Četvrtak , 8.12.2022. | 15:04

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 15.5.2013. u 6:05
Prikaza: 3764

Predizborni skupovi HDZ - a

U Brinju i Donjem Lapcu

D. Lapac : U Brinju i Donjem Lapcu


Brinje - Sinoć je u prepunoj dvorani DVD-a u Brinju održan predizborni skup koalicije HDZ-HSP na kojoj je prisutno mnoštvo gromoglasnim pljeskom dočekalo predsjednika ŽO HDZ LSŽ mr. Darka Milinovića, dr.med., kandidata za župana Milana Kolića, predsjednika ŽO HSP-.a Berislava Gržanića te kandidate za dožupane. Najveći pljesak dobio je kandidat za načelnika općine Brinje koalcije HDZ-HSP Davor Vičić koji je u svom govoru naglasio da prepuna dvorana pokazuje da je Brinje spremno za nove smjerove i promjene.
Kandidat za župana Milan Kolić istaknuo je da mu je zadovoljstvo biti na skupu na kojem se osjeća jednako jedinstvo kao 90-ih godina kada se u Brinju krenulo u ostvarenje hrvatskog sna - osnivanje vlastite države - predvođeni Franjom Tuđmanom, te da je večeras Brinje velika obitelj koja šalje poruku nacionalnoj vlasti.
Mr. Darko Milinović rekao je da osjeća da je u Brinju atmosfera slična onoj 90-ih, istaknuo da je politički cilj u Brinju vratiti općinu pod okrilje demokršćanstva jednako kao što su prije četiri godine pod okrilje demokršćanske zajednice vraćene općine Udbina i Karlobag te ponosan na brojnost okupljenih rekao da su prijavili skup za 150 ljudi koji će morati poništiti jer ih je došlo više od 400 što pokazuje da je Brinje spremno za promjene te da će koalicija sa takvom mladeži i utemeljiteljima na nadolazećim izborima poraziti protivnike.

Donji Lapac - Nositelj liste i predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije mr. Darko Milinović, dr. med., kandidat za župana Milan Kolić i kandidatkinja za dožupanicu Ivana Tomaš posjetili su Donji Lapac kako bi dali podršku kandidatu za zamjenika načelnika Miri Tomiću.
Dr. Milinović je pritom istaknuo da će Hrvatska demokratska zajednica i dalje skrbiti o Hrvatima u mjestima u kojima su isti manjina kako bi se očuvao njihov identitet, što će se dugoročno osigurati kroz funkciju  zamjenika načelnika g. Tomića.Naglasio je da se ne može jednim posjetom premijera Milanovića prikriti  nesposobnost aktualne vlasti te da je sramota da se premijer kada i dođe u Donji Lapac ne susretne sa predstavnicima Hrvatskog naroda.
Kandidat za župana g. Milan Kolić istaknuo je da će se kao i do sada zalagati za ravnomjeran razvoj Ličko-senjske županije te naglasio da je SDP sustavno,kroz institucije Vlade Republike Hrvatske,radio na devastaciji gradova i općina u Ličko-senjskoj županiji.To je posebno vidljivo u Donjem Lapcu,u kojem je načelnik Šijan jednako nesposoban kao i premijer Milanović.Kandidat za zamjenika načelnika Miro Tomić zahvalio je dr. Milinoviću i g- Koliću što su došli u Donji Lapac  te istaknuo da će se u svom radu zalagati za razvoj infrastrukture, otvaranje novih radnih mjesta  u Donjem Lapcu. Svoj posjet Donjem Lapcu kandidati su završili obilaskom Hrvatskog doma u izgradnji koji je projekt HDZ-ove  Vlade.
Također, županijski HDZ je kao i svaki put do sada donirao iznos od 5.000,00 kuna Kulturno umjetničkom društvu „Kraljica Katarina" kako bi i dalje baštinili hrvatski ponos i identitet u Donjem Lapcu.

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
................

................

Komentirano: 15.5.2013. | 12:03

1

profesionalni bukači nakon što su se ispovračali u korenici od prekomjernog alkohola, krenuli su u moj rodni kraj Ajmo, cirkusantska karavano dalje

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Očekujemo zamjenika načelnika u Lapcu

Priopćenje LiPO

Očekujemo zamjenika načelnika u Lapcu

14.4.2021. | 21:48
Likaplus.hr : U Lapcu proslavljena Katehetska nedjelja

U Lapcu proslavljena Katehetska nedjelja

21.9.2020. | 10:34
Donji Lapac-Katehetska nedjelja obilježena je na 25.n.k.g. 20.9.u župi sv.Ivana Pavla II. U Donjem Lapcu svečanom Misom u 11,00 sati.Misu je predvodio župnik Dino Rupčić.
Donji Lapac-Katehetska nedjelja obilježena je na 25.n.k.g. 20.9.u župi sv.Ivana
Likaplus.hr : Na predizbornom skupu u Donjem Lapcu

Zoran Milanović

Na predizbornom skupu u Donjem Lapcu

12.5.2013. | 22:52
Likaplus.hr : Izborna sjednica HNS-a u Lapcu

ŽO HNS-a

Izborna sjednica HNS-a u Lapcu

5.12.2012. | 12:54
Likaplus.hr : Boričevac i potomci njegovi žele djedovinu

Ličani župe Boričevac

Boričevac i potomci njegovi žele djedovinu

21.2.2012. | 18:05
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Birovača (Mamac).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

08.12.2022.

08:00 do 15:00 sati

09.12.2022.

08:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Birovača (Mamac).

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

07.12.2022.

08:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađ


Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :