Četvrtak , 29.9.2022. | 02:57

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 8.10.2014. u 17:27
Prikaza: 3517
Autor: Likaplus

Priopćenje HNS-a

Raskol u ličkom HNS-u

Senj : Raskol u ličkom HNS-u

Ličko-senjski HNS: Ljudima se kuca na vrata i govori im da se moraju odlučiti za koga su, pa su uzrujani i zbunjeni

Senj, 7. listopada 2014. godine - „Do današnjeg dana u registar članstva stigao je pismeni zahtjev nekadašnjeg predsjednika Podružnice HNS-a Senj Anđelka Katalinića za brisanjem iz članstva, a direktnim kontaktima je utvrđeno da je tek desetak članova koji su uz promjenu „političkog dresa odlučili „pasivizirati"svoje političko djelovanje", poručio je u utorak na konferenciji za medije u Gospiću predsjednik Županijske organizacije HNS-a Ličko-senjske županije Stjepan Ćaćić povodom medijskog istupa sada već bivšeg čelnika senjskog HNS-a koji je prešao u Narodnu stranku – reformiste i pritom najavio odlazak još 37 članova iz te HNS-ove podružnice.

 „Istovremeno, senjskom HNS-u je pristupilo 15 novih članova, iako se ljudima kuca na vrata i govori im da se moraju odlučiti za koga su, zbog čega su naši građani uzrujani i zbunjeni, jer se politička stranka ne može graditi na rušenju, lažima i destrukciji. HNS poštuje pravo svakog da odabere svoj politički put i način političkog djelovanja", dodao je Ćaćić koji se zahvalio Kataliniću na njegovom dosadašnjem radu. No, Ćaćić smatra da je nekadašnji predsjednik Podružnice HNS-a Senj trebao okupiti svoje dosadašnje suradnike i objaviti im svoju odluku, a ne da oni to saznaju iz medija.

Također, v.d. predsjednika Podružnice HNS-a Senj Krunoslava Tomljanovića odlazak Anđelka Katalinića iz stranke nije iznenadio, jer se kako ističe, od zaposlenika Coninga ovakva odluka mogla očekivati.

„Anđelko Katalinićnije trebao govoriti u ničije ime, jer svatko ima pravo misliti svojom glavom, a od njega se očekuje da HNS-u vrati mandat gradskog vijećnika jer je isti osvojen na koalicijskoj listi SDP-HNS-HSLS, a ne imenom i prezimenom dojučerašnjeg predsjednika", poručio je Tomljanović i zaključno najavio sazivanje izborne sjednice Podružnice HNS-a u Senju u roku od dva tjedna, gdje će se izabrati novo rukovodstvo čime će HNS izaći jošsnažniji i spremniji za nove pobjede.

Likaplus.hr :

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Lista LiPO za Senj spremna

Lista LiPO za Senj spremna

28.4.2021. | 16:59
Likaplus.hr : Dan kada je poginuo Gavran

Dan kada je poginuo Gavran

17.2.2019. | 17:42
Rođen je 18. travnja 1968. u Veljunu nedaleko od Senja, a u obranu domovine pošao je 5. kolovoza 1990. godine kada je pristupio postrojbi specijalne policije za posebne namjene MUP-a RH u bazi Rakitje pokraj Zagreba. Nakon reorganizacije navedene postrojbe te njezinim prerastanje
Likaplus.hr : ADVENT U SENJU

ADVENT U SENJU

24.11.2016. | 18:21
Likaplus.hr : Zavjet za Hrvatsku

Domovinski stožer u Rijeci

Zavjet za Hrvatsku

21.3.2013. | 6:41
Likaplus.hr : Nakon isključenja Đapića-HSP raste

Procvat HSP-a

Nakon isključenja Đapića-HSP raste

4.2.2013. | 13:59
Likaplus.hr : U Senju zajedno HČSP I HSP

U Senju zajedno HČSP I HSP

25.1.2013. | 12:28
Likaplus.hr : HSP ide samostalno na lokalne izbore

U Senju Glavni stan

HSP ide samostalno na lokalne izbore

15.10.2012. | 11:19
Likaplus.hr : Sastali se HNS-ovci u kuli Nehaj

Senj

Sastali se HNS-ovci u kuli Nehaj

29.6.2012. | 22:35
Likaplus.hr : Senj  će slaviti danima

Dan Grada

Senj će slaviti danima

21.4.2012. | 7:01
Optički kabel
Likaplus.hr :

Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Otočca da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Orovac.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

28.09.2022.

12:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja: Krbavica i Vrpile.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

28.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

29.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

30.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Ramljani i Čanak.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

26.09.2022. 09:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Sertić Poljana, Rodić Poljana, Bigina Poljana i Labudovac.

Prekid u opskrbi je predviđen:

Dana

u vremenu

 

26.09.2022.

08:00 do 16:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :