete na kaklici koje te gleda u oči i kaki. Njegovo prozivanje mene za nezakoniti rad, navodni kriminal, prodavanja imovine, prodaju za sebe i druge, kamate, dug, poslovanje i mnoge nezakonitosti je čisto bacanje prašine u oči javnosti, sa ciljem i namjerom da me se potpuno diskriminira i obezvrijedi sav moj uspješan rad u ustanovi, inače dobitnika mnogih priznanja. To je zapravo očajnički potez gubitnika.

Njegovo mahanje sa rješenjem ministrice Holy, o imenovanu ravnatelja je čista glupost. Ako jest to istina to je nezakonito rješenje budući je tuženo tijelo Ministarstvo kulture, a ne Ministarstvo zaštite okoliša i prirode. Ovakvim činom Ministarstvo zaštite okoliša i prirode je izravno postupilo protivno presudi Upravnog suda RH. Ako je tome tako!

Dakle, sve njegove odluke, prema presudi Upravnog suda RH su pravno ništetne. Pa mi sada ništa ne preostaje nego da pozovem sve dobavljače, koje je on nezakonito odbio, prekinuo ugovore, drugim rješima proglasio kriminalnom skupinom, da traže odštetu. Kao i sve sadašnje i bivše djelatnike koje je on nezakonito premjestio, otpustio, šikanirao, smijenio i sl. Menager za hotelijerstvo-ugostiteljstvo Borislav Perica, mag.oec.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
znase

znase

Komentirano: 2.8.2012. | 14:41

1

Taj vrhunski manager Šutić držao je NP tako vješto pod kontrolom da mu je svašta promaklo osim zapošljavanja svojih. Kako nije na vrijeme osposobio vućnicu na Mukinjama kad je tako viješt. Pitam se koja je to velika stvar poploćiti ulaz??
JAVOR

JAVOR

Komentirano: 19.6.2012. | 12:58

2

Perica je nečasno smijenjen od strane Uprave NP Plitvička jezera, takva smjena je bila praksa od strane HDZ u Lici. Nije prvi niti zadnji koji je to doživio, ali je za takav stil vladanja HDZ platio visoku cijenu na izborima i valjda će iz toga izvući pouku. Koliko znamo Perica je bio izabrana na natječaju za ravnatelja, a onda mu je politika poništila natječaj i dovela Šutića. I jedan i drugi imaju svojim mana i vrlina, ali što je puklo među njima i zašto??? To je pravo pitanje?

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Nema komunalni redar 1,40 koeficijent

Demantij iz Općine

Nema komunalni redar 1,40 koeficijent

5.12.2019. | 8:55
Likaplus.hr : Uveo "kulturu vrijeđanja" na osobnoj razini

Uveo "kulturu vrijeđanja" na osobnoj razini

26.6.2019. | 7:19
I onda se sjetim prof Kovača, načelnika Općine i njegovu kulturu izražavanja, citiram:"budala, đubre, bolesnik, sotona, zlo,...sekta, ustaška škola, ustaša, bolesnik". Ovo je samo je dio izričaja ovog lika i načelnika Općine preko Facebook-a, koji je i bivši učitelj hrvatskog j
Likaplus.hr : Bleiburg 1945.- križni put Hrvata

Bleiburg 1945.- križni put Hrvata

17.5.2019. | 8:02
Bleiburg 1945.-križni put Hrvata
Likaplus.hr : Vučić,ratni huškač, huška i djecu ...

Skandalozno!

Vučić,ratni huškač, huška i djecu ...

24.8.2017. | 17:40
Vučiću smeta što djeca iz Hrvatske navijaju za hrvatske klubove
Likaplus.hr : Odgovor „rodoljubima“ Jandriću i Turkalju

Ivica Luketić

Odgovor „rodoljubima“ Jandriću i Turkalju

23.7.2017. | 16:54
Odgovor Ivice Luketića "rodoljubima" Jandriću i Turkalju
Likaplus.hr : Liko moja dok Ti ime traje

Priopćenje branitelja

Liko moja dok Ti ime traje

14.7.2017. | 21:40
Likaplus.hr : Priopćenje prosvjednika

Prosvjed 5 do 12

Priopćenje prosvjednika

25.6.2017. | 12:54
Likaplus.hr : Otvoreno pismo Cvitanu

Hrvatski novinari HNiP

Otvoreno pismo Cvitanu

16.2.2017. | 10:40
Hrvatski novinari i publicisti:Otvoreno pismo Glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu
Likaplus.hr : I da nema slike komentari bi bili isti

Posjet Vukovaru

I da nema slike komentari bi bili isti

22.11.2014. | 11:54
Likaplus.hr : Kritika likaplus portala urodila plodom

Kritika likaplus portala urodila plodom

19.11.2014. | 10:04
Kritika likaplus portala urodlila plodom
Likaplus.hr : A što je sa stanovima na Plitvicama?

Reagiranje čitatelja

A što je sa stanovima na Plitvicama?

17.11.2014. | 6:06
Likaplus.hr : Tribina zadovoljila, ali ne sve stanovnike

Čitatelj Igor G.

Tribina zadovoljila, ali ne sve stanovnike

17.3.2013. | 20:01
Likaplus.hr : Zašto nije očišćeno?

Čitatelj s Mukinja pita:

Zašto nije očišćeno?

4.2.2013. | 13:18
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :