Subota , 25.6.2022. | 13:09

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 12.8.2013. u 8:50
Prikaza: 5130
Autor: Likaplus/P.A.

Udbina

Policija treba zabraniti nastup Jandrino jato

Udbina : Policija treba zabraniti nastup Jandrino jatoJandrono jato u uniformama zločinačke RSK veličaju tvorevinu 1995. u Slunju

Nastup Jandrina Jata koji veliča zločinačku RSK, dovoljan je razlog za zabranu nastupa te skupine ili barem snimanja od strane policije cijelog skupa. Nije valjda opasniji Thompson za Republiku Hrvatsku koji pjeva o ljubavi prema Bogu i Hrvatskoj od Jandrina jata koji veličaju tvorevinu RSK koja je donijela 15 tisuća poginulih, još 1700 nestalih, razorena i spaljena sela 1991., prognane iz svojih domova uslijed velikosrpske agresije agresije 1991...

Udbina - Nekoliko puta je zabranjivan nastup Thompsonova koncerta u nekim zemljama radi uznemirenosti građana i bojazni izbijanja nereda. Svaki koncert Marka Perkovića Thompsona se snima tražeći neprikladne uniforme....Na Udbini učestalo se na ovim proslavama događaju srpski nacionalistički ispadi kao prije dvije godine kada je strgana hrvatska zastava.

Nastup Jandrina Jata koji veliča zločinačku RSK, dovoljan je razlog za zabranu nastupa te skupine ili barem snimanja od strane policije cijelog skupa. Nije valjda opasniji Thompson za Republiku Hrvatsku koji pjeva o ljubavi prema Bogu i Hrvatskoj od Jandrina jata koji veličaju tvorevinu RSK koja je donijela 15 tisuća poginulih, još 1700 nestalih,  razorena i spaljena sela 1991., prognane iz svojih domova uslijed velikosrpske agresije agresije 1991... Htjeli smo čuti i mišljenje političke vlasti na Udbini o nastupu Jandrina Jata, ali niti načelnika niti zamjenika načelnika nije bilo u Općini, svi su na godišnjem odmoru rečeno nam je od strane tajnice Općine. Ostaje za vidjeti hoće li MUP isto tretirati Thompsonov koncert i Jandrino jato na Udbini?

Povezane vijesti:Table s ćirilicom na Udbini i Jandrino jato

Policijskoj upravi Ličko - senjskoj, upućen je zahtjev za zabranu javnog okupljanja, radi nastupa Jandrino jato.

Predmet: Zahtjev za zabranu javnog okupljanja zakazanog za dan 19.08.2013. godine u Udbini, Mutilić bb. Proslava srpskog "Preobraženja" uz nastup grupe "Jandrino jato".

Poštovani, iz gore priloženog plakata vidljivo je da se na dan 19.08.2013. godine u Mutiliću održava javno okupljanje srpske nacionalne manjine te je kao dio programa uvršten i nastup grupe "Jandrino jato", iznad svega poznate po svojem repertoaru veličanja nepostojeće tvorevine "SAO krajine".

Kako je navedeno okupljanje i tijekom proteklih godina bilo poznato po pljuvanju, gaženju i na sve poznate načine omalovažavanju svega hrvatskog a što se posebno odnosi na ono što je najsvetije a to je hrvatski barjak. Do sada djelatnici policije nisu postupili sukladno Zakonu o javnom okupljanju, članak 22 tč. 5, a posebno kada je gažena i pljuvana Hrvatska zastava.

Dužan sam Vas upozoriti na realnu opasnost od veličanja zločinačke tvorevine SAO krajine. Veličanje srpske krajine je nedopustivo iako se do sada to na ovim prostorima zahvaljujući nepostupanju OSO rasprostranilo i uzelo maha, a kokarde i ostala obilježja da i ne spominjemo. Sukladno informacijama i saznanjima o repertoaru navedene grupe "Jandrino jato", smatram da će doći do grubog vrijeđanja i poticanja na rat ili nasilje kao i poticanja na nacionalnu ili vjersku mržnju. Sukladno navedenome tražim da se toj grupi zabrani nastup a ako im je nastup od Vaše Policijske uprave već odobren inzistiram na preispitivanju odluke u dijelu nastupa te grupe.

Ako ni nakon ovog zahtjeva odluka ne bude preispitana i skup bude odobren uz nastup navedene grupe molim Vas da odgovorite na sljedeća pitanja: Što će djelatnici policije poduzeti u slučaju kada navedena grupa svojim pjesmama počne veličati zločinačku SAO Krajinu? Hoće li djelatnici policije revno snimati (video kamerama) skup kao što se to radi kada hrvati slave primjera radi, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Čavoglavama?

Molim Vas da mi odgovorite u pisanom i elektronskom obliku a svakako prije datuma naznačenog kao datum javnog okupljanja radi pravovremenog informiranja cjelokupne javnosti a posebno braniteljske populacije.

Sa štovanjem! Mario Adrinek

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mala_scena_politicka

mala_scena_politicka

Komentirano: 13.8.2013. | 0:40

1

Pogledajte ako imate živaca: http://www.krajinaforce.com/
plitvice2

plitvice2

Komentirano: 12.8.2013. | 17:24

2

Ma njima treba zabraniti i udisanje zraka na teritoriju naše Hrvatske gdje god došli, to je stoka nekulturna koja oko sebe okuplja još veću srbsku stoku a izgleda da im u te njihove jadne mozgove nikako nemože ući da ni u jednom ratu kojeg su započeli nisu ostvarili ono što su htjeli a to im je neka njihova velika srbija. Pa zar ti srbi koji žive u Hrvatskoj ne vide da ih oni normalni srbi iz Srbije, koje ja smatram orginalnim Srbima, vuku za nos a i tamo po vojvodini ih nazivaju Ustašama i kukavicama. Mario šteta je samo što ova vlada kao i prethodna i buduća i ko zna koja to sve dopušta, ali narod je taj koji na kraju donosi odluke a narod kada više ne može trpjeti nepravdu sam donosi odluke a onda znaš kako se te odluke provode.

Broj komentara: 2

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Vratio se u LiPO

Preokret

Vratio se u LiPO

9.5.2021. | 10:18
Likaplus.hr : Stožer Kolinde za Liku na Udbini

Priopćenje HDZ LSŽ

Stožer Kolinde za Liku na Udbini

23.10.2019. | 7:51
Udbina-Danas je na Udbini održan sastanak voditelja stožera za predsjedničke izbore za Ličko-senjsku županiju i predsjednika ŽO HDZ LSŽ Marijana Kustića sa voditeljima stožera i predsjednicima gradskih i općinskih odbora HDZ-a Ličko-senjske županije na kojem su sudjelovali i naci
Likaplus.hr : Je li Općina Udbina kršila Zakon?

Komunalna naknada

Je li Općina Udbina kršila Zakon?

3.9.2015. | 18:17
Likaplus.hr : Zašto neki rade, a neki se otpuštaju?

Priopćenje -Udbina

Zašto neki rade, a neki se otpuštaju?

22.7.2015. | 18:33
Likaplus.hr : Je li građanska inicijativa izigrana?

Udbina, Općinsko vijeće

Je li građanska inicijativa izigrana?

16.7.2015. | 12:58
U8dbina mjesto posebnog pijeteta
Likaplus.hr : Općina Udbina -mjesto posebnog pijeteta?

Priopćenje

Općina Udbina -mjesto posebnog pijeteta?

10.7.2015. | 21:41
Likaplus.hr : Kome opet smeta natpis "Hrvatska Udbina"?

Kome opet smeta natpis "Hrvatska Udbina"?

5.7.2015. | 8:00
Udbina Kome opet smeta natpis "Hrvatska Udbina"?
Kome opet smeta natpis "Hrvatska Udbina"?
Likaplus.hr : Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tribina u KIC-u

Udbina mjesto posebnog pijeteta

17.4.2015. | 8:20
Likaplus.hr : Ratni zločin u Udbini 1991.

Počelo suđenje u odsutnosti

Ratni zločin u Udbini 1991.

16.12.2014. | 16:12
Udbina, zločin
Likaplus.hr : Zgrada općine bez  zastave

Udbina

Zgrada općine bez zastave

28.12.2013. | 14:22
Likaplus.hr : Prosvjed protiv ćirilice i "Jandrina jata"

Udbina-Mutilić

Prosvjed protiv ćirilice i "Jandrina jata"

18.8.2013. | 10:39
Likaplus.hr : "Jandrino jato" i table s ćirilicom

Na Udbini

"Jandrino jato" i table s ćirilicom

9.8.2013. | 21:18
Likaplus.hr :  "Jackal Stone 12" -najveća vojna vježba

Udbina,video

"Jackal Stone 12" -najveća vojna vježba

17.9.2012. | 22:57
Likaplus.hr : Na Udbini osnovan HSP-AS

Na Udbini osnovan HSP-AS

19.8.2012. | 8:41
Likaplus.hr : Juraj Jelinić: Amić je mahao pištoljem

Drama na Udbini,VIDEO

Juraj Jelinić: Amić je mahao pištoljem

20.6.2012. | 6:55
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Žuta Lokva i Blažani.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

23.06.2022.

08:00 do 17:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Krbavica.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

24.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

27.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

28.06.2022.

09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :