Petak , 22.1.2021. | 11:37

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 30.11.2011. u 20:06
Prikaza: 1172
Autor: Liaplus

Pero Aračić:Otvoreno pismo Milinoviću

Plitvička J.-Korenica : Pero Aračić:Otvoreno pismo Milinoviću Pero Aračić s obitelji, s Ankicom i Miroslavom Tuđman, u Korenici

Pero Aračić :Otvoreno pismo Milinoviću i Jurkoviću

Iako nisam namjeravao u ovim izborima javno nastupati niti na bilokakav način sudjelovati, ponukali ste me vašim govorima na skupu HDZ-a u Korenici.Više puta ste ponavljali da će ljudi dobivati otkaze ukoliko pobijedi SDP odnosno Kukuriku koalicija. 
Ne želim sudjelovati u raspravi tko će dijeliti otkaze i kome, ali želim podsjetiti da mnogi nisu morali čekati SDP niti Kukuriku koaliciju da dobiju otkaze i da ostanu bez posla. Učinila je to stranka HDZ odnosno ona stranka kojoj tepate”demokršćanska stranka”, ona stranka koja pukušava biti zaštitnicom "vjeronauka u školi” …

Gospodine dr. Milinoviću i gospodine Milane Jurkoviću, trebam li vas podsjećati na razne otkaze u NP Plitvička Jezera od strane g.Šutića i to ljudima koji su godinama radili u NP Plitvička jezera na određeno vrijeme, a neki su imali čak i iskaznice HDZ-a, ali , nažalost, nisu bili iz Otočca ili Gospića, ali su na njihova mjesta dovedeni upravo članovi HDZ-a iz tih spomenutih gradova. Tko im je dao otkaz i oduzeo im egzistenciju HDZ ili SDP???

Trebam li vas podsjećati g. Milinoviću i g.Jurkoviću da ste jednom ravnatelju škole dr.Franje Tuđmana u Korenici 2006. u sramnom natječaju udijelili otkaz i postavili Miju Vidovića,člana HDZ-a, na mjesto ravnatelja sa samo 2 glasa od kojih je jedna bila njegova supruga??? Trebam li vas podsjetiti da je taj ravnatelj bio ujedno i dipl teolog i vjeroučitelj, koji je tada imao "samo” šestero djece, koji je ostao na cesti s ugroženom egzistencijom i kojem je supruga morala prekinuti porodiljni dopust i ostaviti malu bebu doma kako bi se vratila na posao i osigurala egzistenciju svojoj obitelji!!! 

Tko je tog čovjeka ostavio bez posla SDP ili "demokršćanska stranka HDZ???”Trebam li vas g.Milinoviću i g.Jurkoviću podsjetiti da je bivši ravnatelj Oš dr.Franje Tuđmana u Korenici kojeg ste "demokršćanski” bacilli na cestu, bio inicijator davanja imena Osnovnoj školi u Korenici po prvom hrvatskom predsjedniku dr.Franji Tuđmanu i koji je kao ravnatelj ispred škole postavio prvu bistu dr.Franji Tuđmanu u Lici? 

Trebam li vas podsjetiti da ste nametnuli ravnatelja optuženog za seksualni skandal s učenicom za ravnatelja škole u Korenici, a dolazi iz Otočca, a prije toga odbivši skoro 10 učitelja sa područja Općine Plitvička Jezera!!! Je li to učinio SDP ili HDZ???

Vi se danas pozivate na dr Tuđmana, a tada 2004. kada je postavljana bista dr.Tuđmanu nije nitko došao na otvaranje biste niti sa županijske razine niti sa lokalne razine, nego su čak dovodili inspekciju da provjere je li bista ima lokacijsku dozvolu i treba li srušiti bistu??? Je li to činio SDP ili "demokršćanski HDZ”??? 

Trebam li vas, gospodo, podsjećati da su stanovnici novoizgrađene ulice u Korenici potpisali 2005. godine da im se ulica zove po prvom hrvatskom predsjedniku, a da je tada HDZ koji je i tada bio u koaliciji sa SDSS-om spriječio imenovanje te ulice i nazvao je Suvajska ulica po potoku u kojem plivaju fekalije??Je li to spriječio SDP ili HDZ???

Trebam li vas podsjećati da otkaze dijeli i "demokršćanska stranka HDZ” i da se izmišljaju radna mjesta kao "animator kulture” za Miju Vidovića,HDZ, pa se to radno mjesto ukida kada taj isti u sramnom natječaju postaje ravnatelj škole u Korenici??

Žao mi je što sam vas morao na sve to podsjetiti i što ste me prisilili da napišem ovo pismo, ali dvoličnost ne podnosim,a laž još manje.

Pero Aračić, dipl. teolog

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Nema komunalni redar 1,40 koeficijent

Demantij iz Općine

Nema komunalni redar 1,40 koeficijent

5.12.2019. | 8:55
Likaplus.hr : Uveo "kulturu vrijeđanja" na osobnoj razini

Uveo "kulturu vrijeđanja" na osobnoj razini

26.6.2019. | 7:19
I onda se sjetim prof Kovača, načelnika Općine i njegovu kulturu izražavanja, citiram:"budala, đubre, bolesnik, sotona, zlo,...sekta, ustaška škola, ustaša, bolesnik". Ovo je samo je dio izričaja ovog lika i načelnika Općine preko Facebook-a, koji je i bivši učitelj hrvatskog j
Likaplus.hr : Bleiburg 1945.- križni put Hrvata

Bleiburg 1945.- križni put Hrvata

17.5.2019. | 8:02
Bleiburg 1945.-križni put Hrvata
Likaplus.hr : Vučić,ratni huškač, huška i djecu ...

Skandalozno!

Vučić,ratni huškač, huška i djecu ...

24.8.2017. | 17:40
Vučiću smeta što djeca iz Hrvatske navijaju za hrvatske klubove
Likaplus.hr : Odgovor „rodoljubima“ Jandriću i Turkalju

Ivica Luketić

Odgovor „rodoljubima“ Jandriću i Turkalju

23.7.2017. | 16:54
Odgovor Ivice Luketića "rodoljubima" Jandriću i Turkalju
Likaplus.hr : Liko moja dok Ti ime traje

Priopćenje branitelja

Liko moja dok Ti ime traje

14.7.2017. | 21:40
Likaplus.hr : Priopćenje prosvjednika

Prosvjed 5 do 12

Priopćenje prosvjednika

25.6.2017. | 12:54
Likaplus.hr : Otvoreno pismo Cvitanu

Hrvatski novinari HNiP

Otvoreno pismo Cvitanu

16.2.2017. | 10:40
Hrvatski novinari i publicisti:Otvoreno pismo Glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu
Likaplus.hr : I da nema slike komentari bi bili isti

Posjet Vukovaru

I da nema slike komentari bi bili isti

22.11.2014. | 11:54
Likaplus.hr : Kritika likaplus portala urodila plodom

Kritika likaplus portala urodila plodom

19.11.2014. | 10:04
Kritika likaplus portala urodlila plodom
Likaplus.hr : A što je sa stanovima na Plitvicama?

Reagiranje čitatelja

A što je sa stanovima na Plitvicama?

17.11.2014. | 6:06
Likaplus.hr : Tribina zadovoljila, ali ne sve stanovnike

Čitatelj Igor G.

Tribina zadovoljila, ali ne sve stanovnike

17.3.2013. | 20:01
Likaplus.hr : Zašto nije očišćeno?

Čitatelj s Mukinja pita:

Zašto nije očišćeno?

4.2.2013. | 13:18
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :