Subota , 25.6.2022. | 13:38

Pretraživanje

Gospodarstvo

Objavljeno: 8.2.2015. u 10:21
Prikaza: 2552
Autor: Likaplus

Priopćenje HEP-a:

Maksimalan napor u otklanjanju kvarova

Senj :  Maksimalan napor u otklanjanju kvarova

 

08.02. 16:30.

Upravo smo dobili novo priopćenje HEP-a, te Vam ga u cijelosti prenosimo:

Današnje smirivanje bure u podvelebitskom dijelu Ličko- senjske županije omogućilo je radnicima HEP-a pristup lokacijama kvarova i osposobljavanje oštećene distribucijske mreže. Radnici su od ranih jutarnjih sati na terenu i do kraja dana očekujemo na većini područja normalizaciju opskrbe kupaca električnom energijom. Trenutno je na području grada Senja i općine Karlobag oko 400 kupaca bez električne energije. Danas je normalizirana opskrba u dijelu naselja grada Senja te je 400 kupaca dobilo električnu energiju. Također, i na području Karlobaga normalizirana je opskrba električnom energijom za 70 kupaca i to u naseljima Vidovac i Lukovo Šugarje.

Na području općine Gračac svi su kvarovi sanirani i svi kupci imaju urednu opskrbu električnom energijom. Na području općine Rakovica oko 20 kupaca je trenutno bez električne energije.

Također u Gorskom kotaru sanirani su svi kvarovi te svi kupci imaju urednu opskrbu električnom energijom.

Na području Karlovačke županije trenutno je bez električne energije oko 100 kupaca i to na području Vojnića i Slunja, a s obzirom da je sanacija kvarova na trafostanicama u tijeku, očekujemo do kraja dana potpunu normalizaciju opskrbe.

Radnici HEP-a i dalje ulažu maksimalan trud i napor kako bi se kvarovi što prije otklonili i kako bi se normalizirala opskrba kupaca električnom energijom. Stoga još jednom molimo za razumijevanje sve kupce kojima je ovo nevrijeme prouzročilo poteškoće u opskrbi električnom energijom.


08.02. 10:20 
Priopćenje HEP-a:

Ovim putem Vas izvještavam da se vrijeme u podvelebitskom kanalu (Karlobag, Senj) trenutno smirilo, te da su u velikom broju ekipe montera iz Elektrolike, Elektroprimorja, te monteri kooperanata na putu prema lokacijama kvarova. Urađeni su planovi raspoređivanja ekipa po lokacijama.Kamion s prikolicom za stupove je krenuo prema Karlobagu kako bi iste razvozio (određena je trasa puta na nacin da se vozi autoputom do Starigrada od kuda se odvaja prema Karlobagu i Senju iz razloga jer uslijed snjega cesta Gospic - Karlobag nije prohodna za kamione s prikolicom).Na području Pogona Plitvicka Jezera takodjer su izvrsene sve pripreme za pristupanje otklanjanju kvarova u kojima ce uz montere Elektrolikine ucestvovati i monteri kooperanta. Ekipe montera su krenule prema lokalitetima kvarova.-javlja direktor Elektrolike g, Ernest Petry.

Jučer priopćenjem se opet oglasio HEP:

Snježno nevrijeme i olujni vjetar, koje je  zahvatilo  Primorsko-goransku, Ličko-senjske i Karlovačku županiju te uzrokovalo oštećenja i prekide na distribucijskoj mreži, danas se počelo postepeno smirivat te su radnici HEP-a uspjeli doći do pojedinih lokacija gdje su nastali kvarovi i pristupit njihovom otklanjaju. Danas je nastavljena isporuka električne energije od Senja prema Plješivici za oko 120 kupaca, te je vraćeno napajanje u naseljima Gornja i Donja Klada, te Gornji i Donji Starigrad (oko 250 kupaca). Trenutno je na području Grada Senja oko 800 kupaca bez električne energije.Bura i dalje na tom području stvara velike probleme i otežava otklanjanje kvarova.  Na ostalim područjima Ličko-senjske županije stanje u opskrbi električnom energijom se postepeno normalizira te je na području općina Rakovica i Gračac trenutno oko 40 kupaca bez električne energije. Na području Karlovačke županije trenutno je bez električne energije oko 320 kupaca i to na području Vojnića, Slunja, Duga Rese i Ogulina.
Na području Primorsko-goranske županije radnici Elektroprimorja Rijeka uspjeli su danas sanirati veliki dio kvarova te je trenutno na području Gorskog kotara bez električne energije 8 kupaca i to u zaseocima Lamana Draga i Goršeti.
Radnici HEP-a i dalje ulažu maksimalan trud i napor  kako bi se kvarovi što prije otklonili i kako bi se normalizirala opskrba kupaca električnom energijom. Stoga još jednom molimo za razumijevanje sve kupce kojima je ovo nevrijeme prouzročilo poteškoće u opskrbi električnom energijom

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Županija će poduprijeti sve projekte

Župan Milinović

Županija će poduprijeti sve projekte

2.3.2018. | 6:33
Župan je na sastanku govorio o investicijama na razini prošle godine, a ako se zna da je sa županijske razine bilo oko 22 mil. kn investicija župan je najavio da će u infrastrukturu i energetsku obnovu ove godine ići jednako, ako ne i više. Preko LIRA-e oko 230 milijuna kuna Sen
Likaplus.hr : HE elektrana Senj-50 godina

HE elektrana Senj-50 godina

29.11.2016. | 7:38
Likaplus.hr : Prodaja ukrasnog i voćnog sadnog materijala

Moj cvjetni Senj

Prodaja ukrasnog i voćnog sadnog materijala

24.3.2015. | 11:45
Likaplus.hr : „ Dječji tjedan poduzetništva"

Završen

„ Dječji tjedan poduzetništva"

8.11.2013. | 20:45
Likaplus.hr : Dječji tjedan poduzetništva

U Senju

Dječji tjedan poduzetništva

23.9.2013. | 13:46
Likaplus.hr : U Senju je pravo čudo otvoriti novi obrt

Udruženje obrtnika Senja

U Senju je pravo čudo otvoriti novi obrt

20.3.2013. | 7:07
Likaplus.hr : Stinica ide dalje

Muke po trajektnoj luci

Stinica ide dalje

15.4.2012. | 14:54
Likaplus.hr : U Senju proglašena elementarna nepogoda

Radi orkanske bure

U Senju proglašena elementarna nepogoda

15.2.2012. | 17:30
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :