Subota , 25.6.2022. | 12:22

Pretraživanje

Gospodarstvo

Objavljeno: 8.5.2012. u 11:06
Prikaza: 3503
Autor: Likaplus

Općina Rakovica

Načelnik poziva na tribinu

Rakovica : Načelnik poziva na tribinu

U povodu budućeg javnog natječaja za izradu nove katastarske izmjere na području općine Rakovica, načelnik općine Rakovica poziva stanovništvo na javne tribine.

Rakovica- Državna geodetska uprava prihvatila zamolbu Općine Rakovica o sufinanciranju nove katastarske izmjeru na području općine Rakovica, na što je DGU prihvatila sufinancirati u iznosu od 35% od nabavne cijene tog posla, koji će se provesti putem javnog natječaja.

Smatramo da je ovo vrlo bitna stvar i odlična prilika za sve vlasnike nekretnina (zemljišta) općine Rakovica, stoji u pozivu načelnika općine Rakovice.

 Svi stanovnici su pozvani na zajedničku tribinu  na kojoj će Vam struka pojasniti koji su sve problemi na terenu vezano za imovinsko pravne odnose zbog starog austro - ugarskog katastra i otežane uvjete raspolaganja nekretninama.

Obzirom na važnost i neophodnost nove katastarske izmjere za novo vrijeme, dođite na tribinu kako bi čuli detalje i razmotrili mogućnosti financiranja ostalog dijela cijene nove katastarske izmjere za površine koje su najvećim dijelom u Vašem privatnom vlasništvu, stoji u pozivu načelnika općine g.Franjkovića stanovništvu općine Rakovica.

Država je vlasnik cca 35% površine Općine i ona će sufinancirati u tom iznosu. Ostali dio sami financiramo kroz period od 2-3 godine, što podrazumijeva i  sufinanciranje građana, uz potporu Općine Rakovica.

O svemu tome bit će govora na slijedećim tribinama:

Prva tribina, za Selište Drežničko i Čatrnju, održati će se u Područnoj školi Selište Drežničko dana 11. svibnja 2012. godine (petak) u 09:00 sati.

Druga tribina za katastarsku općinu Drežnik (odnosno naselja Drežnik Grad, Grabovac, Irinovac i Lipovaču) održati će se u Vatrogasnom domu Drežnik Grad dana 11. svibnja 2012. godine (petak) u 11:00 sati.

Treća tribina održati će se za katastarsku općinu Rakovica (odnosno za naselja Rakovica, Brajdić Selo, Drage, Jelov Klanac, Oštarske Stanove i Rakovičko seličte) u Vatrogasnom domu Rakovica dana 11. svibnja 2012. godine (petak) u 13:00 sati.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Božićni sajam u Rakovici

Sajam u Rakovici

Božićni sajam u Rakovici

18.12.2016. | 8:11
Likaplus.hr : Ljekarna u Rakovici počela s radom

Ljekarna u Rakovici

Ljekarna u Rakovici počela s radom

23.7.2014. | 18:38
Rakovica - Iako je svečano otvaranje ljekarne u Rakovici bilo u petak 18. srpnja kojem je nazočio i načelnik općine, Franjo Franjković, liječnik rakovačke ambulante Bari Šita, te ju blagoslovio župnik vlč. Mile Pecić, službeni početak rada bio je u ponedjeljak 21. srpnja. Ljekar
Likaplus.hr : Otvorena eko etno tržnica

Još jedan uspjeh

Otvorena eko etno tržnica

20.7.2014. | 8:02
Likaplus.hr : U Rakovici investicija teška 6 milijuna kuna

Općina Rakovica

U Rakovici investicija teška 6 milijuna kuna

5.12.2013. | 19:30
Rakovica investicija teška 6 milijuna kuna
Likaplus.hr : U Rakovici kreće prodaja zemljišta

Krenulo je

U Rakovici kreće prodaja zemljišta

25.5.2012. | 6:17
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :